Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

11.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Csomagpontra szállítás csak 890 Ft 15.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Numberblocks Számfölde 1-10 foglalkoztató készlet - Mathlink

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2022. május 20.
Szerezhető CC pontok: 240
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Láttad a CBeebies NumberBlocks, Számfölde című sorozatát? Megtetszettek a számoló kockák, a cuki és vicces figurák?

Barátkozz a számokkal egyedülálló módon a Learning Resources többszörösen díjnyertes foglalkoztató készletével, mely szórakoztató módon tanítja meg a számokat, segíti a mintafelismerést, a sorrendiség megértését, a szortírozást / csoportosítást, az alapvető számtani ismereteket, a méretek felismerést és mérést.

A készletben található foglalkoztatófüzet és feladatkártyák az egyes epizódokhoz kapcsolódóan segítenek játékosan felfedezni, megérteni az ott elhangzottakat. Görgess lejjebb, ismerkedj meg részletesebben a Numberblocks játékkal és nézd meg a videót, illetve nézz bele az epizódokba!

Az 1-10 -es készlet nagyon jó alapokat ad a számolási készségek fejlesztéséhez. Ha szeretnétek a tízes átlépést is gyakorolni, akkor ne hagyjátok ki a Numberblocks sorozat 11-20 -as készletét sem. A linkre kattintva megtalálod: Numberblocks Számfölde 11-20 >>>

11.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Milyen sorozat a Numberblocks Számfölde és hol látható?

A Numberblocks a BBC CBeebies csatornáján évek óta sikeresen futó rajzfilm sorozat, melyet angol nyelven a sorozat youtube csatornáján >>> is nyomon követhetsz (a linkre kattintva bele is nézhetsz az epizódokba), de várhatóan hamarosan a Netflixen látható lesz Számfölde címmel. Az eredeti angol változat remek lehetőség arra, hogy gyermeked ne csak a számokat tanulja meg, hanem az angol nyelvet is.

Hogyan kapcsolódik a Numberblocks Számfölde játék a sorozathoz?

A Numberblocks Számfölde rajzfilm sorozat karaktereit könnyedén megépítheted a Learning Resources Mathlink játékával, ami egymáshoz építhető kockákból áll. A készletben matrica készletet is találsz, mellyel pontosan olyanra varázsolhatod a számkockákat, ahogyan a sorozat epizódjaiban is kinéznek. A kockákat tetszőlegesen rendezgetheted, szétszedheted és újra építheted, a matricázott felüket pedig tetszőleges irányba forgathatod, így a sorozatban feltűnő összes karaktert összeépítheted belőle.

A Learning Resources (mely a ) szakemberei a sorozat alapján állították össze a nem kevesebb, mint 30 epizódhoz kapcsolódó feladatkészletet, mely minden gyerek számára lehetővé teszi, hogy egész életében a számok barátja legyen.

Mitől egyedülálló játék a Numberblocks Számfölde?

A játék egyedülálló módon segíti a számok tanulását úgy, hogy közben azok minden fontos tulajdonságát megismerhetik (pl. 2, ami páros szám, aki sosincs egyedül stb.), a kockák egymásba építése révén a számképek közvetlenül kapcsolódnak a számok mögött rejlő konkrét mennyiségekhez (számfogalom kialakulása). Segítségükkel olyan, a későbbi matematika tanulásban fontos összefüggések megértése is egyszerűvé válik, minthogy a hat 3 db 2esre, vagy 2 db 3-asra osztható, így gyermeked már óvodás kortól barátjának tekinti majd a számokat.

A kockákkal gyermeked szabadjátékként is játszhat, de ha közösen játszotok rengeteg szórakoztató feladatot oldhattok meg együtt.

Hasznos tudnivalók a  Numberblocks Számfölde foglalkoztató készlethez

A készlet 15 kétoldalú feladatkártyát (összesen 30, a sorozat epizódjaihoz kapcsolódó feladattal), 100 Mathlink kockát (10 színben), CBeebise karakter matricákat tartalmaz, valamint magyar nyelvű leírást, játékötletekkel. A kockák mérete 2 x 2cm. A csomagolás mérete: 28cm x 21cm. 

3 éves kortól ajánljuk.

Az oldal tetejére