Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

8.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

Bemutatótermünk és átvevőpontunk új helyre költözött!

Mostantól a XI. Budafoki út 31. alatt várunk.

Nyitvatartás: H-P 14-18 óra között.

Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a vészhelyzettel ill. a biztonsági óvintézkedésekkel kapcsolatban itt >>>

SmartGames Csillagleső egyszemélyes logikai játék

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2021. október 19.
Szerezhető CC pontok: 170
Várható szállítási díj: 990 Ft

Játszottál már csillagokkal?

Ezzel a varázslatos játékkal lehozhatod az égről a csillagokat és szórakoztató módon fejlesztheted logikai készséged és térlátásod. A Smart Games egyedül játszható újdonságában a 80 kihívást tartalmazó játékfüzetből kell megoldanod a feladványokat. A különböző alakzatokat azonban nem elég egymásra vagy egymás mellé raknod, hanem ügyelned kell arra is, hogyan forgatod őket. Az alakzatok forgatásával ugyanis a csillagok színe is változik!  A játék fejleszti logikát, a térlátást, a problémamegoldó és előrelátó gondolkodást. 6 éves kortól ajánlott.

Szereted a SmartGames, okos játékokat? Nézz körül és találd meg a kedvedre valót ! Kattints ide! >>>

8.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Termékinformációk:

A játékban elérhetők a megoldások.
6 éves kortól
Játékosok száma: egyedül játszható, szoliter játék
Márka: Smart Games 

Miért tartoznak a Smart Games játékok a legjobb fejlesztő játékok csoportjába?

A Smart Games a játékos tanulás elkötelezett híve, mely a gyerekkori fejlődés és fejlesztés alappillére. A játék megalkotóinak célja, hogy a kognitív, a szociális és a nyelvi készségeket szórakoztató módon fejlesszék.

Azontúl, hogy a Smart Games játékok számos rangos játékdíjat elnyertek az évek során (spiel gut, Astra, Parents’s choice stb.), sok-sok szülő, pedagógus és nem utolsó sorban gyerekek sokaságának kedvencei.

Már a játékok tematikája is felkelti a gyerekek figyelmét, melyek gyakran kapcsolódnak kedvelt mesékhez (Pl. Három kismalac, Piroska és a farkas, Hófehérke). Mind a fiúk, mind a lányok találhatnak maguknak kedvükre valót.

A játékok különleges és innovatív játékmechanizmusokat alkalmaznak, azok mindegyike több nehézségi szintű feladványt tartalmaz (kezdő, haladó, profi, mester). Az első szint megadja a kezdő impulzust és sikert a játékban, hogy aztán azok később az egyre nehezedő feladványok megoldására ösztönözzenek.

Smart Games minden korosztálynak! Már egészen kis kortól kezdődően (3 éves kortól) mindenki megtalálhatja a hozzá illő és a tudásának, fejlettségi szintjének megfelelő játékot.

A játékok kiváló minősége, a tárolhatósága (kompakt dobozok), vagy praktikussága (utazó mágneses játékok) további adalék ahhoz, hogy minden gyerek és osztályterem polcán ott sorakozzanak a Smart Games játékok.

Jóllehet a Smart Games játékok egyszemélyes játékok (un. szoliter játékok), azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne együttműködve, többen játszani (Pl. gyerek-szülő, tanár-diák, vagy a kisiskolások esetében, akár barátokkal együtt), egymást inspirálva a megoldások megtalálására.

A Smart Games játékok magabiztossá is tesznek, hiszen a gyakorlás és koncentráció lehetővé teszi, az egyre komplexebb feladványok megoldását, ezáltal a kritikus, a logikus és a problémamegoldó gondolkodás kialakulását, fejlesztését.

Az oldal tetejére