Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Mad Mattr mini 3D építő ajándékdoboz

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
6.890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 138
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. augusztus 11.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Ő-ő-ő-rületes, kézzelfogható 3D játék! Az új Mad Mattr mini építő ajándékdobozból hat különböző formát készíthetsz tetszőleges méretben és alkothatsz, építhetsz vele kedvedre! 

A semmihez sem hasonlítható, soha ki nem száradó Mad Mattr örökmozgó gyurma új ajándékdobozával 3D nyomtató nélkül is fantasztikus alkotásokat készíthetsz elbűvölő kék és pink szinekben, hat különböző mintájú mini 3D kinyomó segítségével. 

Ismerkedj meg vele közelebbről!

"Nem tudom miből van de a tapintása szuper mintha plüsst szorongatnál.
És tényleg olyan mint ahogy ìgérték! Nagyon szeret vele a fiam játszani."

"Az egész család imádja!"

"10 éves fiamnak vettük, de a 3 éves lányom is imádja!!!"

"Ilyet kaptam születésnapomra. Nagyon jó vele játszani!"

(vásárlói visszajelzések Facebook oldalunkról)

Mad Mattr Mini 3D építő ajándékdoboz,
CURIOCITY ajánlásával

 • semmihez sem hasonlítható, selymes tapintású gyurma
 • SOSEM szárad ki, NEM ragad, NEM koszol, NEM hagy foltot
 • a hatféle kinyomó eszközzel és a késsel tetszőleges méretű háromszög, tégla, csillag, öt- és hatszög alapú építőkockát és hengert készíthetsz
 • semmilyen káros összetevőt nem tartalmaz, anti-allergén, glutén- és kazeinmentes
 • a gyurma bármennyiszer újra használható

Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

A Mad Mattr, az örökmozgó gyurma semmihez sem hasonlítható: Annyira selymesen finom tapintású, hogy ha egyszer kezedbe veszed, sosem akarod letenni. A kezedben tartva éppen úgy folyik, akár a láva. Ha széthúzod, habszerűen szétnyúlik, majd pihe-puha, bársonyos szőnyeggé változik. Ha összegyúrod, összenyomod, rugalmassá válik és kedvedre építhetsz, alkothatsz belőle. Az új 3D kinyomókal pedig változatos építőelemeket gyárthatsz, amiből ugyanúgy alkothatsz, akár a fa vagy műanyag építőelemekből. 

Kisérletezz, és próbáld ki, miért választja a természet oly sokszor a hatszög alakú formákat (pl. méhkaptár). Kíváncsi vagy milyen a Mad Mattr örökmozgó gyurma? Nézd meg az alábbi videóban (mely egy másik formázó eszközhöz, a Mini Várépítő készlethez készült).

Egyszerűen nem tudod megunni, és mivel sosem szárad ki, annyit játszol vele, amennyit csak akarsz. Mindemellett kiválóan fejleszti a finommotorikát, kikapcsol és relaxál. 

A csomagban lévő 2 x 141,5 g Mad Mattr örökmozgó gyurma (kék és pink színben) közel fél kg hagyományos gyurma mennyiségének felel meg. 

Hogyan lehet játszani a Mad Mattr Mini 3D építővel?

A Mad Mattr Mini 3D építő ajándékdobozzal bárki élvezheti a Mad Mattr gyurma különleges tulajdonságát: összenyomva rugalmasan  építhetővé válik.

 1. Töltsd fel a kinyomót (célszerű alulról, mintha vágnád vele a gyurmát) Mad Mattr gyurmával
 2. Kicsit nyomd össze a gyurmát úgy, hogy nem emeled fel a kinyomót az asztalról.
 3. Nyomd ki a formát!
 4. Építkezz a kinyomott, rugalmas elemekkel, ahogyan más építőkkel szoktál. 

Ki játszhat a Mad Mattr Mini 3D építővel?

A Mad Mattr Mini 3D építő ajándékdobozzal 3 éves kortól mindenki számára élvezetes a játék. Nem csak gyerekeknek, de szüleiknek is egyedülálló élményt kínál.

 • a legkisebbeknek a gyurmával való első találkozást teszi ellenállhatatlanná, a lágy, apró kezek által is könnyen formázható anyagnak köszönhetően
 • nagyobb gyerekek bármulatos módokon bontakoztathatják ki kreativitásukat, a hagyományos formáktól, a mesefigurákon át egészen a legrémisztőbb szörnyekig mindent megalkothatnak belőle és még 3D nyomtatóra sincs szükségük hozzá
 • a felnőttek pedig kikapcsolhatják vele napi fáradalmaikat, miközben együtt játszanak gyermekükkel

Termékinformációk:

A Mad Mattr örökmozgó gyurmához felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak, semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére. A Mad Mattr örökmozgó gyurmával rendeltetésszerű használat mellett bármennyiszer játszhatsz. Sosem szárad ki. Nem érheti sugárzó hő, nem fagyhat meg. 

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevan Play (korábban WabaFun) részére.

Forgalmazó: Relevan Play (korábban WabaFun). A Mad Mattr a Relevan Play (korábban WabaFun) bejegyzett védjegye. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Svédország

Neked ajánljuk: