Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Punto társasjáték

customcontent5

Webáruházunk a vészhelyzet ideje alatt is folyamatosan üzemel!
10.000 Ft felett a szállítási díj csak 490 Ft

telefon: + 36 30 297 3880

skype: curiocity_hu

Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. A bemutatótermi személyes átvétellel és a vészhelyzethez kapcsolódó többi intézkedésünkről itt olvashatsz >>>.

 

Ár:
1.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 40
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. április 01.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Helyezd le ügyesen a puntokat (sic!), rakj ki sorokat és nyerd meg a játékot!

Ha szeretd az 5 perc alatt elsajátítható, egyszerű szabályú, de mégis nagyszerű játékokat, akkor a Punto a te játékod lesz. Ráadásul, köszönhetően praktikus, fém, mini dobozának, bárhová magaddal viheted (akár a zsebedben is :)

Ismerkedj meg vele közelebbről!


 

A játék előtt ki kell válogatni a kártyákat szín szerint, majd minden játékos kap egy paklit (pl. az összes zöld kártyát, az összes sárgát stb). A játékosok a saját körükben húznak egy kártyát a paklijukból, és eldöntik, hová helyezik azt, majd a következő játékos jön - egészen addig, amíg valakinek ki nem gyűlik 5 saját színű kártyája egymás mellett! További fontos szabályok: 1/ A lerakott kártyának (oldalasan vagy átlósan) szomszédosnak kell lennie egy már lent lévő kártyával. 2/ A lent lévő kártyáknak bele kell férniük egy 6x6-os területbe. A kártyák akár egymásra is tehetők, ha az éppen lerakott kártyán több pötty van, mint azon amit le akarunk vele fedni. Amint valakinek sikerül egy 5 (vagy 3-4 fős játék esetén 4) saját színű kártyából álló vonalat kialakítani, vége van az adott fordulónak, a játékos kap egy “pontot”, a kártyákat össze kell szedni és új forduló kezdődik. A játék alapvetően akkor ér véget, amikor egy játékos a második sort is kialakította, ő lesz a nyertes.

 

Termékinformációk:

 

A játék tartalma: 72 kártya, magyar nyelvű játékszabály.
  Játékosszám: 2-4
Játékidő: 5-30 perc
6 éves kortól
Gyártó: Game Factory

  

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu