Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

1.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitvatartás: H-P 14-18

Bemutatótermünk április 8-tól látogatható. Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a vészhelyzettel ill. a biztonsági óvintézkedésekkel kapcsolatban itt >>>

Ninja Fidget Spinner (többféle)

Elérhetőség: Rendelhető
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2021. május 11.
Szerezhető CC pontok: 30
Várható szállítási díj: 1.390 Ft

Már téged is nyaggat a gyerek, hogy fidget spinnert szeretne? 

Mi is az a fidget spinner? Röviden és egy szóval: pörgettyű. Bővebben: egy csapágyas pörgettyű, melyet pörgethetsz két ujjad között, egy ujjadon, vagy akár egyik kezedből a másikba átvéve. 

1.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Bár a fidget spinner őrület 2017-ben szökött szárba,  a játékot már az 1990-es években kifejlesztették, elsősorban menedzsereknek szánták stresszoldóként. Sikere az egyszerűségében rejlik: már az első pörgetéskor élvezheted vele a játékot, hiszen - jó minőségú spinner esetén - akár hosszú percekig is gyönyörködhetsz a pörgésben. Ettől kezdve már a kitartásodon és a gyakorláson múlik, milyen trükköket kísérletezel ki, vagy tanulsz meg másoktól. 

A fidget spinner láznak köszönhetően rengeteg különböző fajtájú, árfekvésű és tudásszintű fidget spinner kapható, köztük számos olcsó, ámde néhány nap alatt tönkremenő változat is. Éppen ezért mi már válogattunk a legjobbakból és a trükközéshez is remekül használható, négy csapágyas Ninja Fidget spinnert kínáljuk. Az alábbiakban összegyűjtöttük Neked az előnyeit:

 

Kíváncsi vagy milyen trükkökre lehetsz képes a Ninja Fidget Spinnerel?

Tényleg készségfejlesztő játék a Fidget Spinner?

Ha a fidget spinnerrel trükkökkel kísérletezel, nemcsak megpörgeted és rábambulsz, kiválóan fejleszti a kézügyességet, a finommotorikát. Trükkök gyakorlásakor fejlődik a koncentrciós készséged, az egyensúlyérzéked (pl. amikor egyik kezedből a másikba átveszed a pörgő spinnert, vagy éppen az ujjadon egyensúlyozod pörgés közben).

Emellett, eredeti rendeltetéséből kiindulva remek stresszoldó is. De azért vigyázz, nehogy egész nap ezt bámuld!:)

Balesetveszélyes-e a fidget spinner?

Az utóbbi időben több cikk is megjelent a sajtóban a fidget spinnerrel történt balesetekről, illetve arról, hogy sok helyen betiltották a játékot. Utánaolvasva az eseteknek, kiderül, hogy a baleseteket kivétel nélkül kétes eredetű és silány minőségű spinnerek, vagy a gondatlan használat okozta. Jelenleg Magyarországon is kaphatóak 1000 Ft körüli áron olyan fidget spinnerek, melyek többségén még a gyártó cég neve sincs feltüntetve, semmiféle minőségi / biztonsági tanusítvánnyal nem rendelkeznek.  Légy tudatában, hogy ezek a fidget spinnerek nem csak játékélményben múlják alul a minőségi változatokat, lényegesen rövidebb a pörgési idejük, sokszor kérész életűek (azaz akár néhány használat után tönkremennek), de a rossz megmunkálás, kidolgozás és a felhasznált alapanyagok miatt balesetveszélyesek is lehetnek (pl. a fröccsöntési sorjázás megvágja a kezed, szétesik és az elrepülő alkatrészek okoznak sérülést).

Fontos, különösen szülőként, hogy a fidget spinnert nagyobb (legalább 8 éves korú) gyerekek számára szánták. Emellett az ügyességi játékoktól elvárható körültekintéssel kell használni. Bármily banálisan hangzik, nem szabad szájba venni, szájhoz, szemhez közel téve pörgetni, másik gyereknek, felnőttnek dobni.

Termékinformációk:

A Ninja Fidget Spinner minden tekintetben megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak. Csak 8 éven felülieknek!

Gyártó: YoYoFactory

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére