Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

Djeco játékbabák és kiegészítők

A Djeco babák megálmodóinak legfőbb célja az volt, hogy játékbabáik szerethetők legyenek és sokáig a gyerekek kedvencei legyenek. Sőt - nem is annyira - titkoltan, arra gondoltak, hogy a gyerekek ezeket a babákat kincsként megőrizve majdan felnőve saját gyermekeiknek ajándékozzák.

A Pomea baba kollekció nem csak magukat a játékbabákat tartalmazza, hanem minden olyan kiegészítőt is, melyre babázás közben szüksége lehet a gyermeknek. A babák megálmodói a játékbabákhoz babaruhákat, babakocsit, etetőszéket, fürdetőkádat, sőt ruháiknak állványt, bölcsőt, mózeskosarat is terveztek.

Fogadjátok őket szeretettel!

Rendezés:

Játékbabák a már 18 hónapos kortól a Djeco kínálatában

A Djeco babák tervezői nagyon könnyű babákat alkottak, így a legkisebbek is könnyedén a karjukban tarthatják, Ugyanakkor a babák szinte élethűek is, így egy kicsit később, amikor már az öltöztetés, a sokrétű szerepjáték kerül fókuszba, ugyanúgy a gyermekek kedvencei maradnak. Ezért a játékbabákhoz sok-sok kiegészítő is elérhető, így újabb és újabb babaruhákkal, a babák "gondozásához" szükséges további ajándékokkal lephetjük meg gyermekünket.

A Pomea babák ruháit Tinou Le Joly Sénoville tervezte, aki a PETIT RETRO gyermekruha márka egyik létrehozója is egyben. A babaruhák divatosak, laza szabásúak, mondhatni kényelmesek, akár a való életben. A babákhoz kínált klasszikus kiegészítők elegáns dizájnnal készültek. Bízunk benne, hogy sok-sok örömet fognak szerezni a megajándékozottaknak!

Néhány általános információ a babákról:

A babák 30 - 32 cm magasak, szövet testük* van, puha vinil fejjel és karokkal és lábakkal. A test úgy van készítve, mintha a babán egy aranyos body ruhácska lenne. A baba feje elfordítható, szemei fektetve lecsukódnak, alvósbaba.
*Néhány baba nem szövet testű, azaz fürdethető is. Ezt az információt külön jelezzük az adott baba leírásánál.

Az oldal tetejére