Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

9.590 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 490 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Super Sorting Pie, pite szortírozó finommotorika fejlesztő csipesszel

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. szeptember 29.
Szerezhető CC pontok: 192
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Válogass gyümölcsöket a pitéhez!

A Learning Resources Super Sorting Pie, szortírozó pite nem csak szórakoztató játék, hanem segíti gyermeked szín és forma felismerését, megkülönböztetését, párosítását, tovább segít a számfogalom kialakításában és a korai matematikai készségek elsajátításában, miközben kiválóan fejleszti a finommotorikát. A gyerekek a játékhoz tartozó feladatkártyák alapján óriás csipesszel szedhetik ki a különféle gyümölcsöket.

9.590 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől olyan ellenállhatatlan játék a szortírozó pite?

A Szuper Szortírozó Pite a „legfinomabb” megoldást kínálja, hogy gyakorlatban sajátítsd el a matematika tanuláshoz szükséges alapokat.

A számfogalom kialakulásához, majd később a számoláshoz és a többi egyre összetettebb matematikai művelet megtanulásához és rutinszerű elsajátításához a válogatáson, az azonos minták és mennyiségek felismerésén át vezet az út egészen az összeadás-kivonásig. A pite kivehető válogató tálcával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a gyermekek különféle módokon válogassanak és számoljanak (pl. mindegyik rekeszbe adott színű gyümölcs kerüljön, vagy az egyikbe 1, a másikba 2, 3, 4, 5 gyümölcs legyen). A dobozban található csipeszek pedig a finommotorika fejlesztést biztosítják.

A gyermekek ösztönösen imádnak válogatni, szortírozni és számolni, adj nekik gyümölcsöket, hogy még inkább megjöjjön az étvágyuk hozzá!

A Learning Resources játékok egyik fontos különlegessége, hogy fejlesztő pedagógusok találták ki, így a játékhoz tartozó tájékoztatóban több készségfejlesztő ötletet is adunk. Természetesen ti is kitalálhattok saját játékokat:)

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A készlet tartalma: 60 db 4 cm átmérőjű gyümölcs (7 gyümölcs, 5 különböző színben), 22cm átmérőjű tartó pite forma, kivehető elosztó, 3 db kétoldalas szortírozó kártya, két Jumbo Tweezers óriás csipesz. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, ajánlott 3 éves kortól. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót, aktivitás füzetet adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére