Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

18.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyári nyitva tartás: augusztus 22-ig csütörtökönként 14-18-ig vagyunk nyitva. Sürgős esetben munkanapokon 10-18 óra között előre egyeztetett időpontban veheted át rendelésed vagy nézhetsz körül nálunk.

Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a vészhelyzettel ill. a biztonsági óvintézkedésekkel kapcsolatban itt >>>

Modarri Delux Dupla autómentő csomag

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 370
Várható szállítási díj: 790 Ft

Beleszerettél a Modarriba, de valami igazán különlegeset szeretnél? Itt az autómentő duó csomag két autóval!

Ajándékozd meg magad saját tervezésű autóval, vedd kezedbe az irányítást és élvezd a száguldást az asztalon, a padlón, a szőnyegen, vagy akár a kartondobozokból épített terepen. A Modarri játékautóival mindenki számára új értelmet nyer az autózás, és még a legnagyobb gyerekek, az apukák sem tudják letenni.

A két autómentő elemei tetszőlegesen variálhatóak és csereszabatosak a többi Modarri autóéval, így egyszerre cca. több száz féle autóval ajándékozhatod meg magadat!

18.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ugye te is szeretsz autózni? De a gurítgatós, fröccsöntött, kisgyerekeknek való játékautókból már kinőttél. Modellautó építéssel sincs kedved napokig szöszmötölni, hogy azután az elkészült művet ráadásul kezedbe se merd venni, nehogy kárba vesszen sziszifuszi munkád. A távirányítós autócsodákhoz pedig mindig pont akkor nincs kéznél elem, vagy feltöltött akkumulátor, amikor játszanál vele!

A Modarri játékautóihoz nem kell elem, se akkumulátor, mégis nagyobb élmény vezetni, mint a legvagányabb távirányítós autót, mert szó szerint érzed vele az utat. Saját kedvedre variálhatod a minden modellel csereszabatos karosszéria elemeket, mégis pár perc alatt megépítheted saját tervezésű, egyedi kinézetű autódat, amellyel a legnagyobb autórajongókat is lenyűgözheted. Valódi kormánymű, valódi rugós teleszkópok, kiválóan tapadó valódi gumikerekek, precíziós technológia, mégis bárhová magaddal viheted, bárhol és bármennyit játszhatsz vele, nem kell félned attól, hogy bármi baja lesz.

A Modarri trio packben található autók csak ebben a csomagban vásárolhatók meg. velük együtt lehet teljes a 6 modellből álló teljes kollekció!

MINDEN MODARRI AUTÓ EGYEDI RENDSZÁMTÁBLÁVAL KÉSZÜL!
A TE MODARRID EGYEDI ÉS MEGISMÉTELHETETLEN.

Mitől olyan különleges ajándék a Modarri játékautó?

A számos nemzetközi játékkiállítás díját elhódító Modarri egyesíti a játékautózás élményét a modellezés örömével és órákon át tartó megunhatatlan szórakozást biztosít gyereknek felnőttnek egyaránt. Igazi meglepetés, "tutti" ajándék ötlet névnapra, szülinapra, mikulásra vagy akár karácsonyra! 

Minden Modarri autó 12 különböző alkatrészből áll, amelyek teljes mértékben csereszabatosak a különböző modellek között. Rögzítésük mindössze 9 csavar segítségével történik, így percek alatt megépíthető. Az ujjaid irányításával olyan könnyedén manőverezhetsz vele, mintha csak valódi autóban ülnél, miközben minden zsigeredben érzed az utat és a vezetés utánozhatatlan élményét.

A csavarokat hat szögletű mini imbuszkulccsal, fém menetbe tudod rögzíteni, így az (gondosan ügyelve rá, hogy a csavart mindig szabályosan csavard a menetbe) autót akárhányszor szét tudod szedni és összerakni.

Nincs többé tönkrement játékautó!

Hogyan lehet játszani a Modarri játékautókkal?

A Modarri játékautók változatos játék élményt nyújtanak.

  • Szedd szét és építsd meg kedvenc autódat újra meg újra. Egyetlen modellből is 5 különféle autót rakhatsz össze.
  • Gyűjtsd össze mind a 6 modellt és építsd meg álmaid autóját a több mint 3,000,000 lehetséges kombináció közül.
  • Tedd próbára vezetési tudásodat. Építs szlalom pályát és gyakorold az ujjvezérelt irányítást. Hallgasd, amint a kerekek a versenyautók motorbúgását muzsikálják füledbe. Építs könnyebb-nehezebb terepeket és teszteld a teleszkópokat!
  • Ha pedig többen játszotok, rendezzetek szlalom vagy terepversenyt!

Modarri játékautó vezetési tippek

Ki játszhat a Modarri játékautókkal?

A Modarri játékautókat elsősorban nagyobb gyerekeknek (kb. 8 éves kortól) ajánljuk az apró csavarok miatt, ugyanakkor a kész autókkal akár kisebb gyerekek is játszhatnak. A Modarri autók építése és a velük való játék azonban nem csak a modellezni vágyó gyerekeket, de a felnőtteket is remek időtöltéssel ajándékozzák meg.

A Modarri autók designja, vonalvezetése, színvilága nem csak fiúknak, de a benzingőzért és az autókért rajongó lányoknak is különleges élményt jelentenek.

Hány féle modell létezik a Modarri játékautókból?

A Modarri játékautókból jelenleg 6 alapmodell és 6 Delux változat kapható kapható. Ebből három-három, az S1 Street Car (nagyvárosi cirkáló), az X1 Dirt Car (tereprally) és a T1 Track Car (versenyautó) és ezek Delux változatai különállóan vehetők meg, míg a három-három másik modell a Modarri Tripla Pack-ban illetve annak Delux változatában található.

Ha mindet összegyűjtöd, több millió különböző autót építhetsz a rendelkezésedre álló alkatrészekből.

Hasznos tudnivalók a Modarri játékautóhoz

A csavarokat mindig alátéttel használd és pontosan illeszd a menetbe. A csavarokat ütközésig húzd meg, ne lötyögjenek az alkatrészek, ugyanakkor ügyelj rá, nehogy túlhúzd a csavarokat, mert megsérülhet a menet.

Minden alkatrészen találsz egy nyilat, amely a megfelelő rögzítési irányt jelzi. A helyesen összerakott alkatrészek nyilainak egyazon irányba kell mutatnia.

A kerekek felszerelés különös odafigyelést igényel. Ezért az első néhány alkalommal, amíg nem érzel rá a technikára, célszerű a karosszériáról leválasztva felszerelni azokat. Illeszd a kereket csavarral a menethez egyenesen. Lazán kezdd el az óramutató járásának megfelelő irányba fordítani a csavart, amíg azt nem érzed, hogy a csavar belekapott a menetbe. Végig a menettel egy vonalban tartva finoman csavard be a csavart ütközésig, amíg a kerék nem lötyög a tengelyen. Ha viszont már fixen áll, semmiképpen ne szorítsd tovább a csavart!

A Modarri autók rendkívül strapabírók, mindazonáltal óvd a szokásos használatnál lényegesen erősebb behatásoktól (erős ütés, ütlegelés, kemény tárggyal való nagy sebességű ütközés, túlzott súlyterhelés, nagy magasságból történő leejtés stb.).

Termékinformációk

A lenyelhető részek miatt 3 éves kortól használható.

Gyártó: Thoughtfull Toys Inc. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Amerikai Egyesült Államok

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére