Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

790 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Smart Shape Guide - Kreatív Formavágó Fejlesztő Füzet

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2022. január 27.
Szerezhető CC pontok: 16
Várható szállítási díj: 990 Ft

Hogyan formázz nyuszit vagy gőzmozdonyt gyurmából?

Fedezd fel a világot alkotó geometriai formákat, használd kreativitásod, kézügyességed és alkosd meg kedvenc állataidat, tárgyaidat az általad vágyott színösszeállításban. Ehhez nyújt hasznos segítséget a Smart Shape Guide, mellyel egyben új értelmet nyer a gyurmázás.

790 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Smart Shape Set - Kreatív Formavágó készlet segítségével gyermeked saját maga is készíthet formákat, de sokat segít a kezdő lépésekhez egy olyan fejlesztőfüzet, amellyel elsajátíthatók az alkotás alapjai, illetve amely játékos feladványok formájában fejleszti a gyermek kreativitását.

A Smart Shape Guide - Kreatív Formavágó Fejlesztőfüzetben a legyegyszerűbbtől a bonyolultabb formákig haladva sablonokat kínálunk ahhoz, hogyan lehet néhány karika, háromszög és négyzet segítségével robotot, űrhajót vagy éppen nyuszit, békát készíteni.

Gyermekednek fel kell ismernie a megfelelő formákat, majd a Smart Shape Set - Kreatív Formavágó készlet segítségével Bubber Pillegyurmából kivágni azokat, végül pedig a körvonalakra helyezve a kedvére való színekben összeállítani.

 

Hogyan fejleszti ez a képességeket?

 

A Smart Shape Guide - Kreatív Formavágó Fejlesztőfüzet 16 sablonja lépésről lépésre nehezebbé válik. A feladatlapok elején néhány forma megtalálása és egymás mellé rakása a cél. Később egyre többféle formát kell felhasználni az alkotáshoz, majd azokat különböző módokon elvágva, vagy azokba más formákat kivágva készíthető csak el a kívánt ábra.

A legnehezebb feladatok esetén pedig már csupán az alakzat körvonalát adjuk meg, azt pedig már a gyermeknek kell kitalálni, hogyan, mely formák segítségével alkotható meg az. 

 

Csak Bubber Pillegyurmával használható?

 

Természetesen bármely más gyurmával is használhatod, de más gyurmákkal ellentétben a Bubber Pillegyurmához nem szükséges nyújtófa vagy egyéb segédeszköz a simításhoz, elvégre a gyermek a tenyerével is asztallap simaságúra tudja simítani.

Ráadásul a különböző színű Bubber Pillegyurmák egymásoz érve nem színezik el egymást, nem maszatolják be a papírlapokat, így gond nélkül készíthetők belőle többszínű alkotások és a füzeteket újra meg újra használhatod.

Már egy doboz (200 g) Bubber Pillegyurmából is elkészíthetők az alakzatok, de a színes alkotásokhoz célszerű 2-3 különböző színű dobozból dolgozni.

 

 

 

 

Hasznos tanácsok Smart Shape Guide - Kreatív Formavágó Fejlesztő Füzettel kapcsolatban

 

A fejlesztő füzet kifejezetten a Smart Shape Cutter - Kreatív Formavágó készlethez készült, a benne szereplő sablonok más formázó eszközökkel nem használhatóak. A kivágóformákkal készített alkotások a gyerek életkorának és kézügyességének függvényében változhatnak.

A fejlesztőfüzet úgy lett összeállítva, hogy a gyermek lépésről lépésre sajátíthatja el az alakzatok elkészítését, ezért célszerű a füzetben található sorrendben elkészíteni azokat.

A nagyobb formából úgy lehet a legkönnyebben kisebb formát szabályosan kivágni, hogy a gyurma mindvégig a nagy formában marad. A Bubber Pillegyurma, mivel nem tapad a kivágó falához, a forma felemelésével azonnal kihullik, a kivágott formák pedig nem tapadnak egymáshoz, ami könnyíti az alkotást.

 

 

Termékinformációk:

 

Kiadó: Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun)

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft. 
 

Az oldal tetejére