Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

12.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

SmartGames Égigérő paszuly logikai játék

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. április 30.
Szerezhető CC pontok: 260
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Segíts Jankónak feljutni a felhők felett lebegő várba és készíts neki égig érő paszulyt!

A Smart Games vadonatúj játékában újra játszhatod a népszerű magyar népmesét, az Égig érő paszulyt. Válassz egy kihívást a mellékelt füzetben található 60 közül és csúsztasd be a lapokat  három sín egyikébe. De jól figyelj, hova és melyik lapot rakod, mert a lapok körbeforognak, miközben lecsúsznak a rácson, így ki kell számolnod melyik oldalukra érkeznek majd. Ha ügyes vagy, és megfelelően érinted össze a paszuly szárait, Jankó fel tud mászni a várba.

Egyszemélyes játék, melyet ovisoknak ajánlunk. A feladványok különböző nehézségűek, így 4 éves kortól 7 éves korig tartalmaznak logikai kihívásokat. Kiválóan fejleszti a logikus gondolkodást, a térlátás és a kombinációs készséget.

Szereted a SmartGames, okos játékokat? Nézz körül és találd meg a kedvedre valót ! Kattints ide! >>>

12.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Termékinformációk:

A játékban elérhetők a megoldások.
4 éves kortól
Játékosok száma: egyedül játszható, szoliter játék
Márka: Smart Games

Miért tartoznak a Smart Games játékok a legjobb fejlesztő játékok csoportjába?

A Smart Games a játékos tanulás elkötelezett híve, mely a gyerekkori fejlődés és fejlesztés alappillére. A játék megalkotóinak célja, hogy a kognitív, a szociális és a nyelvi készségeket szórakoztató módon fejlesszék.

Azontúl, hogy a Smart Games játékok számos rangos játékdíjat elnyertek az évek során (spiel gut, Astra, Parents’s choice stb.), sok-sok szülő, pedagógus és nem utolsó sorban gyerekek sokaságának kedvencei.

Már a játékok tematikája is felkelti a gyerekek figyelmét, melyek gyakran kapcsolódnak kedvelt mesékhez (Pl. Három kismalac, Piroska és a farkas, Hófehérke). Mind a fiúk, mind a lányok találhatnak maguknak kedvükre valót.

A játékok különleges és innovatív játékmechanizmusokat alkalmaznak, azok mindegyike több nehézségi szintű feladványt tartalmaz (kezdő, haladó, profi, mester). Az első szint megadja a kezdő impulzust és sikert a játékban, hogy aztán azok később az egyre nehezedő feladványok megoldására ösztönözzenek.

Smart Games minden korosztálynak! Már egészen kis kortól kezdődően (3 éves kortól) mindenki megtalálhatja a hozzá illő és a tudásának, fejlettségi szintjének megfelelő játékot.

A játékok kiváló minősége, a tárolhatósága (kompakt dobozok), vagy praktikussága (utazó mágneses játékok) további adalék ahhoz, hogy minden gyerek és osztályterem polcán ott sorakozzanak a Smart Games játékok.

Jóllehet a Smart Games játékok egyszemélyes játékok (un. szoliter játékok), azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne együttműködve, többen játszani (Pl. gyerek-szülő, tanár-diák, vagy a kisiskolások esetében, akár barátokkal együtt), egymást inspirálva a megoldások megtalálására.

A Smart Games játékok magabiztossá is tesznek, hiszen a gyakorlás és koncentráció lehetővé teszi, az egyre komplexebb feladványok megoldását, ezáltal a kritikus, a logikus és a problémamegoldó gondolkodás kialakulását, fejlesztését.

Az oldal tetejére