Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

11.680 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

"Mindent a kéznek" Extra csomag

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 234
Várható szállítási díj: 990 Ft

Unod a kockulást? Élvezd a gondtalan szabadjáték varázsát!

Hozzáragadt a tablet a gyerkőc kezéhez, nem tudod elrángatni a tévé elől? Mindeközben ceruzát már nem szívesen vesz kezébe! Aggódsz, hogy mi lesz majd vele, ha iskolába megy? 

11.680 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mi lenne, ha olyan játékot adnál a kezébe, ami képes kiszakítani a virtuális valóságból, amellyel ugyanúgy megunhatatlan játékélményben lesz része, miközben remekül fejleszti kézügyességét, kreativitását!

CURIOCITY két legkedveltebb játéka, a Kinetic Sand™ – örökmozgó homok és a Crayon Rocks kavicskréta olyan csodára képesek, amely még a reggeltől estig kockulni vágyó gyerekeket is elszakíthatják az elektronikus kütyük világából és úgy fejlesztik gyermeked képességeit, hogy ő egy percig se gondol erre, csak önfeledten játszik és alkot.

Senki se tud ugyanis ellenállni annak, hogy beletúrjon a semmihez sem hasonlítható örökmozgó homokba, mely nem ragad a kézhez, nem koszol és nem maszatol, vagy kezébe kapja a kavics alakú zsírkrétát és ne kezdjen önkéntelenül is rajzolásba.

 

Mi az a Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok?

A Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (szó szerinti fordításban kinetikus homok vagy mozgó homok) semmihez sem hasonlítható, amivel eddig találkozhattál. Nézd meg az alábbi videót, mielőtt bármit mondanánk róla!

 

A Kinetic Sand™, az örökmozgó homok, 98% tiszta homok és 2% speciális szilárd kötőanyag keveréke. Ennek köszönhetően a Kinetic Sand™ olyan, mintha nedves lenne, mégsem az. Simogatón átfolyik az ujjaid között, de összenyomva bármilyen formát tökéletesen felvesz. Építhetsz belőle, órákon át túrhatod, mégsem koszolod össze magad. Ráadásul sosem szárad ki!

Gluténtől, allergénektől és mikrobiológiai szennyeződésektől egyaránt mentes.

A Kinetic Sand™-del nem csak a kisgyerekek játszanak szívesen. Nagyobb gyerekeknek és felnőttnek is éppolyan varázslatos és magával ragadó élmény a vele való játék. Tapintása selymes, bársonyos, mely megnyugtat és kikapcsol. Akár az asztalon is játszhatsz vele. Ha pedig szétszóródna, az egymáshoz "mágnesként" tapadó homokszemek révén könnyedén összegyűjtheted.

A legeredetibb készségfejlesztő játék

"A homokkal való bánás egy új fejezete, 
az ujjak közül finoman kipergő por helyett egy simulós, formálható, 
de mintegy önálló akarattal bíró, a mozgásainkat továbbgondoló matéria."

Dr. Szvatkó Anna gyermekpszichológus

A Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok remek játék, megunhatatlan szórakozás mindenkinek. Emellett azonban kiváló készségfejlesztő is. Olvasd el mit mond róla Dr. Szvatkó Anna gyermekpszichológus, miért olyan megragadó MINDEN gyermek számára a "mozgó homok"!

Mi az a Crayon Rocks®  kavicskréta?

A Crayon Rocks® Kavicskréta valóra váltja a kisgyermekek álmát, a világ legtermészetesebb képződményével, a könnyen kézbe fogható kaviccsal tapasztalhatják meg a rajzolás élményét, és élvezhetik a szemet gyönyörködtetű, természetes színek varázsát.

A Crayon Rocks® Kavicskréta természetes szójaviaszból készült, színeit pedig természetes ásványokból nyeri. A kavics formájú zsírkréta tökéletesen simul a kisgyermek ujjaihoz, nem maszatol és nem hagy nyomot az ujjakon, csak a papíron.

TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL, 
EGÉSZSÉGRE KÁROS ÖSSZETEVŐT NEM TARTALMAZ!

CURIOCITY játékai az RTL Klub Kisdumások c. műsorában

Miért különleges élmény vele rajzolni?

A kisgyermekek első rajzélményeiket többnyire zsírkrétával szerzik. A hagyományos zsírkréta megfogása azonban komoly nehézséget jelent az annak megfogásához még gyenge mozgatóizmokkal rendelkező gyerekeknek (nem beszélve arról, milyen könnyen törik). A Crayon Rocks® Kavicskréta kavics alakja tökéletesen simul a kisgyermek kezébe, így a rajzolás első mozdulatait ösztönösen, görcsös, erőltetett fogás nélkül sajátíthatják el, ahogyan a vízparton, vagy a játszótéren talált kaviccsal teszik.

Crayon Rocks Kavicskréta színpaletta

A Crayon Rocks® Kavicskrétával attól függően, hogy melyik oldalával érintkezik a papírral, vékony és vastag vonalakat éppúgy lehet rajzolni, mint erőteljesen vagy egészen lágyan satírozni, változatos lehetőségeket kínálva ezzel az alkotáshoz, kísérletezéshez. A Crayon Rocks® Kavicskrétát nem kell erősen a papírra nyomni, ezért nem törik és nem maradnak utána apró darabok a papíron.

A 8 telített és 8 pasztell szín önmagában is gazdag színválasztékot biztosít bármely alkotásnak, az olajpasztell krétához hasonló élénkséggel. A különböző színű zsírkréták keverésével pedig újabb és újabb színeket állíthatunk elő. A kész rajzokat ujjunkkal elmaszatolhatjuk, így lágyítva az éles kontúrokat, miközben ujjunkat továbbra sem színezi el.

Hogyan fejleszti a gyermek képességeit?

A Crayon Rocks® Kavicskrétát éppen abból a célból fejlesztették ki, hogy a ceruza előtti korszakban természetes módon erősítse a hárompontos fogáshoz szükséges izmokat, valamint segíti a ceruzafogáshoz szükséges ujjtartás elsajátítását, miközben megunhatatlan élménnyel ajándékozza meg az alkotószárnyait bontogató gyerekeket.

Kiválóan fejleszti a finommotorikát, mely később az íráshoz, rajzoláshoz és bármilyen alkotó tevékenységhez elengedhetetlen. 

Ki játszhat a Crayon Rocks® Kavicskrétával?

A Crayon Rocks® Kavicskrétát elsősorban 3-12 éves gyerekeknek ajánljuk, de nagyobb gyerekek, sőt még a felnőttek számára is csodálatos élmény vele a rajzolás. Ha kint van az asztalon, mindannyian ösztönösen nyúlunk érte és egyszeriben azon kapjuk magunkat, hogy már siklik is a papírlapon.

Használd ki különleges alakját, kísérletezz vele, és alkoss kedvedre! 

Az oldal tetejére