Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > >

Mad Mattr Meteor Monster: gyűjtsd és nyerj!

Mad Mattr Meteor Monster: gyűjtsd és nyerj!

Gyűjtsd a Mad Mattr Meteor Monstereket és legyen tiéd a 30 fantasztikus Mad Mattr ajándékdoboz egyike. Vadonatúj nyereményjátékunkban 10 db Mad Mattr Quantum Toolbox barkácskészletet és 20 db Mad Mattr Quantum Builder ajándékdobozt sorsolunk ki. Olvass tovább a részletekért!

A Mad Mattr legújabb őrültsége, a szó szoros értelmében földöntúli élménnyel ajándékoz meg, legújabb nyereményjátékunknak köszönhetően azonban most extra meglepetés is hullhat az öledbe. Minden 2019. február 3. és április 30. között vásárolt Mad Mattr-rel nyereménysorsoláson vehetsz részt, amelyen tiéd lehet 10 db Mad Mattr Quantum Toolbox barkácskészlet vagy a 20 db Mad Mattr Quantum Builder ajándékdoboz egyike.

Mi az a Meteor Monster?

A meteor formájú szétnyitható tartóban egy izgő-mozgó gumiszörny található, amelyik ha ügyesen hajtogatod bele a Mad Mattr gyurmába, magától fog kimászni belőle. Rémesen vicces és izgalmas!
Meglepetés,  milyen színű gyurma és melyik szörny kerül a te meteorodba. Ha pedig szerencsés vagy épp a tiedben rejtőzik a két ritkaság számba menő Meteor Monster valamelyike. Miután kibontottad, megtudhatod azt is, hogy a te szörnyed honnan érkezett és mit keres itt a Földön!

Nézd meg az alábbi videót és ismerd meg közelebbről!

VEDD MEG MOST CURIOCITY-BEN!

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

  • Vásárolj Mad Mattr Meteor Monstert 2019. február 3. és április 30. között
  • Ha elmúltál 18 éves, regisztrálj a nyereményjátékba és add meg a vásárláskor kapott blokk / számla adatait a nyereményjáték hivatalos oldalán >>>
  • A részletes részvételi szabályzatot itt tudod elolvasni >>>

Népszerűsítsd a nyereményjátékot és Meteor Monstert nyerhetsz!

Oszd meg és lájkold a nyereményjáték 2019. február 5-én közzétett Facebook posztját és írd meg, melyik a kedvenc Mad Mattr terméked,  mert a nyereményjáték időtartama alatt minden 100 lájk elérése után egy-egy darab Mad Mattr Meteor Monstert sorsolunk ki, amellyel automatikusan regisztrálhatsz a nyereményjátékba is.

A Facebook nyereményjáték részvételi szabályzatát itt >>> tudod elolvasni.

A Meteor Monster sorsolását minden 100-dik lájk elérése után következő első munkanapon tartjuk, a nyertes személy nevét a Facebook posztban hirdetjük ki.