Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

33.150 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Űrjáró padlórobot kódoló készlet - Space Rover Deluxe Coding Activity Set

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. április 26.
Szerezhető CC pontok: 663
Várható szállítási díj: 990 Ft

Az egyszerű, nyomógombos kódolás segítségével a Space Rover Deluxe Programozható Robot Készlet ideális lehetőség 4 éves és idősebb gyermekek számára, hogy elsajátítság a programozás alapjait. A pedagógusok középsős és nagy csoportosok körében egyaránt használhatják ezt a készletet, mellyel szórakoztató feladatok segítségével, számítástechnikai eszköz vagy programozói szaktudás nélkül is elsajátíthatók a programozás alapjai. A gyerekek egymás építhető lapokat használnak egy labirintus felépítéséhez, majd beprogramozzák a Space Rover-t (űrjárót), hogy eljusson a célig, útközben különféle STEM kihívásokat megoldva. Még több rovert szeretnél? Bővítsd a készletet a külön megvásárolható Space Rover járművekkel.

Ajánlott 4 éves kortól.

33.150 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Fedezd fel az egyszerű nyomógombos kódolást és alkoss programokat akár 100 lépésig, miközben megtanulod az egyszerű számítástechnikai és programozási fogalmakat és azok alkalmazását.

A gyerekek egymáshoz építhető járólapokból, hídból és űrkőzetekből építik meg a labirintust, programkártyák segítségével tervezik meg az útvonalat, ami alapján beprogramozhatják az űrjárművet, ami végrehajtja az utasításokat.

A gyerekek a Space Rover tetején lévő 4 iránygomb lenyomásával programozhatják az akár 100 lépésből álló sorozatot. Az iránygombok színkódjai megegyeznek a készlethez tartozó programkártyákon láthatókéval.

Az interaktív űrrobotnak a beállításához és használatához nincs szükség számítástechnikai eszközökre vagy internetkapcsolatra . Ajánlott 4 éves kortól. A kifejezetten óvodásoknak a Space Rover Deluxe Készlet könnyen beilleszthető az óvodai foglalkozásokba, és további űrjárók is vásárolhatók hozzá külön.

A készlet tartalma: 1 db Space Rover (űrjáró), 1 db asztronauta figura, 16 db labirintus járólap, 3 db híd, 1 db akadály, 3 db boltív, 1 db zászló állvánnyal, 1 db mágneses űrkőzet, 3 db akadálykőzet és 20 db programkártyát (51 darabos készlet). A Roverhez 3 AAA elem szükséges, amely nem része a készletnek.

Gyártó: Learning Resources (EK ), Space Rover Deluxe Coding Activity Set (3114). Származási hely: EU, gyártás helye: Kína.

Az oldal tetejére