Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Metál Fidget Spinner

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
1.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 30
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. május 27.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Már téged is nyaggat a gyerek, hogy fidget spinnert szeretne? Itt a metál változat!

Mi is az a fidget spinner? Röviden és egy szóval: pörgettyű. Bővebben: egy csapágyas pörgettyű, melyet pörgethetsz két ujjad között, egy ujjadon, vagy akár egyik kezedből a másikba átvéve. 

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Bár a fidget spinner őrület 2017-ben szökött szárba,  a játékot már az 1990-es években kifejlesztették, elsősorban menedzsereknek szánták stresszoldóként. Sikere az egyszerűségében rejlik: már az első pörgetéskor élvezheted vele a játékot, hiszen - jó minőségú spinner esetén - akár hosszú percekig is gyönyörködhetsz a pörgésben. Ettől kezdve már a kitartásodon és a gyakorláson múlik, milyen trükköket kísérletezel ki, vagy tanulsz meg másoktól. 

A fidget spinner láznak köszönhetően rengeteg különböző fajtájú, árfekvésű és tudásszintű fidget spinner kapható, köztük számos olcsó, ámde néhány nap alatt tönkremenő változat is. Éppen ezért mi már válogattunk a legjobbakból és a trükközéshez is remekül használható, négy csapágyas Ninja Fidget spinnert kínáljuk. Az alábbiakban összegyűjtöttük Neked az előnyeit:

Ninja Fidget Spinner 
CURIOCITY ajánlásával

        HA NEM MINDEGY MIT ADSZ GYERMEKED KEZÉBE!

  1. négy (!) darab csapággyal felszerelve (ABEC 7), így akár az oldalát elkapva is trükközhetsz vele
  2. garantáltan min. 3,5 percig pörög
  3. NEM HANGOS :) pörgés közben a csapágyak finom ciripelése szinte zene a fülnek 
  4. kiváló minőségű, megbízható (alapanyagok, kidolgozás)
  5. kényelmes, ergonómikus kialakítású
  6. súlya épp ideális akár a legbonyolultabb trükkökhöz is
  7. az amerikai YoYoFactory cég terméke, akik a világ legprofibb csapágyas yo-yo-it gyártják

 

Kíváncsi vagy milyen trükkökre lehetsz képes a Ninja Fidget Spinnerel? Nézd meg videónkat és pörögj rá te is a Fidget Spinner lázra a piacon elérhető egyik legjobb cuccal, mely árban is  mindenki számára megfizethető! 

Tényleg készségfejlesztő játék a Fidget Spinner?

Ha a fidget spinnerrel trükkökkel kísérletezel, nemcsak megpörgeted és rábambulsz, kiválóan fejleszti a kézügyességet, a finommotorikát. Trükkök gyakorlásakor fejlődik a koncentrciós készséged, az egyensúlyérzéked (pl. amikor egyik kezedből a másikba átveszed a pörgő spinnert, vagy éppen az ujjadon egyensúlyozod pörgés közben).

Emellett, eredeti rendeltetéséből kiindulva remek stresszoldó is. De azért vigyázz, nehogy egész nap ezt bámuld!:)

Balesetveszélyes-e a fidget spinner?

Az utóbbi időben több cikk is megjelent a sajtóban a fidget spinnerrel történt balesetekről, illetve arról, hogy sok helyen betiltották a játékot. Utánaolvasva az eseteknek, kiderül, hogy a baleseteket kivétel nélkül kétes eredetű és silány minőségű spinnerek, vagy a gondatlan használat okozta. Jelenleg Magyarországon is kaphatóak 1000 Ft körüli áron olyan fidget spinnerek, melyek többségén még a gyártó cég neve sincs feltüntetve, semmiféle minőségi / biztonsági tanusítvánnyal nem rendelkeznek.  Légy tudatában, hogy ezek a fidget spinnerek nem csak játékélményben múlják alul a minőségi változatokat, lényegesen rövidebb a pörgési idejük, sokszor kérész életűek (azaz akár néhány használat után tönkremennek), de a rossz megmunkálás, kidolgozás és a felhasznált alapanyagok miatt balesetveszélyesek is lehetnek (pl. a fröccsöntési sorjázás megvágja a kezed, szétesik és az elrepülő alkatrészek okoznak sérülést).

Fontos, különösen szülőként, hogy a fidget spinnert nagyobb (legalább 8 éves korú) gyerekek számára szánták. Emellett az ügyességi játékoktól elvárható körültekintéssel kell használni. Bármily banálisan hangzik, nem szabad szájba venni, szájhoz, szemhez közel téve pörgetni, másik gyereknek, felnőttnek dobni.

Termékinformációk:

A Ninja Fidget Spinner minden tekintetben megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak. Csak 8 éven felülieknek!

Gyártó: YoYoFactory

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu