Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > > > >

Modarri Delux Street Track autópálya

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
27.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 560
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. október 16.
Várható szállítási díj: Ingyenes

Imádod az autókat és különleges ajándékra vágysz? Itt az új Modarri Delux Street Track autópálya ujjra-tervezett Modarri Delux autóval!

Ajándékozd meg magad saját tervezésű autóval, vedd kezedbe az irányítást és élvezd a száguldást a kifejezetten a Modarrihoz készült autópályán. A Modarri játékautóival mindenki számára új értelmet nyer az autózás, és még a legnagyobb gyerekek, az apukák sem tudják letenni.

A készletben található Modarri Delux autóból (meglepetés, hogy kék-fehér, vagy fekete-piros modellt kapsz hozzá) és az extra karosszéria elemekből akár 12 féle különböző autót építhetsz, de ha már van Modarrid, van gyűjtesz hozzá, akár több százezer különböző autóval játszhatsz!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ugye te is szeretsz autózni? De a gurítgatós, fröccsöntött, kisgyerekeknek való játékautókból már kinőttél. Modellautó építéssel sincs kedved napokig szöszmötölni, hogy azután az elkészült művet ráadásul kezedbe se merd venni, nehogy kárba vesszen sziszifuszi munkád. A távirányítós autócsodákhoz pedig mindig pont akkor nincs kéznél elem, vagy feltöltött akkumulátor, amikor játszanál vele!

Modarri Delux Street Track autópálya, CURIOCITY ajánlásával

  • a népszerű, ujjal irányítható játékautó modell autópályával
  • pár perc alatt összeépíthető és szétszedhető játékautó modell
  • 20 elemből álló autópálya
  • változatos kombinációkban építhető, a dobozban kapható Delux modell alkatrészei csereszabotosak bármely más Modarri autóval
  • kiválóan fejleszti a kézügyességet, a kreativitást
  • garantált meglepetés, szuper ajándék 7-8 éves kortól fontosabb ünnepekre, vagy több gyerek részére

Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

A Modarri játékautóihoz nem kell elem, se akkumulátor, mégis nagyobb élmény vezetni, mint a legvagányabb távirányítós autót, mert szó szerint érzed vele az utat. Saját kedvedre variálhatod a minden modellel csereszabatos karosszéria elemeket, mégis pár perc alatt megépítheted saját tervezésű, egyedi kinézetű autódat, amellyel a legnagyobb autórajongókat is lenyűgözheted. Valódi kormánymű, valódi rugós teleszkópok, kiválóan tapadó valódi gumikerekek, precíziós technológia, mégis bárhová magaddal viheted, bárhol és bármennyit játszhatsz vele, nem kell félned attól, hogy bármi baja lesz.

A Modarri Street Track autópályában található autók csak ebben a csomagban vásárolható meg.

MINDEN MODARRI AUTÓ EGYEDI RENDSZÁMTÁBLÁVAL KÉSZÜL!
A TE MODARRID EGYEDI ÉS MEGISMÉTELHETETLEN.

Mitől olyan különleges ajándék a Modarri játékautó és a Street Track autópálya?

Modarri játékautó alkatrészekA számos nemzetközi játékkiállítás díját elhódító Modarri egyesíti a játékautózás élményét a modellezés örömével és órákon át tartó megunhatatlan szórakozást biztosít gyereknek felnőttnek egyaránt. Igazi meglepetés, "tutti" ajándék ötlet névnapra, szülinapra, mikulásra vagy akár karácsonyra! 

Minden Modarri autó 12 különböző alkatrészből áll, amelyek teljes mértékben csereszabatosak a különböző modellek között. Rögzítésük mindössze 9 csavar segítségével történik, így percek alatt megépíthető. Az ujjaid irányításával olyan könnyedén manőverezhetsz vele, mintha csak valódi autóban ülnél, miközben minden zsigeredben érzed az utat és a vezetés utánozhatatlan élményét.

A csavarokat hat szögletű mini imbuszkulccsal, fém menetbe tudod rögzíteni, így az (gondosan ügyelve rá, hogy a csavart mindig szabályosan csavard a menetbe) autót akárhányszor szét tudod szedni és összerakni.

Nincs többé tönkrement játékautó!

A habszivacsból készült autópálya 20 elemből áll, amit változatos módokon építhetsz meg. A Modarri kerekei kiválóan tapadnak rá, így ellenállhatatlan élmény rajta a száguldás!

Hogyan lehet játszani a Modarri játékautókkal?

A Modarri  játékautók változatos játék élményt nyújtanak.

  • Szedd szét és építsd meg kedvenc autódat újra meg újra. Egyetlen modellből is 12 különféle autót rakhatsz össze.
  • Gyűjts hozzá további modelleket és építsd meg álmaid autóját a több mint 100,000 lehetséges kombináció közül.
  • Tedd próbára vezetési tudásodat. Építs szlalom pályát és gyakorold az ujjvezérelt irányítást. Hallgasd, amint a kerekek a versenyautók motorbúgását muzsikálják füledbe. Építs könnyebb-nehezebb terepeket és teszteld a teleszkópokat!
  • Ha pedig többen játszotok, rendezzetek szlalom vagy terepversenyt!

 

Modarri játékautó vezetési tippek

Ki játszhat a Modarri játékautókkal?

A Modarri játékautókat elsősorban nagyobb gyerekeknek (kb. 8 éves kortól) ajánljuk az apró csavarok miatt, ugyanakkor a kész autókkal akár kisebb gyerekek is játszhatnak. A Modarri autók építése és a velük való játék azonban nem csak a modellezni vágyó gyerekeket, de a felnőtteket is remek időtöltéssel ajándékozzák meg.

A Modarri autók designja, vonalvezetése, színvilága nem csak fiúknak, de a benzingőzért és az autókért rajongó lányoknak is különleges élményt jelentenek.

Hány féle modell létezik a Modarri játékautókból?

A Modarri játékautókból jelenleg 6 alapmodell és 6 Delux változat kapható kapható. Ebből három-három, az S1 Street Car (nagyvárosi cirkáló), az X1 Dirt Car (tereprally) és a T1 Track Car (versenyautó) és ezek Delux változatai különállóan vehetők meg, míg a három-három másik modell a Modarri Tripla Pack-ban illetve annak Delux változatában található. További két modell található a Street Track autópályában (meglepetés, hogy melyik változatot kapod)

Ha mindet összegyűjtöd, több millió különböző autót építhetsz a rendelkezésedre álló alkatrészekből.

Hasznos tudnivalók a Modarri játékautóhoz

A csavarokat mindig alátéttel használd és pontosan illeszd a menetbe. A csavarokat ütközésig húzd meg, ne lötyögjenek az alkatrészek, ugyanakkor ügyelj rá, nehogy túlhúzd a csavarokat, mert megsérülhet a menet.

Minden alkatrészen találsz egy nyilat, amely a megfelelő rögzítési irányt jelzi. A helyesen összerakott alkatrészek nyilainak egyazon irányba kell mutatnia.

A kerekek felszerelés különös odafigyelést igényel. Ezért az első néhány alkalommal, amíg nem érzel rá a technikára, célszerű a karosszériáról leválasztva felszerelni azokat. Illeszd a kereket csavarral a menethez egyenesen. Lazán kezdd el az óramutató járásának megfelelő irányba fordítani a csavart, amíg azt nem érzed, hogy a csavar belekapott a menetbe. Végig a menettel egy vonalban tartva finoman csavard be a csavart ütközésig, amíg a kerék nem lötyög a tengelyen. Ha viszont már fixen áll, semmiképpen ne szorítsd tovább a csavart!

A Modarri autók rendkívül strapabírók, mindazonáltal óvd a szokásos használatnál lényegesen erősebb behatásoktól (erős ütés, ütlegelés, kemény tárggyal való nagy sebességű ütközés, túlzott súlyterhelés, nagy magasságból történő leejtés stb.).

Termékinformációk

A lenyelhető részek miatt 3 éves kortól használható.

Gyártó: Thoughtfull Toys Inc. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Amerikai Egyesült Államok

Neked ajánljuk: