Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > > > >

Spiral Billard Luxe

customcontent5

Nyitva: munkanapokon H-P 15-19 óra között. FONTOS! 2019. május 24-én (péntek) 14:00-16:30-ig vagyunk nyitva!

Ár:
104.000 Ft
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 2081
Várható szállítási díj: Ingyenes

Biliárdoztál már dákó nélkül?

Itt az ideje, hogy kézbe vedd dolgokat! Találj bele a megfelelő lyukba a rafináltan kanyargó spirálok végén. Ismerd meg a Spiral Billard-t  (Spirál Biliárd), ezt a szédítően izgalmas francia játékot

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Nézd meg a Spiral Billard Loft és a Spiral Billard Home változatokat is! 

Szívesen feldobnád a partyd? A Spiral Billard Master Pro és Spiral Billard Lux játékokat bérelheted is! Keress bennünket!
Kattints ide >>>

 

Ha billiárdoztál már, bizonyára te is kipróbáltad, milyen puszta kézzel belegurítani a lyukba a golyókat. Persze a hagyományos billiárd asztalon ez nem olyan izgalmas, mint a dákóval ellökni a golyót.

A Spiral Billard-t (vagy magyarosan Spirál Biliárd) éppen ezért nem hagyományos biliárd asztalon játszák, hanem egy különleges kialakítású táblán. Ezen a gyönyörű, manufakturális módszerekkel, fából készült táblán hat spirál alakú pálya található, melyek a tábla kerületén körbefutó pályáról ágaznak el, akár a vasúti vágányok. A golyókat ugyanabból a kiindulópontból kell elgurítani, így a gurítás erőssége, illetve a centrifugális erő határozza meg, hogy a golyó végül melyik spirálban köt majd ki.

 

Spiral Billard Luxe társasjáték, CURIOCITY ajánlásával

 • A népszerű ügyességi társasjáték nagy méretű változata, többféle játéklehetőséggel különböző alkalmakra, a játékosok számától függően
 • Fejleszti a kézügyességet, a koncentrációt, mindenki számára egyedülálló élmény a vele való játék
 • Garantáltan feldobhatsz vele bármilyen társas összejövetelt, de még exkluzív vállalati rendezvényhez is ellenállhatatlan választás
 • Nászajándéknak, nagy értékű családi ajándéknak éppoly kiváló, mint a nappalid különleges részeként

Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

A spirál alakú pályák végén található lyukak különböző pontértékeket érnek (5-től 30-ig), az alapjáték célja pedig az, hogy a 6 lehetséges gurításból a lehető legmagasabb pontszámot érjük el.

Kíváncsi vagy milyen lehet a Spiral Billard-ral játszani? Nézd meg videónkat a Spiral Billard Luxe-ról, a Spiral Home és Loft nagy testvéréről:

Mitől olyan különleges a Spiral Billard és mitől lesz izgalmas?

Spiral Billard táblaA spirál alakú pályák úgy lettek kialakítva (lejtésük és az elágazások távolsága minden pontérték esetén más és más), hogy mind a túl gyenge, mind pedig a túl erős gurítás esetén a golyó legnagyobb valószínűséggel a legkisebb pontértékű lyukba guruljon. Mindeközben a magasabb értékű lyukak elágazásaiba csak akkor tudunk betalálni, ha a távolságot és az eléréséhez szükséges centrifugális erőt tökéletesen becsüljük meg, ellenkező esetben jóval kisebb pontértékű lyukba gurítjuk a golyót. De ez még nem minden!

A Sprial Billard pályán a legmagasabb pontértéket nem azzal érhetjük el, ha mind a hat golyót a 30-as lyukba gurítjuk, hanem azzal, ha mind a 6 golyót különböző lyukba sikerül gurítanunk, ami a Perfekt gurítás és egyenesen 500 pontot ér.

Ügyesnek tartod magad? Tedd próbára tudásodat, guríts a hat golyóval és nézd meg mennyi pontot érsz el!

