Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

3.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Csomagpontra szállítás csak 890 Ft 15.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Mad Mattr Meteor Monsters gyurma

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 70
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Földöntúli meglepetést szeretnél? Itt a Mad Mattr Meteor Monster!

A Mad Mattr legújabb őrültsége, a szó szoros értelmében földöntúli élménnyel ajándékoz meg. A meteor formájú szétnyitható tartóban egy izgő-mozgó gumiszörny található, amelyik ha ügyesen hajtogatod bele a Mad Mattr gyurmába, magától fog kimászni belőle. Rémesen vicces és izgalmas!

Meglepetés,  milyen színű gyurma és melyik szörny kerül a te meteorodba. Ha pedig szerencsés vagy épp a tiedben rejtőzik a két ritkaság számba menő Meteor Monster valamelyike. Miután kibontottad, megtudhatod azt is, hogy a te szörnyed honnan érkezett és mit keres itt a Földön!

A Meteor Monsterben található 57 g Mad Mattr kb. 9-10 dkg hagyományos gyurmának felel meg. A Mad Mattr gyurma sosem szárad ki, semmibe se ragad bele és 100%-ban anti-allergén. A Meteor Monster nem csak megunhatatlan móka, de kiválóan fejleszti a kézügyességet és a finommotorikát, erősíti az ujjakat!

3.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől olyan különleges és ellenállhatatlan a Mad Mattr - örökmozgó gyurma?

  • semmihez sem hasonlítható, selymes tapintású
  • tényleg SOSEM szárad ki, NEM ragad bele semmibe, NEM koszol, NEM hagy foltot
  • végtelen kreatív lehetőségeket nyit meg mind a gyerekek, mind pedig a játékos kedvű felnőttek számára
  • semmilyen káros összetevőt nem tartalmaz, anti-allergén, glutén- és kazeinmentes
  • bármennyiszer újra használható

Az eredeti svéd Kinetic Sand (kinetikus homok, varázshomok, mágikus homok) feltalálójának újdonsága, a Mad Mattr gyurma semmihez sem hasonlítható: Annyira selymesen finom tapintású, hogy ha egyszer kezedbe veszed, sosem akarod letenni. A kezedben tartva éppen úgy folyik, akár a láva. Ha széthúzod, habszerűen szétnyúlik, majd pihe-puha, bársonyos szőnyeggé változik. Ha összegyúrod, összenyomod, rugalmassá válik és kedvedre építhetsz, alkothatsz belőle. Bármit és bármilyen magasra építhetsz belőle, mert nem fog szétomlani. A lakás miatt sem kell aggódnod! Ha leesne belőle bárhova, kézbe fogsz belőle egy kupacot, és úgy vonzza magához a lehullott részeket, akár a mágnes. 

A csomagban lévő közel 6 dkg Mad Mattr gyurma könnyű állagának köszönhetően kb. 9-10 dkg hagyományos gyurmának megfelelő mennyiséget jelent, amivel bárhol és bármikor játszhatsz. Gyűjtsd a különböző színeket, vásárolj hozzá formázó eszközöket, amelyekkel akár egymásba illeszthető építőkockákat is készíthetsz, amivel ugyanúgy legózhatsz, mint a műanyag építőkockákkal, vagy vegyél a nagy csomagos kiszerelésből, melyben közel 30 dkg Mad Mattr kapsz.

Termékinformációk:

A Mad Mattr örökmozgó gyurmához és a Meteor Monster szörnyhöz felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak, semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére. A Mad Mattr örökmozgó gyurmával rendeltetésszerű használat mellett bármennyiszer játszhatsz. Sosem szárad ki. Nem érheti sugárzó hő, nem fagyhat meg. 

Ne feszítsd túl a Meteor Monster szörnyet!

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevant Play (korábban WabaFun) részére.

Forgalmazó: Relevant Play (korábban WabaFun). A Mad Mattr a Relevant Play (korábban WabaFun) bejegyzett védjegye. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Svédország

Az oldal tetejére