Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

19.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Mad Mattr gyurma kockagyár csoportszett

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 400
Várható szállítási díj: 990 Ft

Megtetszett a Mad Mattr kockagyár és az oviban, iskolában is ezzel szeretnétek játszani? Válaszd a leggazdaságosabb megoldást!

A kifejezetten intézmények részére összeállított Mad Mattr kockagyár csoport szettben 849 g Mad Mattr gyurmát (három csomagnak megfelelő), 6 kockagyárat és 2 doboz 3D mini kinyomó készletet adunk, mellyel egy teljes óvodai csoport vagy iskolai osztály is remekül tud legózni, alkotni.

A Mad Mattr örökmozgó gyurma utánozhatatlanul bársonyos tapintású, sosem szárad ki, nem ragad bele semmibe, bárhonnan könnyen összegyűjthető és 100%-ban antiallergén. Megunhatatlan játékélmény nem csak a gyerekeknek, de a játékos és alkotó kedvű szülőknek is. Görgess lejjebb és nézd meg a videót!

19.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Mad Mattr, az örökmozgó gyurma semmihez sem hasonlítható: Annyira selymesen finom tapintású, hogy ha egyszer kezedbe veszed, sosem akarod letenni. A kezedben tartva éppen úgy folyik, akár a láva. Ha széthúzod, habszerűen szétnyúlik, majd pihe-puha, bársonyos szőnyeggé változik. Ha összegyúrod, összenyomod, rugalmassá válik és kedvedre építhetsz, alkothatsz belőle. Az egyedülálló Mad Mattr Ultimate Brickmaker kockagyár segítségével szabályos, egymásba illeszthető építőkockát gyárthatsz, amelyekkel ugyanúgy legózhatsz, akár a műanyag építőkockákból. 

Egyszerűen nem tudod megunni, és mivel sosem szárad ki, annyit játszol vele, amennyit csak akarsz. Mindemellett kiválóan fejleszti a finommotorikát, a kreativitást, a térlátást, kikapcsol és relaxál.

Ötleteket szeretnél a Mad Mattr legózáshoz?

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden hónapban megküldjük részedre a Mad Mattr Kreatív Ötlet Füzetet, melyben remek ötleteket adunk az építéshez.

A feliratkozással hozzájárulok ahhoz, hogy a CURIOCITY Webáruház a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön. Bővebb információ az adatkezelésről: www.curiocity.hu/aszf

Mi található a dobozban?

A Mad Mattr kockagyár csoportszett a következőket tartalmazza:

  • 3 x 283 g Mad Mattr örökmozgó gyurmal (zöld színben), melyből cca. 200-210 db szabványos építőkockát készíthetsz.
  • 6 db Mad Mattr Ultimate Brickmaker kockagyár kinyomó (4x2-es szabványos egymásba illeszthető építőkocka készítéséhez)
  • 2 doboz 3D mini kinyomó készlet (6 kinyomó + kés mindkét dobozban)

Még több gyurmát szeretnél? Lepd meg magatokat további csomag Mad Mattr gyurmával!

Ki játszhat a Mad Mattr Toolbox kockagyár barkácskészlettel?

A Mad Mattr örökmozgó gyurmával való játék 3 éves kortól mindenki számára élvezetes játék, a kockagyár használata a gyerekek kézügyességétől függően 4-5 éves kortól ajánlott, a kisebb gyerekek is könnyen elboldogulnak viszont 3D mini kinyomó készlettel.

Termékinformációk: 

A Mad Mattr örökmozgó gyurmához felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak, semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére. A Mad Mattr örökmozgó gyurmával rendeltetésszerű használat mellett bármennyiszer játszhatsz. Sosem szárad ki. Nem érheti sugárzó hő, nem fagyhat meg. 

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevant Play (korábban WabaFun) részére. A műanyag alkatrészek Kínában készültek a Relevant Play instrukciói alapján.

Forgalmazó: Relevant Play (korábban WabaFun). A Mad Mattr a Relevant Play (korábban WabaFun) bejegyzett védjegye. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: EU (Svédország)

Az oldal tetejére