Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

30.000 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

Bemutatótermünk és átvevőpontunk új helyre költözött!

Mostantól a XI. Budafoki út 31. alatt várunk.

Nyitvatartás: H-P 14-18 óra között.

Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a vészhelyzettel ill. a biztonsági óvintézkedésekkel kapcsolatban itt >>>

Spiral Billard Luxe ügyességi parti játék - bérelhető

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2021. november 02.
Szerezhető CC pontok: 600
Várható szállítási díj: Nem szállítható.

Igazi meglepetést szeretnél? Baráti, családi összejövetelt, vagy rendezvényt szervezel? Egyszerűen csak biliárdoznál otthonodban?

Dobd fel a hangulatot a szédítően izgalmas és gyönyörű Spiral Billard Luxe-szal  (Spirál Biliárd), tőlünk ki is kölcsönözheted!

30.000 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ha billiárdoztál már, bizonyára te is kipróbáltad, milyen puszta kézzel belegurítani a lyukba a golyókat. Persze a hagyományos billiárd asztalon ez nem olyan izgalmas, mint a dákóval ellökni a golyót.

A Spiral Billard-t (vagy magyarosan Spirál Biliárd) éppen ezért nem hagyományos biliárd asztalon játszák, hanem egy különleges kialakítású táblán. Ezen a gyönyörű, manufakturális módszerekkel, fából készült táblán hat spirál alakú pálya található, melyek a tábla kerületén körbefutó pályáról ágaznak el, akár a vasúti vágányok. A golyókat ugyanabból a kiindulópontból kell elgurítani, így a gurítás erőssége, illetve a centrifugális erő határozza meg, hogy a golyó végül melyik spirálban köt majd ki.

A spirál alakú pályák végén található lyukak különböző pontértékeket érnek (5-től 30-ig), az alapjáték célja pedig az, hogy a 6 lehetséges gurításból a lehető legmagasabb pontszámot érjük el.

Mitől olyan különleges a Spiral Billard és mitől lesz izgalmas?

Spiral Billard táblaA spirál alakú pályák úgy lettek kialakítva (lejtésük és az elágazások távolsága minden pontérték esetén más és más), hogy mind a túl gyenge, mind pedig a túl erős gurítás esetén a golyó legnagyobb valószínűséggel a legkisebb pontértékű lyukba guruljon. Mindeközben a magasabb értékű lyukak távolsága és elágazásaiba csak akkor tudunk betalálni, ha a távolságot és az eléréséhez szükséges centrifugális erőt tökéletesen becsüljük meg, ellenkező esetben jóval kisebb pontértékű lyukba gurítjuk a golyót. De ez még nem minden!

A Sprial Billard pályán a legmagasabb pontértéket nem azzal érhetjük el, ha mind a hat golyót a 30-as lyukba gurítjuk, hanem azzal, ha mind a 6 golyót különböző lyukba sikerül gurítanunk, ami a Perfekt gurítás és egyenesen 500 pontot ér.

Ügyesnek tartod magad? Tedd próbára tudásodat, guríts a hat golyóval és nézd meg mennyi pontot érsz el!

  • 30-50 pont: újonc
  • 50-85 pont: amatőr
  • 85-110 pont: magabiztos
  • 115-130 pont: haladó
  • 135-150 pont: rutinos
  • 155-180 pont: profi
  • 500 pont: perfekt 

Milyen játékokat lehet játszani a Spiral Billard-ral?

A Spiral Billard-ral nem csak egyfajta játékot játszhatsz, hanem attól függően, hogy hányan szeretnétek játszani vele, és éppen milyen típusú játékra vágytok, nem kevesebb mint 9 különféle játékváltozatot kínálunk hozzá, melyek mindegyike lebilincselő izgalmakat tartogat.

Az alapjátékon, a Spiral 500-on kívül, melynek nyertese az lesz, aki elsőként éri el gurításaiból az 500 pontot, játszhatsz vele Spiral Pókert, Spiral Black Jacket, vagy az igazi ínyenceknek való Spiral 321-et.

A kétszemélyes játékok, mint a Versus vagy a Spiral Vadászat olyan fergeteges kalanddal ajándékoznak meg, hogy sosem akarod abbahagyni.

Mint minden ügyességi játéknál, a Spiral Billard esetén is gyakorlat teszi a mestert. Éppen ezért három olyan játékötletet is kínálunk, amely kifejezetten a tréningezést célozza, így akár egyedül is izgalmas kihívások elé állíthatod magadat.

Kíváncsi vagy a játékok részletes leírására? Kattints ide a játékszabály letöltéséhez! >>>

Kinek ajánljuk a Spiral Billard Luxe-ot?

A Spiral Billard Luxe-szal 5 éves kortól bárki játszhat,  exkluzív kivitelezése folytán azonban inkább felnőtteknek ajánljuk. A legnagyobb méretű Spiral Billard-t elsősorban rendezvényekre, versenyekhez, kávézókba, szállodákba ajánljuk.

A Spiral Billard Luxe-szal való játék különleges élmény. A 3,5 cm-es acélgolyóval 1,5-2 m távolságot kell megcélozni, ezért a kisebb változatokhoz képest sokkal komolyabb koncentrációt és nagyobb ügyességet igényel. Némi gyakorlással azonban sokkal pontosabban lehet az adott lyukakba gurítani.

Az izgalmas játékélmény mellett, akár egy billiárd asztal vagy rulettkerék, különleges hangulatot varázsol bárhova, ahol játszunk vele.

Hogyan bérelhetem a Spiral Billard Luxe-ot?

A bérleti díjat előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni. A bérlet díjon felül 30,000 forint letétet is kérünk, amelyet a bérleti díjjal együtt kell megfizetned, és amit a játék épségben, hiánytalan tartozékokkal történő visszajuttatása esetén visszatérítünk.

A Spiral Billard Luxe méreténél fogva az el- és visszaszállítást egyénileg kell megoldanod, futárszolgálat nem választható. Budapesten belül azonban külön díjazás ellenében mi is kiszállítjuk részedre ill. vissza is vesszük.

További 3,000 forint ellenében kávézó asztalt is biztosítunk, amelyre a Spiral Billard Luxe-ot izlésesen elhelyezheted és amelyen a legkényelmesebb a játék.

Megrendelés előtt mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot! Kattints ide! >>>

Ne késlekedj!
Ha már tudod mikorra szeretnéd, rendeld meg mielőbb!

Termékinformációk

Spiral Billard Luxe 80 cm x 80 cm x 10 cm  méretű újrapapír kartondobozban kapható. A dobozban 6 db golyó, magyar nyelvű játékszabály és eredeti, francia játszmalapok találhatóak.

A különleges kezelésnek köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett ütés és karcolás álló, így a golyók gurítása, egyik pályáról másikra ugrása nem károsítja. Ugyanakkor erős ütés, vagy bármilyen más erős fizikai behatás károsíthatja.

Tisztítása puha, szöszmentes ruhadarabbal, erősebb szennyeződés esetén, bútorápolóval történhet.

Gyártó: Spiral Billard Boutique Bordeaux, Franciaország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére