Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > > > >

Shape it! - Szobrász homok

customcontent5

Nyári nyitva tartás: 2019. július 10-től augusztus 20-ig munkanapokon előre egyeztetett időpontban látogatható.

Ár:
5.990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Szerezhető CC pontok: 120
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. július 26.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Próbáltál már szobrászkodni?

Szeretsz alkotni, valami újat létrehozni, egy elképzelést formába önteni? Ha igen, akkor a Shape it! - Szobrászhomok rád vár. 

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Shape it! - Szobrászhomok megadja az alkotás örömét: amikor egy absztrakt tömbből egy elképzelt alakot, formát alakíthatsz ki. Mit kell ehhez tenned? Süsd ki a Shape it! - Szobrászhomokot bármilyen sütőformában (ami lehet egy hagyományos sütőrforma, muffin forma, vagy egyéb sütemény kiszúró forma stb.) és formázd kedvedre. 

 

És ezzel még mindig nincs vége! 

A faragás, szobrászkodás után ki is festheted műved. Ehhez ajánljuk a Sand Paint homokfesték családot, amely kifejezetten homokfestéshez készült. 

 

Igen, ezek a muffinok is Shape it!-ből készültek :)

 

GLUTÉNTŐL, ALLERGÉNEKTŐL ÉS MIKROBIOLÓGIAI SZENNYEZŐDÉSEKTŐL EGYARÁNT MENTES!

Hasznos tanácsok Shape it! - Szobrászhomokkal kapcsolatban

A sütés előtt tömör sütőformába kell önteni, vagy valamilyen formázó alkalmatossággal (pl. pohár, süti vagy homokozó forma) akár a homokból kész formát készíteni belőle. Szobrászkodáshoz célszerű téglatest vagy henger alakú formát készíteni, de bármilyen más forma kisüthető.

A sütéshez 135 C-on 15 percig kell sütni a formát, majd kb. 1 napig állni hagyni. Az anyag a sütésnél nem színeződik el.

A kisütés utáni pihentetést követően  a kisütött anyag a gipszhez hasonló szilárdságú, de erősebb fa vagy műanyag késsel is faragható, véshető, fúrható, vagy finomabb formákhoz akár csiszolható is.

Ha nincs kedved a szobrászkodáshoz ... 

... akkor nyugodtan használhatod beltéri homokként is, hiszen a Shape it! - Szobrászhomok tapintásra a nedves tengeri homokra emlékeztet, ugyanakkor nem tartalmaz nedvességet, állagát különleges (szilárd) kötőanyagának köszönheti. Éppen ezért mindig megőrzi állagát és sosem szárad ki, bármennyiszer játszhat vele a gyermek.

Az állaga sokkal inkább nedves homokra emlékeztet, nem áll olyan tartósan össze, mint a gyurma. A formázó eszközök úm. Castle - Várépítő szett >>> , vagy a Smart Shape Cut - Formavágókészlet >>>, vagy a Brickmaker - Téglakészítő >>> használható hozzá.

Ez az anyag elsősorban kész formákba öntve használható, kevésbé gyurmázható, mint  a Bubber Pillegyurma, vagy a Kinetic Sand - Örökmozgó homok >>>. Ezzel szemben jobban tűri a ránehezedő nyomást, ezért magasabb tárgyak készíthetők belőle (pl. vár, torony). 

Azonban ha kifejezetten gyurmázni szeretnél, akkor a Bubber Pillegyurmát >>> ajánljuk.  

A Shape it! - Szobrászhomok nem tartalmaz festéket, így nem fogja meg a kezet, nem színezi el a ruházatot.

Ügyelj rá, hogy ne használják a Shape it! - Szobrászhomokot zsíros, ragacsos, vagy bármilyen más módon szennyezett kézzel, illetve, hogy ne kerüljön bele bármilyen zsíros, ragacsos szennyeződés (pl. kakaó, gyümölcslé).

Mivel a  Shape it! - Szobrászhomokot kifejezetten lakásban történő játékhoz készül, ne tedd ki sugárzó hő hatásának, ne hagyd a napon. Szabadban történő játék esetén ügyelj rá, hogy közvetlen napsugárzástól védett helyen legyen, kerüld, hogy sárral, porral ill. egyéb kültéri szennyeződéssel keveredjen.

Ki játszhat a Shape it! - Szobrászhomokkal?
A szobrászkodást kisiskolás kortól ajánljuk (leginkább biztonsági okokból elekerülendő a formázó eszköz okozta balesetet).
Kifesteni a kész formát, vagy beltéri homokozáshoz a Sape it! - Szobrászhomokkal 3 éves kortól bárki játszhat.
Bármilyen célra is használod kiváló készségfejlesztő: fejleszti a finommotoros mozgást és a kreativitást, miközben kikapcsol, megnyugtat és az alkotás gyönyörű érzését adja. 
Termékinformációk:
A Shape it! - Szobrászhomokhoz felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére.
Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Waba Fun Europe A.B. részére. Forgalmazó Waba Fun Europe A.B. A Bubber a Delta of Sweden A.B. bejegyzett védjegye.
Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft. 
Származási hely: Svédország
Egységár: 2639 Ft / kg

Ki játszhat a Shape it! - Szobrászhomokkal?

A szobrászkodást kisiskolás kortól ajánljuk (leginkább biztonsági okokból elkerülendő a formázó eszköz okozta balesetet).

Kifesteni a kész formát, vagy beltéri homokozáshoz a Sape it! - Szobrászhomokkal 3 éves kortól bárki játszhat.

Bármilyen célra is használod kiváló készségfejlesztő: fejleszti a finommotoros mozgást és a kreativitást, miközben kikapcsol, megnyugtat és az alkotás gyönyörű érzését adja. 

Termékinformációk:

A termék minden tekintetben megfelel az EU és Amerikai Egyesült Államok biztonsági előírásainak. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére.

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) részére. Forgalmazó Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun).

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft. 

Származási hely: Svédország

Egységár: 2639 Ft / kg

Neked ajánljuk: