Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

9.290 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Toronyépítő kocka autóval és helikopterrel SCRATCH

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 186
Várható szállítási díj: 990 Ft

Öt kocka, három fa jármű és sok-sok lehetőség

Gondoltad volna, mennyi ötlet van elrejtve ebben a játékban? Elkezdjük sorolni, de Te is biztosan tudod majd folytatni a listát ...

Az öt kocka különböző méretű, egymásba és egymásra is rakható. Ezt a legkisebbek is imádják, közben ügyesednek a kis kezek. A felső kockán helikopter leszálló, az alsóban garázs van kialakítva. Ha a kockákat egymás mellé rakod növekvő sorrendben, rögtön puzzle-ként funkcionál a játék, más-más tematikában (öt oldal - öt lehetőség: állatok, emberek, számok, járművek, vonatszerelvény). A három fából készült jármű (tűzoltóautó, mentőautó, helikopter) a ráadás.

A gyerkőc számos dolgot megtanulhat közben: sorrendiséget, méretek közti viszonyítást, színeket, járművek neveit rész-egész viszonyát, ötig való számolást.

Toronyépítő kocka egészen kicsi kortól az óvodás koron át a kedvenc játékok között foglal majd helyet.

1 éves kortól ajánljuk.

9.290 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Termékinformáció

A szett 5 darab kockát ás 3 fajárművet tartalmaz
A kockák mérete: 18-24,5 cm

Hallottál már a SCRATCH játékokról?

A Scratch egy belga játékmárka, melyet a századfordulón alapítottak és a 2010-es évekre Európa-szerte ismertté vált. Játékfejlesztőik a rajztábláig mentek vissza, vagyis onnan indultak (innen van a SCRATCH név is (rajzolás, karcolás) és egy gyönyörű design-t alkottak. Az évek során, a kezdeti szerényebb termékválaszték egy lifestyle márkává nőtte ki magát.

A SCRATCH elhivatott a következő értékek iránt:
A Scratch gondosan válogatott, képzett szakemberekkel és gyártókkal működik együtt. Minden Scratch termék forgalmazás előtt bevizsgálásra kerül, hogy megbízható és biztonságos termékek kerüljenek a kis kezekbe.

Játék és tanulás
Minden termék a gyermek életkori sajátosságainak figyelembevételével kerül kialakításra, szem előtt tartva az adott korra jellemző speciális készségeket. Azaz a finommotorikát, szín- és formafelismerést, építést, rajzolást, nagymotoros mozgásokat. Minden gyermek a saját módján játszik. A Scratch ezt az kreativitást és felfedező utat hivatott támogatni.

Stílus
SCRATCH elkötelezett a gyönyörű design és csomagolás iránt. Már első ránézésre is egy "Azta... " érzést vált ki az emberből. A letisztult design és kiváló minőségű alapanyagok kombinációja stílusos megjelenést ad a SCRATCH játékoknak, számos csomagolás kézzel készített.

Az elbűvölő design, a játékos tanulás, a hagyományos alapanyagok időtálló szépsége egy leheletnyi humorral teszi a SCRATCH márkát azzá, ami.
Röviden, SCRATCH játékokat adni és kapni mindig örömmel teli és szívet melengető.

Az oldal tetejére