Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

11.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Színes Kinetic Sand 2,27 kg - örökmozgó homok - piros

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 240
Várható szállítási díj: 990 Ft

Homokoztál már színesben?

A varázslatos, eredeti, svéd Kinetic Sand™ - örökmozgó homok mostantól háromféle színben is választható. Játszhattok vele otthon, akár az asztalon is, anélkül, hogy összekoszolnátok magatokat, vagy a lakást. És még remek készségfejlesztő foglalatosság is! A dobozban 2,27 kg-ot adunk az általad választott színben. Ne dőlj be utánzatoknak, válaszd az eredetit!

11.990 Ft
Kedvenceim közé teszem
Szín

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

 

„Örökmozgó gyerekemet az örökmozgó homok 6!!!! órára leültette egy helybe:). Imádjuk, szuper játék!!!!”

„Mi egy dobozzal vettünk, két pici eljátszik vele egy órát is.”

„Nagyon jó! Karácsonyra kapta a gyerkőc, de senki nem tudta otthagyni :).”

„Imádják a gyerekek, 3-13 évesig, de még én is szeretek kotorni benne.”

(vásárlói visszajelzések a natúr Kinetiic Sand™-del kapcsolatban)

A Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (szó szerinti fordításban kinetikus homok vagy mozgó homok) semmihez sem hasonlítható, amivel eddig találkozhattál.

Csakúgy, mint a videón látható natúr (homokszínű) Kinetic Sand™, a színes örökmozgó homok is 98% tiszta homok és 2% speciális szilárd kötőanyag keveréke. Ennek köszönhetően a Kinetic Sand™ olyan, mintha nedves lenne, mégsem az. Simogatón átfolyik az ujjaid között, de összenyomva bármilyen formát tökéletesen felvesz. Építhetsz belőle, órákon át túrhatod, mégsem koszolod össze magad. Ráadásul sosem szárad ki!

Gluténtől, allergénektől és mikrobiológiai szennyeződésektől egyaránt mentes.

A Kinetic Sand™-del nem csak a gyermeked játszik szívesen. Gyereknek és felnőttnek egyaránt varázslatos és magával ragadó élmény. Tapintása selymes, bársonyos, mely megnyugtat és kikapcsol. Akár az asztalon is játszhatsz vele. Ha pedig szétszóródna, az egymáshoz "mágnesként" tapadó homokszemek révén könnyedén összegyűjtheted.

A legeredetibb készségfejlesztő játék

"A homokkal való bánás egy új fejezete, 
az ujjak közül finoman kipergő por helyett egy simulós, formálható, 
de mintegy önálló akarattal bíró, a mozgásainkat továbbgondoló matéria."

Dr. Szvatkó Anna gyermekpszichológus

A Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok remek játék, megunhatatlan szórakozás gyereknek, felnőttnek egyaránt. Mindemellett kiváló készségfejlesztő is egyben. Olvasd el mit mond róla Dr. Szvatkó Anna gyermekpszichológus, miért olyan megragadó MINDEN gyermek (és felnőtt) számára a "mozgó homok"!

Az örökmozgó homok bloggereinket is megihlette, olvasd el a CURIOCITY Blog-on, mit gondolnak ők a Kinetic Sand™-ről.

Hogyan lehet játszani a Kinetic Sand™-del?

A Kinetic Sand™ egyesíti a homokozás utánozhatatlan élményét a gyurmázással. Gyermeked játszhat benne markolóval, autóval, formázhat belőle süteményt, állatokat, vagy csak egyszerűen turkálhat benne és élvezi, amint a homokszemek egy kézből a másikba vándorolnak.

A natúr változathoz képest a színes Kinetic Sand™ formatartóbb, ezért akár a Castle Molds várépítő szettel is építhetsz belőle. Használd a Smart Shape Kreatív formavágót és alkoss a különböző geometriai alakzatokból.

A Kinetic Sand™-del nem kell feltöltened egy homokozót. Mivel egy asztalon is nyugodtan lehet játszani vele, egy gyermek már fél kiló örökmozgó homokkal is remekül el tud játszani. A fenti videón is kb. ugyanennyi mennyiség látható.

A dobozban található több, mint 2 kilónyi mennyiség közös családi játékra is kiválóan alkalmas.

NÉZD MEG HÍROLDALUNKON, MILYEN JÁTÉKOKAT TALÁLTUNK KI vele!

Ki játszhat a Kinetic Sand™-del?

A Kinetic Sand™-del 3 éves kortól bárki játszhat. Kíválóan fejleszti a finommotoros mozgást, a szenzoros funkciókat és a kreativitást, miközben megmarad a szabad és gondtalan játék élménye

Ha csak egy kis kikapcsolódásra vágysz, vedd kezedbe te is a Kinetic Sand™-et és engedd, hogy kényeztessen.

 
Kinetic Sand - Örökmozgó homok színes

 

Mi történik, ha a színek összekeverednek?

A színes Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok szemcséjében színezett, ezért, ha a különböző színek összekeverednek, a színkeverés elve alapján új színeket keverhetsz ki belőle (a piros és a kék szín összekeverésével például lila homokot "varázsolhatsz"). Az összekevert színek persze utólag már nem választhatók szét, de a játékélmény ugyanaz marad, bármilyen színt kevertél is ki!

Hasznos tanácsok a Kinetic Sand™-del kapcsolatban

A Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (más néven kinetikus vagy mozgó homok) speciális kötőanyagának és az egyedülálló technológiának köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett sosem szárad ki! Ellenben érzékeny a vízre, a levegő magas páratartalmát is képes megkötni. Ezért elsősorban zárt helyre ajánljuk, ahol a levegő páratartalma nem haladja meg a 60%-ot. Ha mégis túl párás levegőben használnád, akkor sem kell megijedned. Szárítsd ki (tedd száraz, hűvös helyre) és visszanyeri eredeti, lenyűgöző állagát.

Ügyelj rá, hogy ne használják a Kinetic Sand™-et zsíros, ragacsos, vagy bármilyen más módon szennyezett kézzel, illetve, hogy ne kerüljön bele bármilyen zsíros, ragacsos szennyeződés (pl. kakaó, gyümölcslé).

Mivel a Kinetic Sand™ kifejezetten lakásban történő játékhoz készül, ne tedd ki sugárzó hő hatásának, ne hagyd a napon és ne tedd udvari homokozóba. Szabadban történő játék esetén ügyelj rá, hogy közvetlen napsugárzástól védett helyen legyen, kerüld, hogy sárral, porral ill. egyéb kültéri szennyeződéssel keveredjen.

Termékinformációk:

A Kinetic Sand™-hez felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére.

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) részére. A Kinetic Sand™ a Spinmaster Inc. bejegyzett védjegye.

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft. 

Származási hely: Svédország

Az oldal tetejére