Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

4.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitvatartás: H-P 14-18

Bemutatótermünk április 8-tól látogatható. Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a vészhelyzettel ill. a biztonsági óvintézkedésekkel kapcsolatban itt >>>

Nello készségfejlesztő játék - nyílt végű játék

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2021. június 22.
Szerezhető CC pontok: 90
Várható szállítási díj: 990 Ft

Tudod, mitől fantasztikus a Nello fejlesztő játék?

Mert attól függően, hogy a gyerkőcnek mihez van kedve, aszerint funkcionál: lehet színes kirakó, frizbi, fészek, vízen úszó sziget, vagy tengerparti homokozó-készlet. Lehet görgetni, forgatni, vagy dobálni a gyűrűket, de célbadobós eszközként is megállja helyét.

A szakemberek nyílt végű játéknak (vagy szabad játéknak) nevezik, mert a gyerkőc szabályok, irányítás nélkül ÉS sokféleképpen játszhat vele, miközben ügyesedik a keze, szárnyakra kap fantáziája és jól érzi magát, miközben fejlődik a szem-kéz koordináció, problémamegoldó képesség és gondolkodás.

Az alkatrészek formai kialakítása, színvilága, a minőségi alapanyagok mind-mind elősegítik azt, hogy a Nello az egyik kedvenccé váljon. Ha egy kis inspirációra vágysz a kezdetekhez, nézd meg az alábbi videót a játék sokoldalúságáról. Részletekért gördíts lejjebb!

2 éves kortól ajánljuk.

4.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!


 

Termékinformációk:

A szett 3 részből áll: 2 db körgyűrű és egy félgömb (a videóban lévő kis labdát a szett NEM tartalmazza)
2 éves kortól
Gyártó: Moluk

  

Valami igazán kreatív készség- és képességfejlesztő játékot keresel? Akkor a Moluk fantasztikus gyerekjátékaira érdemes egy pillantást vetned! Ezek a díjnyertes eszközök attól különlegesek, hogy nincs előre meghatározott feladat, az ún. szabad játékot* helyezi előtérbe. A kreativitásra ösztönzés mellett az élénk színek segítik a mentális funkciók fejlődését, a speciális forma pedig a koordinációs és ügyességi képességek fejlesztésében játszik szerepet. Válaszd ki kedvenced és biztosítsd gyermeked fejlődését akár már egyéves kortól! *Szabad játék: A szabad játék lényege, hogy a gyermek irányítás és beavatkozás nélkül játszik a rendelkezésére álló eszközökkel, szabadon kiválasztva és váltogatva azokat. Ilyenkor játék közben újraéli az őt ért élményeket és feldolgozza azokat. A szabad játék segít feloldani a szorongásokat és félelmeket azáltal, hogy “kijátszhatja” magából ezeket a gyermek.

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére