Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Turbopop! STEM ügyességi játék

customcontent5

Webáruházunk a vészhelyzet ideje alatt is folyamatosan üzemel!
10.000 Ft felett a szállítási díj csak 490 Ft

telefon: + 36 30 297 3880

skype: curiocity_hu

Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. A bemutatótermi személyes átvétellel és a vészhelyzethez kapcsolódó többi intézkedésünkről itt olvashatsz >>>.

 

Ár:
8.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 180
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. április 01.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Célozz és találj bele! Izgalmas STEM játék gyerekeknek

Építsd meg az akadálypályát a készletben található eszközökből, töltsd meg a légágyót pingponglabdával, becsüld meg a golyó röppályáját, célozz és lőj. Ismerd meg az erő, a lendület, a röppálya és más fizikai fogalmakat, kísérletezz a Learning Resources STEM (Tudományos Technológiai Mérnöki Matematikai) játékával. Ajánlott 5 éves kortól.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mi az a STEM játék?

A manapság divatos szóhasználattal STEM (Tudományos Technológiai Mérnöki Matematikai) játékok célja, hogy kortól és nemtől függetlenül felkeltse a gyerekek kísérletező kedvét, fejlessze problémamegoldó készségüket és kritikus gondolkodásukat.

A gyerekek mindig is szívesen kísérleteztek lejtőn guruló golyókkal, célba dobással vagy a különböző alakú tárgyak egymásra építésével, a STEM játékok azonban ehhez olyan eszköztárat kínálnak, mellyel a gyerekek az életkoruknak megfelelő módon játszhatnak, miközben pontosan azokat a képességeiket fejleszti, mely később segítségükre lesz a tanulásban.

Hogyan és hány éves kortól lehet játszani a Learning Resources TurboPop játékával?

A TurboPop-ban karikákkal, egymásra építhető kockákkal és különféle célkeresztekkel a valódi térben építheted meg az akadálypályát, amelynek teljesítéséhez egy légágyúból kilőtt golyót kell célba juttatnod. Az egyszerű pályákat már 5 éves kortól megépíthetik a gyerkőcök, de az összetettebb pályák nagyobb gyerekeknek, akár a mozgástörvényeket tanuló felsős diákoknak is izgalmasak lehetnek.

Nem kell aggódnod sem a berendezés, sem a gyerekek testi épsége miatt. A TurboPop alkatrészei tökéletesen biztonságosak. A golyó valójában pingponglabda könnyűségű, rugalmas, nem okoz kárt sem a bútorokban, sem a játékosokban.

Mi található a készletben?

  • 1 légágyú
  • 2 golyó (pingpong labdaszerű)
  • 5 Céltábla tartóval
  • 3 célkocka
  • Ötrészes dupla karikás akadály

További termékinformációk

Gyártó: Learning Resources US, készült Kínában. Származási hely EU. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

 

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu