Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

6.380 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Numberblocks számolós kirakó - összeadás, kivonás

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 128
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Összeadás-kivonás ovis korban? Tanuld meg játékosan a Numberblocks kirakós játékkal!

Ez a Numberblocks puzzle segít a kicsiknek elsajátítani az alapvető összeadási és kivonási készségeket Numberblocks barátaikkal. 10 összeadás és 10 kivonás puzzle segít nullától tízig elsajátítani az összeadás és kivonás alapjait. Minden Numberblocks összeadás és kivonás puzzle 2-2 darabból áll.Nézd meg az egyszerű feladványt a puzzle darabon, majd keresd meg a megoldást a hozzátartozó puzzle darabkán és illeszd össze őket. Minden puzzle pár egyedi módon illeszkedik egymáshoz, így mindig csak egy helyes megoldás létezik. Ez sikerélményt ad a gyerekeknek, amikor maguk találják ki a válaszokat.

6.380 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Tanuld meg az összeadás-kivonás alapjait a Numberblocks kirakós játékkal, amely tökéletes a korai évek matematikai készségeinek fejlesztésére játékos módon.

Ebben a Numberblocks puzzle készletben található kirakósok segítenek a 3 éves és annál idősebb gyerekeknek megtanulni az összeadás-kivonás alapjait a Cebeebies népszerű rajztfilmsorozatának sztárjaival, a Numberblocks 1-től 10-ig karakterekkel. A 10 db 2 darabból összeilleszthető puzzle mindegyike egyedi módon illeszkedik egymáshoz, ezért mindig csak egy helyes megoldás létezik. Ezért amikor a gyerekek maguk találják ki a megoldást, az nem csak sikerélményt ad, de növeli önbizalmukat is.

A strapabíró kártyákból készült, vaskos puzzle-darabokat a kis kezek könnyen összeilleszthetik, a játékidő végén pedig a darabok könnyen tárolhatók az újrafelhasználható tároló dobozban, így bármikor és bárhol elővehetitek őket a játékhoz.

Az összerakott puzzle-ök mérete 15 cm x 10 cm.

3 éves kortól ajánljuk.
Gyártja: a Learning Resources (UK), (Numberblocks Adding and Subtracting Puzzle Set, HM95402-UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína
Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére