Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

13.590 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Smart Scoops, matekozós fagylaltkészlet

Elérhetőség: Hamarosan 2024. április 22-i hét
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. április 24.
Szerezhető CC pontok: 272
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Szereted a fagylaltot? Tanulj meg számolni az okos fagylaltozóban!

Minden gyerek imádja a fagylaltot. Mi lenne, ha a gombócok adagolása segítségével tanulná meg a színek megkülönböztetését, szortírozását, és elsajátítani a későbbi matek tanuláshoz elengedhetetlen alapkészségek, mint a számfogalom kialakulása, a mennyiségek felismerése. Élvezetes játékok közepette, különböző feladatkártyák és foglalkozás ötletek segítik gyermekedet lépésről lépésről haladni. Ajánlott 3 éves kortól.

13.590 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől olyan ellenállhatatlan játék a Smart Scoops, matekos fagylaltozós játék?

Minden gyerek imádja a fagylaltot. Minden gyerek szívesen próbálná ki, milyen a fagyis kanállal tölcsérbe, kehelybe rakni a gombócokat. Minden gyerek szereti megoldani az izgalmas feladványokat. És ezt mind egyszerre teheti meg a Learning Resources játékával.

A gyerek kezekhez méretezett fagyis kellékek órákig tartó szerepjátékra hívogatnak, miközben a játék csoportosításra, számolásra, a színek felismerésére ösztönöz és fejleszti a finommotorikus mozgást, sőt még ennél is többet. Ha játék közben beszélgetsz gyermekeddel és megkérdezed  „Honnan tudod ezt? Miből gondolod ezt? Hogy találtad ki?” , gondolkodása magasabb szintre emelkedik és a játék a beszédfejlődést is támogatja.

A Learning Resources játékok egyik fontos különlegessége, hogy fejlesztő pedagógusok találták ki, így a játékhoz tartozó tájékoztatóban több készségfejlesztő ötletet is adunk, melyek egy része egyedül, másik része társasjátékként játszható. Természetesen ti is kitalálhattok saját játékokat:)

A készlet tartalma:

  • 4 db tálka, különböző színekben
  • 4 db fagyitölcsér
  • 20 db fagyigombóc (mindegyik színből 5 db)
  • 23 db kétoldalas kártya
  • Fagyiadagoló kanál
  • Pörgettyű
  • Tároló doboz

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A játék lenyelhető részeket tartalmaz, ajánlott 3 éves kortól. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót, aktivitás füzetet adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére