Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Személyes átvétel és vészhelyzet

A törvényi előírásoknak megfelelően zárt térben lévő üzletekben sem kötelező jelenleg az arcmaszk használata. Természetesen amennyiben kéred, jelezd felénk bátran és munkatársaink használni fogják arcmaszkjukat.  

  • a kézfertőtlenítés nem kötelező, de biztosítunk számodra kézfertőtlenítőt, ha használni szeretnél.  
  • a már megrendelt termékek átvétele elsőbbséget élvez, ezért ha rendelés átvételére érkezel, jelezd, ha pedig válogatni, nézelődni jöttél, kérjük, légy türelemmel, amíg kollégánk átadja a rendelést

Kollégáink minden egészségügyi ajánlást betartanak, házhozszállítás esetén pedig a GLS futárszolgálat kérésre továbbra is biztosítja a megrendelések kontaktus nélküli átadását.

Az elmúlt év tapasztalatai alapján továbbra is ajánljuk:   

  1. Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár (Skype, Viber, Instagram és Youtube videók) teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. 
  2. Próbáld meg minél hatékonyabban összeállítani rendelésed akár futárszolgálattal kéred, akár személyesen vennéd át. Nézz körül webáruházunkban, olvasd el a különböző termékekhez írt cikkeinket, nézd meg videóinkat és gondold végig, mi mindenre lehet szükséged az elkövetkező hetekben, hónapokban és rendelj minél több dolgot egyszerre.
  3. Ha alkalomra (húsvétra, születésnapra, ballagásra,  mikulásra, karácsonyra stb.) keresel ajándékokat, beszéljétek meg családilag és rendeljétek meg egyben.
  4. Használj készpénzkímélő fizetést. Webáruházunkban, bemutatótermünkben (ingyenes) és a futárnál is tudsz bankkártyával fizetni (ugyanúgy utánvét díjat számítunk fel, mint a készpénz fizetésnél), de igénybe veheted az előre történő banki átutalást is.
Az oldal tetejére