Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

23.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyári nyitva tartás: augusztus 22-ig csütörtökönként 14-18-ig vagyunk nyitva. Sürgős esetben munkanapokon 10-18 óra között előre egyeztetett időpontban veheted át rendelésed vagy nézhetsz körül nálunk.

Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a vészhelyzettel ill. a biztonsági óvintézkedésekkel kapcsolatban itt >>>

Refraktoros Csillagászati teleszkóp gyerekeknek - Learning Resources

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2021. augusztus 03.
Szerezhető CC pontok: 470
Várható szállítási díj: 790 Ft

Fedezd fel az univerzumot!

Szeretnéd tanulmányozni a csillagos égboltot? Saját szemeddel szeretnéd látni a Szaturnusz gyűrűit vagy a Hold krátereit? A Learning Resources Geosafari 50/360-as refraktoros, hordozható csillagászati távcsövével ezt könnyedén megteheted, csak tiszta égboltra van szükséged.

Az alumínium vázas, valódi üveglencsékkel készült távcső könnyen szállítható, a készlet saját állványt is tartalmaz a kényelmes megtámasztás érdekében. A távcső 18-67x-es nagyításra képes, és jó minőségben teszi lehetővé a bolygók és az égbolt fürkészését, de nappal, természeti objektumok megfigyelésére is alkalmas. Kezdő csillagászati távcsőnek ideális megoldás.  

23.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Hasznos információk a Learning Resources mikroszkóppal kapcsolatosan:

A készletben található teleszkóp 50 mm-es, kétrétegű, teljesen üvegből készült akromatikus lencsével van ellátva, mely kiszűri a zavaró színtöréseket. A lencsék fókusztávolsága 360 mm. A készlet részét képezi egy H20 és H8 mm-es okulár és egy másfélszeres nagyítású kereső távcső. A kényelmes használat érdekében zenittükör segíti, hogy a távcsőbe felülről tudj belenézni.  

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A mikroszkóphoz magyar nyelvű tájékoztatót és kísérlet leírásokat adunk.

8 éves kortól ajánlott.
Gyártó: Learning Resources (GeoSafari® VEGA360 Refractor Telescope, EI5304)

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére