Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Múzsa Sugallatok társasjáték

customcontent5

Webáruházunk a vészhelyzet ideje alatt is folyamatosan üzemel!
10.000 Ft felett a szállítási díj csak 490 Ft

telefon: + 36 30 297 3880

skype: curiocity_hu

Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. A bemutatótermi személyes átvétellel és a vészhelyzethez kapcsolódó többi intézkedésünkről itt olvashatsz >>>.

 

Ár:
6.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 132
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. április 01.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Szeretsz játszani a Dixittel?

Ha, igen akkor a Múzsa Sugallatokat is szeretni fogod, hiszen ez a játék a Dixit továbbgondolva. Ha esetleg egy kis újdonságra vágysz ...

Múzsaként az lesz a feladatod, hogy a csapatodat rávezesd, melyik remekművet kaptad a másik csapattól (a hat közül). A játék plusz csavara, hogy egy Ihlet kártyát is kapsz, ami megadja, milyen módon adhatsz sugallatot a csapattársaidnak: egy könyvcímmel, egy rovar nevével, egy hárombetűs szóval - vagy éppen hangutánzó szóval, esetleg tánccal!

A 84 gyönyörűen illusztrált kártya és az 50 vidám kihívást jelentő Ihlet kártya garantálja a kihívásokat és a jó szórakozást.

Ismerkedj meg vele közelebbről!


 

A Múzsa: Sugallatok egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a szavazás és a szövetségek mechanizmusokra. 

 

 Nézd meg az alábbi videót a játékról:

 
 

Termékinformációk:

 

Magyar nyelvű játékszabállyal
10 éves kortól
Játékosok száma: 2-12 fő
Játékidő 30 óra perc

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu