Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > > > >

Super Sorting Pie, pite szortírozó

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
9.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 190
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. november 18.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Válogass gyümölcsöket a pitéhez!

A Learning Resources Super Sorting Pie, szortírozó pite nem csak szórakoztató játék, hanem segíti gyermeked szín és forma felismerését, megkülönböztetését, párosítását, tovább segít a számfogalom kialakításában és a korai matematikai készségek elsajátításában, miközben kiválóan fejleszti a finommotorikát. A gyerekek a játékhoz tartozó feladtkártyák alapján óriás csipesszel szedhetik ki a különféle gyümölcsöket.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A készlet tartalma: 60 db 4cm átmárőjű gyümölcs (7 gyümölcs, 5 különböző színben), 22cm átmérőjű tartó pite forma, kivehető elosztó, 3 db kétoldalas szortírozó kártya, két Jumbo Tweezers óriás csipesz. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, ajánlott 3 éves kortól. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót, aktivitás füzetet adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk: