Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

5.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 30.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Numberloor - Számlift társasjáték

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2022. szeptember 27.
Szerezhető CC pontok: 120
Várható szállítási díj: 990 Ft

Szeretnél szárnyalni a matematikában? 

Repülj velünk a fellegekbe a Numberloor kártyajáték segítségével és szerezz játszi könnyedséggel szilárd alapokat a matematika világában! A Numberloor társasájáték révén minden gyerek számára izgalmas élménnyé és felhőtlen szórakozássá válik a matekozás. Könnyed játék közben sajátíthatja el a számok sorrendiségét, az összeadás és kivonás rutinját. Nincs többé kényszer és nem szeretem feladatok!

5.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Hogyan lehet játszani a Numberloor társasjátékot?

Numberloor

Miután megkeverted a pakli, csapj fel egy emelet- és egy léggömb kártyát (ez utóbbin mindenképpen legyen szám).

A cél, hogy elsőként szabadulj meg a kezében lévő emeletkártyáktól, a léggömbkártyák felhasználásával.

A soron lévő játékos annyi kártyájától szabadulhat meg, amennyitől tud az adott körben, de legalább egy emeletkártyát mindenképpen le kell raknia.

Az emeletkártya paklira a következőképpen lehet kártyát lerakni:

1. Ha az emeletkártya száma megegyezik a felső kártyán lévő emeletszámmal. Pl.: emelet [1] az emelet [1] kártyára lerakható.

2. Ahányadik szintre kerülsz felfelé vagy lefelé, ha a pakli tetején lévő léggömb számának megfelelő emeletet mész adott irányba. Pl.: ha a pakli tetején 5-dik emelet és 3-as léggömb kártya látható, akkor 2-es (azaz 5-3=2), vagy 8-as emeletkártya (azaz 5+3=8) rakható le.

Ha a soron lévő játékos egy kártyát sem tud lerakni, két kártyát húz a pakliból és újra próbálkozhat. Ha a húzás után sem tud, vagy nem akar lerakni, akkor „passzolhat” és a soron lévő játékos következik. Ha a pakliból elfogy a kártya, akkor a már kijátszott kártyák ismét visszakerülnek  a játékba. 

A soron lévő játékos a léggömb paklira bármikor, bármelyik számú léggömbkártyát lerakhat, és dönthet úgy is, hogy egyetlen kártyát sem rak le. Ebben az esetben a legfelső léggömbkártya marad az aktív kártya. A soron lévő játékos tetszőlegesen váltogathatja az emelet- és a léggömbkártyák lerakását, egymás után több emelet- és léggömbkártyát kijátszva, feltéve, hogy legalább egy emeletkártyát le tud rakni adott körben.

Amikor a játékos a kezében lévő összes emeletkártyáját lerakta, az összes megmaradt léggömbkártyáját a léggömb paklira teszi, és befejezi a játszmát.

Ha egy játékos lerakja a kezében lévő összes kártyát, nyer egy csillagot, majd újra kap hat kártyát. A soron következő játékos folytatja a játékot. A játékot az nyeri, aki elsőként gyűjt be 5 csillagot (2-3 játékos esetén) ill. 3 csillagot (4-5 játékos esetén). 

Részletes játékszabály >>> 

Mitől olyan izgalmas kártyajáték a Numberloor?

A játék dinamikus és folyamatos koncentrációt igényel, hiszen mind az emeletkártyán, mind  a léggömbkártyán lévő számok állandóan változnak, így a matematikai "feladatok" is pörögnek. Ráadásul nem egyszerűen egy elénk rakott műveletet kell elvégezni, hanem előre ki kell gondolni a kártyák lerakásának sorrendjét, ill. művelet irányát is, azaz összeadni vagy éppen kivonni érdemes ahhoz, hogy a legtöbb kártyától megszabaduljunk.  

A Numberloor lehetőséget biztosít tudásszint szerint különböző nehézségi fokozatok szerinti játékváltozatokra: a legkisebbeknek elegendő az adott szám szomszédjait felismerni és azokat lerakni, míg a nagyobbak a speciális kártyák bevonásával további kihívások elé állíthatják játékostársaikat és még élvezetesebbé tehetik a játékot.

Kik játszhatják a Numberloor társasjátékot?

A Numberloor társasjátékot, könnyített szabályok mentén akár 4 éves kortól is lehet játszani, de a feltétel kártyák nehézségi fokozatai szerint különböző életkorú gyerekek, illetve felnőttek számára is ajánlott.

A feltétel kártyák három nehézségi szint szerint kerültek csoportosításra, így a fiatalabb, vagy kevésbé rutinos gyerekek fokozatosan gyakorolhatják az egyes szinteket.

Milyen készségeket fejleszt a Numberloor társasjáték?

A Numberloor kártyajáték azon túl, hogy remek szórakozás minden korosztály számára, kiváló segítséget nyújt az általános iskolai, alapszintű matematikai ismeretek elsajátításához.

  • Előre és visszafelé számlálás
  • Összeadás és kivonás gyakorlása számjegyek segítségével
  • A 10-es számkörben való számolás

Mindemellett a Numberloor remekül fejleszti a gyors gondolkodási készséget, a koncentráló képességet és kombinációs készséget.

Legyen mindenki számára élmény a tanulás!

A The Brainy Band egyedülálló társasjáték család, melyek mindegyike az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmánya. Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik, kötelező és kényszerű feladatok sorozata helyett.

Valamennyi The Brainy Band játék olyan újszerű megközelítést kínál a matematikai ismeretek elsajátítása és újabban az angol tanulás terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. Az ügyesebbek pedig csúcsra járathatják tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.

Nézd meg a The Brainy Band többi játékát CURIOCITY-ben! >>>

Termékinformációk

Gyártó: Sergey Parhomenko Vállalat, Oroszország

Forgalmazó: Europában forgalmazza a The Brainy Band OÜ., Észtország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Észtország

négyszögletű kártyák 

Az oldal tetejére