Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Mad Mattr Quantum Builder gyurma - kockagyár ajándékdoboz - pink

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
5.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 120
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. augusztus 11.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Gyurmáznál? Legóznál? Itt az új világszenzáció: csináld egyszerre a Mad Mattr gyurmával! 

A Mad Mattr kockagyárral valóra válik az álom: te magad gyárthatod az egymásba illeszthető építőkockákat, olyan méretben és színben, amilyenben csak szeretnéd, utána pedig bármilyen magas építményeket alkothatsz belőlük. Az új Quantum Builder dobozban a kockagyár mellé annyi gyurmát adunk, amelyből akár 70 kockát is gyárthatsz! 

Görgess lejjebb, ismerkedj meg vele (és nézd meg a videót)!

Szín:

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Mad Mattr, az örökmozgó gyurma semmihez sem hasonlítható: Annyira selymesen finom tapintású, hogy ha egyszer kezedbe veszed, sosem akarod letenni. A kezedben tartva éppen úgy folyik, akár a láva. Ha széthúzod, habszerűen szétnyúlik, majd pihe-puha, bársonyos szőnyeggé változik. Ha összegyúrod, összenyomod, rugalmassá válik és kedvedre építhetsz, alkothatsz belőle. Az egyedülálló Ultimate Brick Maker kockagyárral pedig egymásba illeszthető építőkockákat gyárthatsz, amiből ugyanúgy alkothatsz, akár a műanyag építőkockákból (LEGO stb.). A műanyag építőkockákkal szemben azonban a Mad Mattr kockagyár építőkockáit olyan színben, vastagságban és méretben készíted el, amilyenben szeretnéd. Ha pedig éjszaka rálépnél, ahelyett, hogy felordítanál a fájdalomtól, még simogatja is a talpadat:)

Egyszerűen nem tudod megunni, és mivel sosem szárad ki, annyit játszol vele, amennyit csak akarsz. Mindemellett kiválóan fejleszti a finommotorikát, a kreativitást, a térlátást, kikapcsol és relaxál.

Nézd meg videónkat és ismerd meg a Relevant Play újdonságát (akinek az eredeti Kinetic Sand örökmozgó homokot is köszönhetjük) !

Ötleteket szeretnél a Mad Mattr legózáshoz?

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden hónapban megküldjük részedre a Mad Mattr Kreatív Ötlet Füzetet, melyben remek ötleteket adunk az építéshez.

A feliratkozással hozzájárulok ahhoz, hogy a CURIOCITY Webáruház a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön. Bővebb információ az adatkezelésről: www.curiocity.hu/aszf

Mi található a csomagban?

A Mad Mattr UItimate Brick Maker csomagban 283g Mad Mattr örökmozgó gyurmát és 1 db-os kockagyárat találsz. Mivel a Mad Mattr rendkívül könnyű, ez kb. 45 dkg hagyományos gyurmának felel meg, és nem kevesebb mint 70 db építőkockát készíthetsz belőle, az általad választott színben.

Több gyurmát szeretnél? Lepd meg magatokat még egy csomag Mad Mattr gyurmával!

Hogyan lehet játszani a Mad Mattr Ultimate Brick Maker kockagyárral?

A Mad Mattr UItimate Brick Maker kockagyárral bárki könnyedén elkészítheti az építőkockákat. A képre vagy ide>>> kattintva megnézheted legújabb videónkat is a kockagyárról!

  1. Simítsd el a Mad Mattr örökmozgó gyurmát az Ultimate Brick Maker kockagyár alsó elemével. Így minden kocka egyforma magasságú lesz.
  2. Vágd ki a kockának való gyurmát a kockagyár betöltőjével.
  3. Helyezd a betöltőt az alapra és ny a kinyomót úgy, hogy közben nem emeled fel.
  4. Helyezd bele a kinyomót a betöltőnyílásba.
  5. Nyomd össze úgy, hogy a formázót nem emeled fel az alapról!
  6. Emeld fel a kinyomót és határozott mozdulattal  nyomd ki belőle a kockátl.

Ki játszhat a Mad Mattr Ultimate Brick Maker kockagyárral?

A Mad Mattr örökmozgó gyurma és a kockagyár 3 éves kortól mindenki számára élvezetes játék. Nem csak gyerekeknek, de szüleiknek is egyedülálló élményt kínál.

Termékinformációk:

A Mad Mattr örökmozgó gyurmához felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak, semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére. A Mad Mattr örökmozgó gyurmával rendeltetésszerű használat mellett bármennyiszer játszhatsz. Sosem szárad ki. Nem érheti sugárzó hő, nem fagyhat meg. 

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevant Play (korábban WabaFun) részére.

Forgalmazó: Relevant Play (korábban WabaFun). A Mad Mattr a Relevant Play (korábban WabaFun) bejegyzett védjegye. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Svédország

Vedd meg csomagban kedvezménnyel!

Mad Mattr kockagyár óriás csomag

Szín:
+
Szín:
Eredeti áron: 10.380 Ft
most csak 9.641 Ft
Kedvezményed: 7%

Mad Mattr kockagyár duo csomag

Szín:
+
Szín:
Eredeti áron: 9.480 Ft
most csak 8.531 Ft
Kedvezményed: 10%

Neked ajánljuk: