Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

11.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Sand Paint Bake Set ajándékdobozban

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 230
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Kreatív alkotóműhely ajándékba? 

Mostantól az otthonodban is bármikor tarthattok kreatív alkotóműhelyt. Találj ki változatos formákat a ShapeIt szobrászhomokkal, süsd ki őket és keltsd életre a Sand Paint homokfestékkel! Sőt, ha akarod, még faraghatod is!

11.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

ShapeIt! - szobrászkodás a sütőből?

A Shape it! - Szobrászhomokkal változatos módon élvezheted az alkotás örömét. A kisebbek tetszőleges formákat alkothatnak belőle, amit később kisütve kedvükre festhetnek, díszíthetnek. A nagyobbak pedig kipróbálhatják milyen az igazi szobrászkodás. Ehhez süsd ki a Shape it! - Szobrászhomokot bármilyen sütőformában (ami lehet egy hagyományos sütőrforma, muffin forma, vagy egyéb téglatest vagy henger alakú forma stb.), majd alkoss belőle kedvedre, kisplasztikai faragó- és vésőeszközökkel, csizold tökéletesre a felszínt, utána pedig keltsd életre a szívárvány színeivel. 

Mitől különleges a Sand Paint homokfesték?

A Sand Paint homokfestékkel kész homokformákra, kisütött formákra éppúgy festhetsz, mint elsimított homokfelületre, akár egy festő vászonra.

Megjegyzés: A videóban látható színes homok, a Színes Kinetic Sand™ önmagában is színes és nem a Sand Paint segítségével vált azzá.

Fogd kezedbe a Sand Paint homokfestő flakont és mintha rajzolnál, fess vele közvetlenül a homokra. Használj festőszivacsot vagy ecsetet, és fess be velük nagyobb felületeket. Az alapszíneket a színkeverés elve alapján keverheted is, hozz létre egyedi, különleges színárnyalatokat, pont olyat, amilyet az alkotásodhoz elképzeltél.

Ha pedig újat szeretnél alkotni, hagyd megszáradni a festéket, a vastagabb részeket hámozd le, a maradékot pedig gyúrd bele nyugodtan a homokba és már jöhet a következő műremek!

Ki játszhat a Sand Paint Bake Set kreatív alkotóműhellyel?

A Sand Paint Bake Setet 5 éves kortól ajánljuk, és ajánlott hozzá szülői felügyelet, mivel a festék nyomot hagy a ruhán, illetve használati tárgyakon.

A Saind Paint homokfesték kiválóan fejleszti a kreativitást, a szépérzéket, a rajzkészséget, ezért nagyobb gyerekek, sőt alkotó kedvű felnőttek számára is remek időtöltés. A Sand Paint homokfesték vízbázisú, káros összetevőt nem tartalmaz. 

Termékinformációk

Az ajándékdoboz tartalma:

  • 2,2 kg Shape it! szobrászhomok
  • 1 doboz Sand Paint alapszínek (5 db 40 ml-es festékflakon)
  • 1 csomag Sand Paint festőkészlet (7 db-os készlet)

Vigyázz, mert a festék kiszáradás után csak a homokról (illetve bő vízzel a kézről) távolítható el, ruhába és egyéb textíliába (pl. szőnyeg) viszont könnyen beleivódik és elszínezi azt.

Gyártó: Terapima A.B. Sweden a Waba Fun Europe A.B. részére. A Sand Paint™ és a ShapeIt!™ a WabaFun bejegyzett védjegyei. A Kinetic Sand™ örökmozgó homokot a Delta Sweden gyártja és a Spinmaster Inc. bejegyzett védjegye.

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Svédország

Az oldal tetejére