Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Programozó- és játszótábor Újbudán 6-10 éves gyerekeknek

CURIOCITY
2020. 05. 29. 12:17:50
Programozó- és játszótábor Újbudán 6-10 éves gyerekeknek

Szeretnéd, ha gyermeked egy héten át önfeledten játszana a szabad levegőn és úgy tanulná meg a robot programozás alapjait, hogy nem kell a számítógép monitorját bámulnia?

CURIOCITY nyári napközis táborában gyermeked több mint félszáz játékunkkal játszhat, köztük a legújabb intelligens Botley robottal, társasokkal, kreatív és ügyességi játékokkal. Egész napos játékélmény! Olvasd el a részleteket!

Egyedülálló élmény vár gyermekedre a legjátékosabb programozó táborban

CURIOCITY játékai már eddig is rengeteg gyermeket ragadtak magukkal, most azonban nyári táborunkban egy héten át játszhat velük gyermeked. De az önfeledt játék közben rengeteg olyan dolgot is megtanítunk, amely később a tanulásban is hasznos segítségére lesz. Elsőszámú játszótársunk a Learning Resources második generációs Botley padlórobotja lesz, amellyel számítógép nélkül tanítjuk meg a programozás, ezen keresztül pedig a logikus, kreatív és előrelátó gondolkodás alapjait. A játszótábort Újbudán, a közkedvelt Tranzit Art Café teraszán tartjuk, ahol egész nap szabad levegőn, de árnyékos, fedett helyen játszhatnak a gyerekek.

Mi mindent játszanak a gyerekek táborunkban?

 • Botley padlórobotnak különböző akadálypályákat építünk, amin intelligens módon, a programok segítségével kell végigmennie, de dominókat is döntögetünk és rengeteg trükkös feladatot oldunk meg
 • Több tucat társasjátékot mutatunk be és tanítunk meg, melyek szórakoztató módon fejlesztik a logikus, stratégiai gondolkodást
 • Kreatív játékaink teljes tárházával adunk lehetőséget a mindenkiben ott rejlő alkotókedv kibontakoztatásához (rajzolás, festés, gyurmázás, építőjátékok, óriás rajz)
 • Sok-sok aktivitás (pl. programozó ugróiskola, sorversenyek) közül válogatunk, hogy emlékezetessé tegyük napot
 • És persze nem maradnak el az olyan lazulós játékok sem, mint a frizbizés, bumerángozás, óriás buborékfújás, vagy a Klask illetve a Spiral Billard 

Kedvcsinálónak nézd meg ezt a videót a Botley robotról, amivel egy héten át játszhat gyermeked a táborban!

Hogyan néz ki a tábor napi programja?

A táborban reggel 8 és 9 óra között fogadjuk a gyerekeket, a foglalkozások kezdetéig CURIOCITY játékaival játszhatnak kedvükre, játékmester segítségével.

A délelőtti foglalkozáson megismerkednek a gyerekek Botley-val a programozható padlórobottal, és lépésről lépésre sajátíthatják el, mi mindent képes megcsinálni. A foglalkozásokat félórás blokkokban tartjuk, közben tízóraizunk és lazításként különféle játékokat játszunk, melyek így vagy úgy kapcsolódnak az aznapi programozás témaköréhez.
Minden nap kipróbálunk 2-3 társasjátékot, melyek próbára teszik a logikus gondolkodást, a számolási készségeket, a memóriát, és változatos kézműves foglalatosságokkal segítjük a kreatív energiák kibontakoztatását. A gyerekek életkoruknak és érdeklődésüknek megfelelően mindig többféle lehetőségből is választhatnak.

A nap folyamán többször is választunk olyan játékokat, amellyel megmozgathatjuk a gyerekeket, játszószőnyegek, ügyességi játékok és sorversenyek egyaránt szórakoztatják, lazítják majd őket.

A nap lezárásaként mindig lehetőséget adunk a szabad játékra, amikor a gyerekek, mintha csak játékboltban lennének, az általuk választott játékokkal játszhatnak kedvükre.

A gyerekek minden nap magukkal vihetnek egy apró meglepetést is, amellyel otthon is folytathatják a játékot!

Kiket várunk a táborba?

A táborba az idén legalább 6 évet betöltő, de legfeljebb 9 éves korú (azaz nagycsoportba menő , illetve általános iskola 1-3. osztályába készülő gyerekeket várunk. Az egyes turnusokban a gyerekek differenciáltan, saját tudásszintjüknek, érettségüknek megfelelően haladhatnak majd.

Mikor és hol lesz a tábor?

 • Helyszín: a Tranzit Art Café fedett terasza (a foglalkozások a szabadban lesznek, árnyékban, védett helyen, Budapest XI. Kosztolányi Dezső tér melletti kis utcában, kattints a képre a térkép megjelenítéséhez)
 • A tábor 5 napos, max. 10 fős csoportokban zajlik.
 • Választható turnusok:
  • 2020. július 13. - július 17.

  • 2020. július 27. - július 31. (jelentkezés lezárva)

 • A foglalkozások minden nap reggel 9-kor kezdődnek és 12-ig tartanak. A gyerekeket reggel 8 órától fogadjuk és délután 1-ig kérjük elvinni.

Mit tartalmaz a tábor díja

 • Robotokat és játékokat, ideértve a kreatív foglalkozáshoz felhasznált anyagokat
 • A gyerekek részére tízórait, ebédet és innivalót
 • Hazavihető napi meglepetést
 • 20%-os extra kedvezményt CURIOCITY Webáruházban augusztus 31-ig, mely bármely CURIOCITY termékre beváltható (görgess az oldal aljára és nézd meg mennyi márkára vonatkozik a kedvezmény), így a táborban megismert Botley robotra is.

Kipróbálnád, mennyire élvezi gyermeked?

Szeretnéd megtudni, mennyire élvezné gyermeked a táborozást játékainkkal? Korlátozott számban lehetőséget adunk rá, hogy egy szabadon választott napon becsatlakozzon foglalkozásainkra.

A tábor díja, fizetés, lemondás, garancia

Részvételi díj (bruttó):  29,900 Ft / hét

Testvér- / barátkedvezmény: 1,000 Ft minden gyerek után, mely bármely turnusban felhasználható

A részvételi díjból 15,000 Ft-ot a jelentkezéskor kérünk kifizetni, mely foglalónak tekintendő és előre történő banki átutalással, vagy a bemutatóteremben bankkártyával ill. készpénzben rendezhető.

A második részletet a tábor első napjáig átutalással kérjük kifizetni.

A tábor indulása előtt legfeljebb 7 naptári nappal történő lemondás esetén a teljes befizetett összeget visszatérítjük. Amennyiben a gyermek a már megkezdett táborban betegség, vagy bármely más előre nem látható akadályoztatás miatt nem tud részt venni a foglalkozásokon, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, de az beváltható egy következő turnusra a hiányzott, kieső napok erejéig, vagy a befizetett részvételi díj 50%-a a kieső napok erejéig levásárolható CURIOCITY Webáruházban. A tábor kezdete előtt kevesebb mint 7 naptári nappal történő lemondás esetén a foglalóként befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. 

Az egynapos kipróbálás díja (bruttó) 6,990 Ft. Az egynapos díj tartalmazza a választott napon történő összes foglalkozásban való részvételt, a háromszori étkezést és a meglepetés ajándékot (a 20%-os CURIOCITY kedvezményt csak az egyhetes táborban részvevők számára tudjuk felajánlani).

Ha bármi kérdésed lenne, személyesen szeretnél beszélni a szervezőkkel,
keress minket a +36 30 297-3880 telefonszámon!

Érdekel a tábor, szeretném tudni a további részleteket

Ha érdekel a tábor, töltsd ki minél előbb az alábbi érdeklődői űrlapot, és emailben megküldjük részedre a további információkat, részletes tábor programtervezetét és a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat. Ha több gyermek (testvér, barát) is részt venne a táborban, jelöld be hány fő jönne még gyermekeden kívül.

Amennyiben egy napos kipróbálásra jelentkeznél, kérjük jelöld meg a turnust és a megjegyzésbe írd be a választott napot, amikor a kipróbálást igénybe szeretnéd venni!


CURIOCITY termékeit itt találod >>> , de az alábbi márkák (melyeket a "Márkák" menüpont alól tudsz megtekinteni) mind-mind a mi termékeink: Brainy BandCrayon RocksKinetic SandLearning ResourcesMad MattrModarriNatural Earth PaintRelevant PlaySpiral Billard,TactricsThinking GiftsTicToys, Vertiplay