 • 30-50 pont: újonc
 • 50-85 pont: amatőr
 • 85-110 pont: magabiztos
 • 115-130 pont: haladó
 • 135-150 pont: rutinos
 • 155-180 pont: profi
 • 500 pont: perfekt 

Milyen játékokat lehet játszani a Spiral Billard-ral?

A Spiral Billard-ral nem csak egyfajta játékot játszhatsz, hanem attól függően, hogy hányan szeretnétek játszani vele, és éppen milyen típusú játékra vágytok, nem kevesebb mint 9 különféle játékváltozatot kínálunk hozzá, melyek mindegyike lebilincselő izgalmakat tartogat.

Az alapjátékon, a Spiral 500-on kívül, melynek nyertese az lesz, aki elsőként éri el gurításaiból az 500 pontot, játszhatsz vele Spiral Pókert, Spiral Black Jacket, vagy az igazi ínyenceknek való Spiral 321-et.

A kétszemélyes játékok, mint a Versus vagy a Spiral Vadászat olyan fergeteges kalanddal ajándékoznak meg, hogy sosem akarod abbahagyni.

Mint minden ügyességi játéknál, a Spiral Billard esetén is gyakorlat teszi a mestert. Éppen ezért három olyan játékötletet is kínálunk, amely kifejezetten a tréningezést célozza, így akár egyedül is izgalmas kihívások elé állíthatod magadat.

Kíváncsi vagy a játékok részletes leírására? Kattints ide a játékszabály letöltéséhez! >>>

Kinek ajánljuk a Spiral Billard Luxe-ot?

A Spiral Billard Luxe-szal 5 éves kortól bárki játszhat,  exkluzív kivitelezése folytán azonban inkább felnőtteknek ajánljuk. A legnagyobb méretű Spiral Billard-t elsősorban rendezvényekre, versenyekhez, kávézókba, szállodákba ajánljuk.

kövesd oldalunkat,
és megtudhatod hol játszhatsz a Spiral Billard Luxe-szal!

A Spiral Billard Luxe-szal való játék különleges élmény. A 3,5 cm-es acélgolyóval 1,5-2 m távolságot kell megcélozni, ezért a kisebb változatokhoz képest sokkal komolyabb koncentrációt és nagyobb ügyességet igényel. Némi gyakorlással azonban sokkal pontosabban lehet az adott lyukakba gurítani.

Az izgalmas játékélmény mellett, akár egy billiárd asztal vagy rulettkerék, különleges hangulatot varázsol bárhova, ahol játszunk vele.

Legyél az elsők között, aki vendégeinek a Spiral Billard játékélményét kínálja!

Várjuk szállodák, kávézók, rendezvényközpontok jelentkezését, akik elsők között szeretnék megörvendeztetni vendégeiket a Spiral Billard Luxe nyújtotta különleges játékélménnyel. Ezen az oldalon rendszeresen bemutatjuk azokat a helyeket, ahol a Spiral Billard Luxe-ot kipróbálhatják.

Termékinformációk / egyedi megrendelés

A Spiral Billard Luxe 80 cm x 80 cm x 10 cm  méretű újrapapír kartondobozban kapható. A dobozban 6 db golyó, magyar nyelvű játékszabály és eredeti, francia játszmalapok találhatóak.

Súlyánál és méreténél fogva, csak egyedileg rendelhető illetve szállítható, ezért megrendelés esetén a szállításra külön ajánlatot adunk. Kérjük, rendelés esetén, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a részleteket egyeztethessük.  > Elérhetőségeink >>>

A különleges kezelésnek köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett ütés és karcolás álló, így a golyók gurítása, egyik pályáról másikra ugrása nem károsítja. Ugyanakkor erős ütés, vagy bármilyen más erős fizikai behatás károsíthatja.

Tisztítása puha, szöszmentes ruhadarabbal, erősebb szennyeződés esetén, bútorápolóval történhet.

Gyártó: Spiral Billard Boutique Bordeaux, Franciaország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk: