Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Spiral Billard Home ügyességi parti játék

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
16.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 340
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. május 27.
Várható szállítási díj: 490 Ft

Biliárdoztál már dákó nélkül?

Itt az ideje, hogy kézbe vedd dolgokat! Találj bele a megfelelő lyukba a rafináltan kanyargó spirálok végén. Ismerd meg a Spiral Billard-t  (Spirál Biliárd), ezt a szédítően izgalmas francia játékot

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ha billiárdoztál már, bizonyára te is kipróbáltad, milyen puszta kézzel belegurítani a lyukba a golyókat. Persze a hagyományos billiárd asztalon ez nem olyan izgalmas, mint a dákóval ellökni a golyót.

A Spiral Billard-t (vagy magyarosan Spirál Biliárd) éppen ezért nem hagyományos biliárd asztalon játszák, hanem egy különleges kialakítású táblán. Ezen a gyönyörű, manufakturális módszerekkel, fából készült táblán hat spirál alakú pálya található, melyek a tábla kerületén körbefutó pályáról ágaznak el, akár a vasúti vágányok. A golyókat ugyanabból a kiindulópontból kell elgurítani, így a gurítás erőssége, illetve a centrifugális erő határozza meg, hogy a golyó végül melyik spirálban köt majd ki.

Spiral Billard Home társasjáték, CURIOCITY ajánlásával

 • A legeredetibb ügyességi társasjáték, számos játékváltozattal a részvevők számától és korösszetételétől függően
 • Kortól, nemtől függetlenül mindenki számára megunhatatlan élmény
 • Fejleszti a kézügyességet, a koncentrációt
 • A legkisebb méretű, fából készült változat, ami könnyen szállítható, mégis különleges hangulatot varázsol bárhová
 • Add ajándékba szülinapra, különleges alkalomra, de tökéletes választás az egész család szórakozásához is

Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

A spirál alakú pályák végén található lyukak különböző pontértékeket érnek (5-től 30-ig), az alapjáték célja pedig az, hogy a 6 lehetséges gurításból a lehető legmagasabb pontszámot érjük el.

Nézd meg videónkat a Spiral Billard Luxe-ról, hogy ízelítőt kaphass a spirális biliárdozás élményéből (láthatod benne a legkisebb méretű Home verziót is)!

Mitől olyan különleges a Spiral Billard és mitől lesz izgalmas?

Spiral Billard táblaA spirál alakú pályák úgy lettek kialakítva (lejtésük és az elagázások távolsága más és más minden pontérték esetén), hogy mind a túl gyenge, mind pedig a túl erős gurítás esetén a golyó legnagyobb valószínűséggel a legkisebb pontértékű lyukba guruljon. Mindeközben a magasabb értékű lyukak távolsága és elágazásaiba csak akkor tudunk betalálni, ha a távolságot és az eléréséhez szükséges centrifugális erőt tökéletesen becsüljük meg, ellenkező esetben jóval kisebb pontértékű lyukba gurítjuk a golyót. De ez még nem minden!

A Sprial Billard pályán a legmagasabb pontértéket nem azzal érhetjük el, ha mind a hat golyót a 30-as lyukba gurítjuk, hanem azzal, ha mind a 6 golyót különböző lyukba sikerül gurítanunk, ami a Perfekt gurítás és egyenesen 500 pontot ér.

Ügyesnek tartod magad? Tedd próbára tudásodat, guríts a hat golyóval és nézd meg mennyi pontot érsz el!

 • 30-50 pont: újonc
 • 50-85 pont: amatőr
 • 85-110 pont: magabiztos
 • 115-130 pont: haladó
 • 135-150 pont: rutinos
 • 155-180 pont: profi
 • 500 pont: perfekt 

Milyen játékokat lehet játszani a Spiral Billard-ral?

A Spiral Billard-ral nem csak egyfajta játékot játszhatsz, hanem attól függően, hogy hányan szeretnétek játszani vele, és éppen milyen típusú játékra vágytok, nem kevesebb mint 9 különféle játékváltozatot kínálunk hozzá, melyek mindegyike lebilincselő izgalmakat tartogat.

Az alapjátékon, a Spiral 500-on kívül, melynek nyertese az lesz, aki elsőként éri el gurításaiból az 500 pontot, játszhatsz vele Spiral Pókert, Spiral Black Jacket, vagy az igazi ínyenceknek való Spiral 321-et.

A kétszemélyes játékok, mint a Versus vagy a Spiral Vadászat olyan fergeteges kalanddal ajándékoznak meg, hogy sosem akarod abbahagyni.

Mint minden ügyességi játéknál, a Spiral Billard esetén is gyakorlat teszi a mestert. Éppen ezért három olyan játékötletet is kínálunk, amely kifejezetten a tréningezést célozza, így akár egyedül is izgalmas kihívások elé állíthatod magadat.

Kíváncsi vagy a játékok részletes leírására? Kattints ide a játékszabály letöltéséhez! >>>

Kinek ajánljuk a Spiral Billard Home-ot?

A Spiral Billard Home-mal 5 éves kortól bárki játszhat, gyereknek és felnőttnek egyaránt remek szórakozás és feledhetetlen élmény. A Spiral Billard Home, a Spiral Billard Classikkal megegyező méretű tábla, viszont akár egy szépen faragott sakkészlet, különleges hangulatot varázsol az asztalra, bárhol is játszunk vele.

A műanyagból készült változatához képest különlegesebb élmény a vele való játék (a golyó másként gurul a fatáblán). Exkluzív kivitelezésénél fogva, felnőtteknek való ajándék ötletnek is kiváló.

Termékinformációk

A Spiral Billard Home 32 cm x 32 cm x 3 cm méretű kartondobozban kapható. A dobozban 6 db golyó, magyar nyelvű játékszabály és eredeti, francia játszmalapok találhatóak.

A különleges kezelésnek köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett a fa ütés és karcolás álló, így a golyók gurítása, egyik pályáról másikra ugrása nem károsítja. Ugyanakkor erős ütés, vagy bármilyen más erős fizikai behatás károsíthatja.

Tisztítása puha, szöszmentes ruhadarabbal, erősebb szennyeződés esetén, bútorápolóval történhet.

Gyártó: Spiral Billard Boutique Bordeaux, Franciaország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu