Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Személyes átvétel és vészhelyzet

A 2020. május 18-tól életbe lépő szabályozás alapján bemutatótermünket újra megnyitjuk, a szokásos nyitvatartási időben látogatható, de továbbra is szem előtt tartjuk a biztonsági óvintézkedéseket, azaz:

  • a bemutatóteremben az arcmaszk használata kötelező
  • a bemutatóteremben egyidejűleg egy személy tartózkodhat (a bejárat előtt lehetőség van várakozásra)

Rendelésed futárszolgálattal történő házhoz szállítással ill. csomagpontos kiszállítással is tudjuk teljesíteni, melyet továbbra is támogatunk kedvező szállítási díjainkkal (10.000 Ft felett 490 Ft, 25.000 forint felett pedig ingyenes). 

Kollégáink minden egészségügyi ajánlást betartanak, termékeinket kizárólag zárt csomagolásban adjuk át, a GLS futárszolgálat pedig biztosítja a megrendelések kontaktus nélküli átadását.

Az elmúlt hetek, hónapok tapasztalatai alapján továbbra is ajánljuk:   

  1. Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár (Skype, Viber, Instagram és Youtube videók) teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. 
  2. Próbáld meg minél hatékonyabban összeállítani rendelésed akár futárszolgálattal kéred, akár személyesen vennéd át. Nézz körül webáruházunkban, olvasd el a különböző termékekhez írt cikkeinket, nézd meg videóinkat és gondold végig, mi mindenre lehet szükséged az elkövetkező hetekben, hónapokban és rendelj minél több dolgot egyszerre.
  3. Most, hogy újra lehetőség lesz családi összejövetelekre, beszéljétek meg a közelgő szülinapi, névnapi vagy gyereknapi ajándékokat családilag és rendeljétek meg egyben.
  4. Használj készpénzkímélő fizetést. Webáruházunkban, bemutatótermünkben (ingyenes) és a futárnál is tudsz bankkártyával fizetni (ugyanúgy utánvét díjat számítunk fel, mint a készpénz fizetésnél), de igénybe veheted az előre történő banki átutalást is.
Az oldal tetejére