Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Playfoam - Pluffle - szenzoros játék (1 db)

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 84
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Nyugtató mégis magával ragadó szenzoros játékot keresel?

A Playfoam Pluffle™ egy semmihez sem hasonlítható, kellemes tapintású anyag, amely kiválóan használható szenzoros (érzékszervi) játékokhoz. Billentsd ki, ragadj meg egy maréknyit, lökd meg egy picit, majd figyeld az elbűvölő, lávaszerű áramlását. Miközben a gyermekek szorongatnak, rostálnak, lapátolnak, megragadnak és még sok minden mást, a szenzoros játékon keresztül fejlesztik finommotoros készségeiket. A díjnyertes és gyermekbarát Playfoam Pluffle soha nem szárad ki, így tökéletes kreatív játék a legkülönfélébb szenzoros játékokhoz.

Az ár egy "cső" mennyiségű pluffle-t tartalmaz. Egy csőben egy színű pluffle van. Választható színek: piros, pink, kék, lila, zöld, fekete. Ha konkrét színt szeretnél, akkor a megjegyzés mezőben jelezd számunkra. Kérésed a készlet erejéig tudjuk teljesíteni. Jelzés hányában, mi választunk. 

Ajánlott 3 éves kortól, óvodai, iskolai és otthoni használatra egyaránt.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Milyen anyag a Playfoam Pluffle?

Ez a különleges anyag kifejezetten szenzoros játékokhoz lett kifejlesztve. Pillekönnyű, apró, rizsszem nagyságú, gumiszerű részekből áll, amelyek egymásra halmozva folyamatos mozgásban vannak. 

Miért izgalmas a vele való játék?

Azért, mert akár beletúrni, akár kanalazni, akár lapátolni, akár bármilyen más szenzoros fejlesztő eszközzel élmény vele játszani. Teheted egyik tálból a másikba, gyönyörködhetsz benne, hogyan folyik szét és még sok-sok mindent, amit csak te vagy gyermeked el tudtok képzelni.

Otthoni játékra és terápiás célokra egyaránt kiválóan alkalmas.

Mik azok a szenzoros játékok?

Szenzoros játéknak azokat a játékokat nevezik a szakemberek, amelyek az érzékszerveket mozgatják meg, így a látás (pl. színek, formák felismerése), hallás (nem csak zenei értelmeben, a zajok, zörejek, melyek a mindennapi élethez, tevékenységekhez, tárgyakhoz kapcsolódnak), a tapintás (kemény, puha, száraz, nedves, nyúlós stb.), szaglás, ízlelés. Ha bővebben szeretnél megismerkedni a szenzoros játékokkal, nézd meg oldalunk nagykövetének, Sárosdi Virágnak erről készített rövid oktató videóját >>>.

Lenyelhető részek miatt 3 év alatti gyerekek részére nem ajánlott.

Gyártó: Learning Resources (EK).

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére