Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

10.890 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 490 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Superstructs™ Pinklets Fairy Garden - Tündérkert

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. szeptember 29.
Szerezhető CC pontok: 218
Várható szállítási díj: 490 Ft

Szeretnéd megépíteni saját tündérkertedet?

Kevés építőjáték kínál kifejezetten kislányoknak való szetteket. A Superstructs Pinklets építőjátékkal a gyermeki formavilág egyszerűségével építheted meg saját tündérkertedet és játszhatsz az elbűvölő Pinklets figurákkal. Elnyűhetetlen alkatrészek, tökéletes illesztés, tartós építmények.

10.890 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A WABA Fun már Magyarországon is jól ismert slágertermékei, mint a Kinetic Sand - Örökmozgó homok vagy a Bubber Pillegyurma, Superstructs építőjáték családjával is arra törekszik, hogy a modern technológia előnyeit kihasználva adja vissza a boldog békeidők játékainak világát, a szabad játék élményét, amellyel minden gyerek számára megunhatatlan a játék.

A többszörösen díjnyertes Superstructs építőjátékkal különféle méretű csövek és csatlakozók segítségével építhetjük meg a különféle tárgyak vázszerkezetét, az EVA habszivaccsal pedig pont annyira fedhetjük le, amennyire feltétlenül szükséges.

Az építőelemek kellően nagy méretűek és kellemes tapintásúak ahhoz, hogy kisebb gyerekek is szívesen építsenek vele egyszerűbb dolgokat, az összeillesztett elemek viszont kellően masszívan tartanak ahhoz, hogy a nagyobbak összetettebb tárgyakat építsenek belőle.

A Superstructs-szal készített hintán nyugodtan hintázhatnak a tündérek, mert biztos lehetsz benne, hogy nem fog leesni és darabokra hullani.

Az egyszerű, ámde rendkívül bájos Superstructs Pinklets figurák bármilyen építménybe, járműbe könnyen beépíthetők és vidám élettel töltik meg azokat.

Mit lehet építeni a Superstructs Pinklets Fairy Garden-ből (tündérkert)?

 

A Pinklets Fairy Garden - Tündérkert 110 eleméből rengeteg féle apróbb-nagyobb tárgyat megépíthetsz, de a szettben található ill. a Superstructs oldaláról letölthető útmutatók segítségével 8 különböző ötletet is adunk az építkezéshez (ebből a szettben található útmutató 4 db-ot tartalmaz).

A Pinklets Fairy Garden ideális játék a kislányoknak, akik nem csak könnyen megépíthetik saját tündérkertjüket, hanem utána fantáziájukat szabadjára engedve játszhatnak és szárnyalhatnak tündéreikkel.

Az alkatrészek tárolhatósága érdekében a Pinklets Fairy Garden visszazárható, masszív, 26 cm magas, 22 cm széles és 11 cm mély, környezetbarát újrapapír kartondobozban kapható.

Kattints a képre, nézd meg, pontosan milyen alkatrészeket tartalmaz a szett, illetve hogy néz ki az útmutató!

 

 

 

 

Milyen képességeket fejleszt a Superstructs?

 

Miközben a gyerek élvezettel játszik, a Superstructs számos készségét kiválóan fejleszti, így a finommotorikát, a szenzoros funkciókat, a kognitív fejlődést és a problémamegoldást. Remek lehetőséget kínál akár egyedül, akár a szülőkkel való szerepjátékokra.

Az absztrakt és leegyszerűsített formavilág pedig hozzásegíti a gyermeket, hogy a környező világban felfedezze az alapvető alkotóformákat és struktúrákat, hogy később erre a tudásra (és stabil vázszerkezetre:) építkezve alkothasson majd egyre összetetteb dolgokat.

 

Hasznos tudnivalók a Superstructs-szal kapcsolatban

 

A Superstructs a lenyelhető részek miatt 3 éves kortól ajánlott (tapasztalatok szerint 11 éves korig játszanak vele szívesen a gyerekek). Az alkatrészek rendkívül strapabírók rendeltetésszerű (építőjátékként való) használat mellett. Az alkatrészek langyos szappanos vízzel vagy mosogatógépben is tisztíthatók.

Az első használatok alkalmával a csövek feszes illesztése kisebb gyerekeknél (3-4 évesek) igényelhetik a szülői segítséget, de ez néhány használat után, az elemek "bejáratódásával" könnyebbé válik.

 

 Gyártó: Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun), USA. A Superstructs™ a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) hivatalosan bejegyzett védjegye.

 

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére