Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Spiral Billard Loft ügyességi parti játék

customcontent5

Rendeld meg most, gyereknapra még garantáltan odaér házhozszállítással is!

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
35.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 718
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. május 29.
Várható szállítási díj: Ingyenes

Biliárdoztál már dákó nélkül?

Itt az ideje, hogy kézbe vedd dolgokat! Találj bele a megfelelő lyukba a rafináltan kanyargó spirálok végén. Ismerd meg a Spiral Billard-t  (Spirál Biliárd), ezt a szédítően izgalmas francia játékot

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ha biliárdoztál már, bizonyára te is kipróbáltad, milyen puszta kézzel belegurítani a lyukba a golyókat. Persze a hagyományos billiárd asztalon ez nem olyan izgalmas, mint a dákóval ellökni a golyót.

A Spiral Billard-t (vagy magyarosan Spirál Biliárd) éppen ezért nem hagyományos biliárd asztalon játszák, hanem egy különleges kialakítású táblán. Ezen a gyönyörű, manufakturális módszerekkel, fából készült táblán hat spirál alakú pálya található, melyek a tábla kerületén körbefutó pályáról ágaznak el, akár a vasúti vágányok. A golyókat ugyanabból a kiindulópontból kell elgurítani, így a gurítás erőssége, illetve a centrifugális erő határozza meg, hogy a golyó végül melyik spirálban köt majd ki.

Spiral Billard Loft társasjáték, CURIOCITY ajánlásával

 • A legeredetibb ügyességi társasjáték, számos játékváltozattal a részvevők számától és korösszetételétől függően
 • Kortól, nemtől függetlenül mindenki számára megunhatatlan élmény
 • Fejleszti a kézügyességet, a koncentrációt
 • 40 cm átmérőjű, fából készült változat, különleges ajándéknak is kiváló
 • Tökéletes választás az egész család szórakozásához is

Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

A spirál alakú pályák végén található lyukak különböző pontértékeket érnek (5-től 30-ig), az alapjáték célja pedig az, hogy a 6 lehetséges gurításból a lehető legmagasabb pontszámot érjük el.

Nézd meg videónkat a Spiral Billard Luxe-ról, hogy ízelítőt kaphass a spirális biliárdozás élményéből (láthatod benne a Loft verziót is)!

Mitől olyan különleges a Spiral Billard és mitől lesz izgalmas?

Spiral Billard táblaA spirál alakú pályák úgy lettek kialakítva (lejtésük és az elagázások távolsága más és más minden pontérték esetén), hogy mind a túl gyenge, mind pedig a túl erős gurítás esetén a golyó legnagyobb valószínűséggel a legkisebb pontértékű lyukba guruljon. Mindeközben a magasabb értékű lyukak távolsága és elágazásaiba csak akkor tudunk betalálni, ha a távolságot és az eléréséhez szükséges centrifugális erőt tökéletesen becsüljük meg, ellenkező esetben jóval kisebb pontértékű lyukba gurítjuk a golyót. De ez még nem minden!

A Sprial Billard pályán a legmagasabb pontértéket nem azzal érhetjük el, ha mind a hat golyót a 30-as lyukba gurítjuk, hanem azzal, ha mind a 6 golyót különböző lyukba sikerül gurítanunk, ami a Perfekt gurítás és egyenesen 500 pontot ér.

Ügyesnek tartod magad? Tedd próbára tudásodat, guríts a hat golyóval és nézd meg mennyi pontot érsz el!

 • 30-50 pont: újonc
 • 50-85 pont: amatőr
 • 85-110 pont: magabiztos
 • 115-130 pont: haladó
 • 135-150 pont: rutinos
 • 155-180 pont: profi
 • 500 pont: perfekt 

Milyen játékokat lehet játszani a Spiral Billard-ral?

A Spiral Billard-ral nem csak egyfajta játékot játszhatsz, hanem attól függően, hogy hányan szeretnétek játszani vele, és éppen milyen típusú játékra vágytok, nem kevesebb mint 9 különféle játékváltozatot kínálunk hozzá, melyek mindegyike lebilincselő izgalmakat tartogat.

Az alapjátékon, a Spiral 500-on kívül, melynek nyertese az lesz, aki elsőként éri el gurításaiból az 500 pontot, játszhatsz vele Spiral Pókert, Spiral Black Jacket, vagy az igazi ínyenceknek való Spiral 321-et.

A kétszemélyes játékok, mint a Versus vagy a Spiral Vadászat olyan fergeteges kalanddal ajándékoznak meg, hogy sosem akarod abbahagyni.

Mint minden ügyességi játéknál, a Spiral Billard esetén is gyakorlat teszi a mestert. Éppen ezért három olyan játékötletet is kínálunk, amely kifejezetten a tréningezést célozza, így akár egyedül is izgalmas kihívások elé állíthatod magadat.

Kíváncsi vagy a játékok részletes leírására? Kattints ide a játékszabály letöltéséhez! >>>

Kinek ajánljuk a Spiral Billard Loft-ot?

A Spiral Billard Loft-tal 5 éves kortól bárki játszhat, gyereknek és felnőttnek egyaránt remek szórakozás és feledhetetlen élmény. 

Termékinformációk

A Spiral Billard Home 45 cm x 45 cm x 5 cm méretű kartondobozban kapható. A dobozban 6 db golyó, magyar nyelvű játékszabály és eredeti, francia játszmalapok találhatóak.

A különleges kezelésnek köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett a fa ütés és karcolás álló, így a golyók gurítása, egyik pályáról másikra ugrása nem károsítja. Ugyanakkor erős ütés, vagy bármilyen más erős fizikai behatás károsíthatja.

Tisztítása puha, szöszmentes ruhadarabbal, erősebb szennyeződés esetén, bútorápolóval történhet.

Gyártó: Spiral Billard Boutique Bordeaux, Franciaország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu