Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Mini Muffin szortírozós játék finommotorika fejlesztő csipesszel

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
8.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 180
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. augusztus 13.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Mi kerüljön a muffinba?

A Learning Resources Sorting Muffin Pans, muffin sütő szortírozó készlet nem csak remek játék, de kiváló lehetőséget kínál számos óvodás korban elsajátítható készség fejlesztéséhez, mint a szín és forma felismerés, csoportosítás, párosítás, számolás és korai matematikai készségek. A készletben négy műanyag muffin forma és és számos apró belevaló található csipeszes kanalazóval. Szerepjátékhoz (sütögetés) és szabadjátékhoz szintén használható.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A muffin sütő 25 cm széles. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 3 év alatt nem ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk: