Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

50.000 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Spiral Billard Master Pro ügyességi parti játék - bérelhető

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. február 27.
Szerezhető CC pontok: 1000
Várható szállítási díj: Ingyenes

Különleges játékélményt szeretnél? Lepd meg vendégeidet, barátaidat a lenyűgöző Spiral Billard Master Pro-val!

A szédítően izgalmas francia ügyességi játék a Spiral Billard királynőjének számító Master Pro-val könnyedén feldobhatsz egy vállalati rendezvényt, társasági összejövetelt, de még egy osztálytalálkozót is!

50.000 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ha billiárdoztál már, bizonyára te is kipróbáltad, milyen puszta kézzel belegurítani a lyukba a golyókat. Persze a hagyományos billiárd asztalon ez messze nem olyan izgalmas, mint a dákóval célbajuttatni a golyót.

A Spiral Billard-t (vagy magyarosan Spirál Biliárd) éppen ezért nem hagyományos biliárd asztalon játszák, hanem egy különleges kialakítású fatáblán. Ezen a gyönyörű, manufakturális módszerekkel készült táblán hat spirál alakú pálya található, melyek a tábla kerületén körbefutó pályáról ágaznak el, akár a vasúti vágányok. A golyókat ugyanabból a kiindulópontból kell elgurítani, így a gurítás erőssége, illetve a centrifugális erő határozza meg, hogy a golyó végül melyik spirálban köt majd ki.

A spirál alakú pályák végén található lyukak különböző pontértékeket érnek (5-től 50-ig), az alapjáték célja pedig az, hogy a 6 lehetséges gurításból a lehető legmagasabb pontszámot érjük el.

A színes snooker golyók és a lenyűgöző méretű tábla révén az egyébként is rendkívül élvezetes ügyességi játék további izgalmakat tartogat a játékosok számára. Ha ugyanis a saját színű lyukba találsz az adott golyóval (pl. pirossal a pirosba), a gurítás pontértékének dupláját kapod. Ha pedig igazán fokozni akarod a kihívást, csak akkor kapsz pontot, ha a golyót a megfelelő színű lyukba gurítod.

Kíváncsi vagy milyen lehet a Spiral Billard-ral játszani? Nézd meg videónkat a Spiral Billard Luxe-ról, a Master Pro kistestvéréről:

Mitől olyan különleges a Spiral Billard és mitől lesz izgalmas?

A spirál alakú pályák úgy lettek kialakítva (lejtésük és az elágazások távolsága minden pontérték esetén más és más), hogy mind a túl gyenge, mind pedig a túl erős gurítás esetén a golyó legnagyobb valószínűséggel a legkisebb pontértékű lyukba guruljon. Mindeközben a magasabb értékű lyukak elágazásaiba csak akkor tudunk betalálni, ha a távolságot és az eléréséhez szükséges centrifugális erőt tökéletesen becsüljük meg, ellenkező esetben jóval kisebb pontértékű lyukba gurítjuk a golyót. De ez még nem minden!

A Sprial Billard pályán a legmagasabb pontértéket nem azzal érhetjük el, ha mind a hat golyót az 50-es lyukba gurítjuk, hanem azzal, ha mind a 6 golyót különböző lyukba sikerül gurítanunk, ami a Perfekt gurítás és egyenesen 500 pontot (színhelyesen pedig egyenesen 1000 pontot) ér.

Ügyesnek tartod magad? Tedd próbára tudásodat, guríts a hat golyóval és nézd meg mennyi pontot érsz el (a pontszámok nem veszik figyelembe a színhelyes gurítások duplázási lehetőségét)!

  • 30-75 pont: újonc
  • 75-110 pont: amatőr
  • 110-135 pont: magabiztos
  • 135-155 pont: haladó
  • 155-175 pont: rutinos
  • 175-350 pont: profi
  • 500 pont: perfekt 

Milyen játékokat lehet játszani a Spiral Billard-ral?

A Spiral Billard-ral nem csak egyfajta játékot játszhatsz, hanem attól függően, hogy hányan szeretnétek játszani vele, és éppen milyen típusú játékra vágytok, nem kevesebb mint 9 különféle játékváltozatot kínálunk hozzá, melyek mindegyike lebilincselő izgalmakat tartogat.

Az alapjátékon, a Spiral 500-on kívül, melynek nyertese az lesz, aki elsőként éri el gurításaiból az 500 pontot, játszhatsz vele Spiral Pókert, Spiral Black Jacket, vagy az igazi ínyenceknek való Spiral 321-et.

A kétszemélyes játékok, mint a Versus vagy a Spiral Vadászat olyan fergeteges kalanddal ajándékoznak meg, hogy sosem akarod abbahagyni.

Mint minden ügyességi játéknál, a Spiral Billard esetén is gyakorlat teszi a mestert. Éppen ezért három olyan játékötletet is kínálunk, amely kifejezetten a tréningezést célozza, így akár egyedül is izgalmas kihívások elé állíthatod magadat.

Kíváncsi vagy a játékok részletes leírására? Kattints ide a játékszabály letöltéséhez! >>>

Kinek ajánljuk a Spiral Billard Master Pro-t?

A Spiral Billard Master Pro mérete és exkluzív kivitelezése folytán felnőtteknek, elsősorban rendezvényekre, versenyekhez, illetve nagyobb baráti összejövetelekhez ajánljuk.

A Spiral Billard Master Pro-val való játék különleges élmény. A 4,7 cm-es porcelánból készült snooker golyókkal 2,5-3,5 m távolságot kell megcélozni, ezért a kisebb változatokhoz képest sokkal komolyabb koncentrációt és nagyobb ügyességet igényel, nem beszélve a színek fokozta izgalomról.

Az izgalmas játékélmény mellett, akár egy billiárd asztal vagy rulettkerék, különleges hangulatot varázsol bárhova, ahol játszunk vele.

A Spiral Billard Master Pro-val való játék különleges élmény. A 4,7 cm-es porcelánból készült snooker golyókkal 2,5-3,5 m távolságot kell megcélozni, ezért a kisebb változatokhoz képest sokkal komolyabb koncentrációt és nagyobb ügyességet igényel, nem beszélve a színek fokozta izgalomról.

Az izgalmas játékélmény mellett, akár egy billiárd asztal vagy rulettkerék, különleges hangulatot varázsol bárhova, ahol játszunk vele.

Legyél az elsők között, aki vendégeinek a Spiral Billard játékélményét kínálja!

Várjuk szállodák, kávézók, rendezvényközpontok és rendezvényszervezők jelentkezését, akik elsők között szeretnék megörvendeztetni vendégeiket a Spiral Billard Master Pro nyújtotta különleges játékélménnyel. Ezen az oldalon rendszeresen bemutatjuk azokat a helyeket, ahol a Spiral Billard Master Pro-t kipróbálhatják.

Hogyan bérelhetem a Spiral Billard Master Pro-t?

A bérleti díjat előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni. A bérlet díjon felül 100,000 forint letétet is kérünk, amelyet a bérleti díjjal együtt kell megfizetned, és amit a játék épségben, hiánytalan tartozékokkal történő visszajuttatása esetén visszatérítünk.

A Spiral Billard Master Pro méreténél fogva az el- és visszaszállítást egyénileg kell megoldanod, futárszolgálat nem választható. Budapesten belül azonban külön díjazás ellenében mi is kiszállítjuk részedre ill. vissza is vesszük.

Megrendelés előtt mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot! Kattints ide! >>>

Ne késlekedj!
Ha már tudod mikorra szeretnéd, rendeld meg mielőbb!

Professzionális Spiral Billard versenyt szeretnél rendezni?

CURIOCITY vállalja komplett Spiral Billard bajnokságok és egyéb versenyek lebonyolítását, mint amilyet a Spiral Billard Master Pro magyarországi bevezetésekor a XXX. Jubileumi Vezérigazgató Találkozón tartottunk.

Mivel minden rendezvény más és más, kérd egyedi ajánlatunkat és mi pontosan olyan versenyt találunk ki részedre, amely vendégkörödhöz és a programhoz legjobban illik.

Amennyiben a Spiral Billard Master Pro versenyt CURIOCITY szervezi, kauciót nem kell fizetni.

Fontos tudnivalók

A Spiral Billard Master Pro szállításához méreténél és súlyánál fogva egyedileg kalkulálunk szállítási díjat, és a megrendelés csak bankkártyás fizetéssel, illetve előre utalással történhet. A szállítási idő 3-4 hét.

A játékhoz mellékelünk 6 db golyót, magyar nyelvű játékszabályt és eredeti, francia játszmalapokat.

A különleges kezelésnek köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett ütés és karcolás álló, így a golyók gurítása, egyik pályáról másikra ugrása nem károsítja. Ugyanakkor erős ütés, vagy bármilyen más erős fizikai behatás károsíthatja.

Tisztítása puha, szöszmentes ruhadarabbal, erősebb szennyeződés esetén, bútorápolóval történhet.

Gyártó: Spiral Billard Boutique Bordeaux, Franciaország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére