Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > > > >

SandPaint csillámló homokfesték

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
4.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 90
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. november 13.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Igazán tündöklő alkotást szeretnél?

Ne szabj gátat az alkotó szenvedélynek! Díszítsd homokformáidat a varázslatos SaintPaint csillámló homokfestékkel és a hatás nem marad el! Lenyűgöző ajándék a csillogás és ragyogás szerelmeseinek.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Sand Paint csillámló homokfesték, CURIOCITY ajánlásával

  • életre keltheted vele a Kinetic Sand örökmozgó homokkal készített alkotásokat
  • ha megszáradt, könnyen eltávolíthatod és festhetsz vele valami újat
  • alkotásod nem egyszerűen színes, hanem csillámlóan tündöklő lesz
  • kiválóan fejleszti a kreativitást, a szépérzéket és a finommotorikát
  • remek ajándék azoknak, akiknek már van Kinetic Sand örökmozgó homokjuk vagy adhatod ajándékba nagyobb gyereknek a kinetikus homokkal együtt

Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

Ha már ismered a Kinetic Sand örökmozgó homokot (más néven kinetikus homok), bizonyára kacérkodtál már a gondolattal, mi lenne, ha kifesthetnéd alkotásaidat és életre kelthetnéd őket.

A Relevant Play - akinek a sok-sok egyedülálló kreatív formázó anyagot köszönhetjük -, újabb forradalmi találmánnyal lepi meg az alkotó kedvű gyerekeket és felnőtteket. A Sand Paint homokfesték olyan vízbázisú festék, mely kifejezetten a RelevantPlay játszóhomokjaihoz készült.

Nézd meg az alábbi videót, miféle varázslatokra képes a Sand Paint homokfesték!

 

Megjegyzés: A videóban látható színes homok, a Színes Kinetic Sand™ önmagában is színes és nem a Sand Paint segítségével vált azzá.

Hogyan lehet játszani, alkotni a Sand Paint homokfestékkel?

A Sand Paint homokfestékkel kész homokformákra, kisütött formákra éppúgy festhetsz, mint elsimított homokfelületre, akár egy festő vászonra.

Fogd kezedbe a Sand Paint homokfestő flakont és mintha rajzolnál, fess vele közvetlenül a homokra. Használj festőszivacsot vagy ecsetet, és fess be velük nagyobb felületeket. Az alapszíneket a színkeverés elve alapján keverheted is, hozz létre egyedi, különleges színárnyalatokat, pont olyat, amilyet az alkotásodhoz elképzeltél.

Ha pedig újat szeretnél alkotni, hagyd megszáradni a festéket, a vastagabb részeket hámozd le, a maradékot pedig gyúrd bele nyugodtan a homokba és már jöhet a következő műremek!

FONTOS! Ne gyúrd össze a homokot addig, amíg a festék teljesen meg nem szárad és a vastagabb megszáradt rétegeket el nem távolítottad!

Milyen színekben, kiszerelésben kapható a Sand Paint csillámló homokfesték?

A Sand Paint csillámló homokfesték kétféle készletben kapható. Mindegyik flakon 40 ml festéket tartalmaz. A csillám kiszerelésben csillámos piros, kék és arany színek, míg a neon csillámosban csillámos zöld, sárga és narancs színek találhatók.

Ha csillámló színek helyett inkább hagyományos színekre vágysz, nézd meg a többi homokfestéket itt >>>.

Csillámló

 

Neon csillámló

 

Ki játszhat a Sand Paint homokfestékkel?

A Sand Paint homokfestéket 5 éves kortól ajánljuk, és ajánlott hozzá szülői felügyelet, mivel a festék nyomot hagy a ruhán, illetve használati tárgyakon.

A Saind Paint homokfesték kiválóan fejleszti a kreativitást, a szépérzéket, a rajzkészséget, ezért nagyobb gyerekek, sőt alkotó kedvű felnőttek számára is remek időtöltés.

Hasznos tanácsok a Sand Paint homokfestékhez

A Sand Paint homokfesték vízbázisú, káros összetevőt nem tartalmaz. Vigyázz, mert a festék kiszáradás után csak a homokról (illetve bő vízzel a kézről) távolítható el, ruhába és egyéb textíliába (pl. szőnyeg) viszont könnyen beleivódik és elszínezi azt.

A fenti videón is látható Kinetic Sand™ örökmozgó homok festése közben mindig ügyelj az alábbiakra, ellenkező esetben a homok elszíneződhet (ettől még ugyanúgy használható marad, de az elszíneződött homok nem változtatható vissza,  új árnyalatot kap).

  • első alkalommal ajánljuk, hogy kisebb formán kísérletezz a festékkel
  • mindig tömörítsd össze a homokot, mielőtt festeni kezdenéd
  • ne keverd össze a még nedves festéket a homokkal, mindig hagyd teljesen megszáradni a festéket
  • ha túl sok festék került adott helyre, itasd fel
  • ügyelj rá, hogy az olyan erőteljes, telített színek, mint a kék, zöld vagy a piros nagyobb mennyiségben használva még összekeverve is elszínezik a homokot

Termékinformációk

Gyártó: Terapima A.B. Sweden a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun). részére. A Sand Paint™ és a ShapeIt!™ a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) bejegyzett védjegyei. A Kinetic Sand™ a Spinmaster Inc. bejegyzett védjegye.

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Svédország

Egységár: 39.083 Ft / l

 

 

Neked ajánljuk: