Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

8.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 490 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Számolós ajándékcsomagok meglepetés figurákkal - Counting Surprize Party

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. szeptember 29.
Szerezhető CC pontok: 170
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Szeretsz ajándékdobozokat bontogatni? Mostantól tanulhatsz is csomag bontogatás közben!

A Learning Resources új játékában, a meglepetés partiban színes ajándékdobozokat bontogathatsz, akár egy szülinapi zsúron. A dobozokon 1-től 10-ig számok láthatóak, a tetejük ugyanolyan szín-összeállítású, ha pedig megfordítod, megláthatod a doboz számát pontokkal jelölve (akár a dobókockán). A dobozokban rejlő mini figurákon mindig találsz egy olyan színt, amelyik megegyezik a doboz színével (pl. a maci orra, a kacsa csőre, a repülő szárnya).

Mindennek köszönhetően a játék kiválóan fejleszti a színek felismerését, párosítását, a számok és mennyiségek felismerését, továbbá a finommotorikus készségeket.

8.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől szeretik a gyerekek a számolós ajándékcsomagokat és milyen készségeket fejleszt?

A Counting Surprize Party számolós ajándékdobozok rengeteg játéklehetőséget adnak gyermeked számára, amellyel gyakorolhatja a színek és formák megkülönböztetését és párosítását, lépésről lépésre tanulhat meg számolni 1-től 10-ig, miközben nem csak a számképet, hanem a számfogalmat is megtanulhatja. Emellett játszhattok memória játékot (pl. keverjétek össze a figurákat, majd ki kell találni, melyik dobozba bújtak), segítheted megérteni melyik szám nagyobb és melyik kisebb. Végtelen játéklehetőség, miközben gyermeked bármikor élvezheti az ajándékbontogatás örömét.
Ha szeretnéd megnézni, milyen nagyszerű ez a játék, nézd meg ezt a rövid videót!  

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 3 év alatt nem ajánlott. Gyártja: a Learning Resources / Educational Insights (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére