Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

4.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Toki Dough két színben (piros-sárga)

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 90
Várható szállítási díj: 990 Ft

Szeretsz gyurmázni, de olyan gyurmát szeretnél, ami nem ragad semmibe és bármennyiszer felhasználható? Itt  a Toki Dough szuper gyurma!

 Az újonnan divatba jött homokgyurmából viszont nem tudsz hagyományos módon alkotni, sodrással csigát készíteni, a részeket egymáshoz tapasztani, vagy kisplasztikai eszközökkel formázni.

Itt a megoldás, a Relevant Play vadonatúj gyurmája, a Toki Dough, mely a hagyományos gyurmázás élményével ajándékoz meg, ugyanakkor sosem szárad ki, 100%-ban lakásbarát, mert nem hullik és nem ragad semmibe és 100%-ban anti-allergén. Közel 30 dkg gyurma, a kényelmes tárolás érdekében visszazárható dobozban!

4.490 Ft
Kedvenceim közé teszem
Szín

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Toki Dough, a Relevant Play (akinek az eredeti svéd Kinetic Sand homokgyurma és a Mad Mattr legós gyurmát is köszönhetjük) forradalmian új technológiájának köszönhetően pontosan ugyanúgy formázható, alakítható, mint a hagyományos modellező gyurma (pl. Play Doh), de sosem szárad ki, nem ragad semmibe, bárhonnan könnyen összegyűjthető, és 100%-ban anti-allergén. Nem szükséges hosszú ideig előgyúrni, kisebb gyerekek számára is könnyen formázható, nyújtható, kihúzható, hajlítható.

FONTOS! A TOKI DOUGH GYURMA NEM EHETŐ!

Mitől olyan különleges a Toki Dough gyurma?

A Toki Dough gyurma gabona, glutén és kazein mentes, valójában szilárd anyag, amely imitálja a víz vagy olajbázisú gyurmák viselkedését, ugyanakkor mentes azok hátrányos tulajdonságaitól. Ha a különböző színeket könnyen egymáshoz tapaszthatod és bátran készíthetsz belőle többszínű alkotásokat, mert amíg nem gyúrod egybe őket, könnyen szétválaszthatod és nem színezik el egymást (persze ügyelj rá, hogy csak a gyurmák felszíne érjen össze).

Ha viszont jól választod meg a színeket és összegyúrod, káprázatos új színeket alkothatsz belőle (pl. a sárga és a kék segítségével különböző zöld színeket keverhetsz a színkeverés elve alapján).

Ki és hogyan játszhat a Toki Dough gyurmával?

A Toki Dough gyurmát 5 éves kortól ajánljuk, de szülői felügyelet mellett kiesebb gyerekek is játszhatnak vele. A belőle készült alkotások milyensége függ a gyerek életkorától, kézügyességétől. Szabad kézzel is kiválóan formázható, de az ajándékdobozban található formázó eszközökkel is alakítható, vágható, mintázható. Hagyomány kivágó formákkal is játszhatsz vele, de ne használj hozzá más gyurmákhoz (pl. Play Doh, vagy Mad Mattr) készült kinyomókat, mert tulajdonságainál fogva nem fogod tudni azokat használni.

Könnyedén készíthetsz mintázatokat a gyurmára a tálca fedelén található harántcsíkos és négyzetrácsos mintákkal is (a fagylalt tölcsér is ezzel készült). A dobozban található cukrászda hátteret pedig használhatod az elkészült alkotások háttereként, akár szerepjátékhoz, akár fotózáshoz, animáció készítéséhez.

Termékinformációk:

A csomag 2 x 142 g Toki Dough gyurmát tartalmaz két színben.

A Toki Dough gyurmához felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak, semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére. A Toki Dough gyurmával rendeltetésszerű használat mellett bármennyiszer játszhatsz. Sosem szárad ki. Nem érheti sugárzó hő, nem fagyhat meg. A Toki Dough gyurma érzékeny a levegő páratartalmára és a kéz nedvességére, ezért az állaga ezek függvényében változhat. Ha túl lágynak érzed, tedd félre és hagyd száradni néhány óráig. Ha túl rugalmatlannak, nehezen formázhatónak érzed, nyújtsd ki majd gyúrd össze többször egymás után, és visszalágyul. 

Gyártó: Relevant Play (korábban WabaFun). Származási hely: Kína. A Toki Dough a Relevant Play (korábban WabaFun) bejegyzett védjegye. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: EU

Az oldal tetejére