Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > > > >

Mini Muffin párosító játék

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
8.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 180
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. november 13.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Mi kerüljön a muffinba?

A Learning Resources Sorting Muffin Pans, muffin sütő szortírozó készlet nem csak remek játék, de kiváló lehetőséget kínál számos óvodás korban elsajátítható készség fejlesztéséhez, mint a szín és forma felismerés, csoportosítás, párosítás, számolás és korai matematikai készségek. A készletben négy műanyag muffin forma és és számos apró belevaló található csipeszes kanalazóval. Szerepjátékhoz (sütögetés) és szabadjátékhoz szintén használható. Extend the learning with Learning Resources Mini Muffin Counters (available separately).

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A muffin sütő 25 cm széles. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 3 év alatt nem ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk: