Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Uh-Oh, Hippo - a falánk viziló memória játék

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
8.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 170
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. június 03.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Emlékszel mit evett a víziló? Fejleszd a memóriád az Uh-Oh Hippo társasjátékkal!

A Learning Resources mókás memória játékában a gyerekek különféle csemegékkel etethetik Hippo-t, a vízilót. Amikor az etetés véget ér, a víziló becsukja hatalmas száját. Amikor újra kinyitja, az egyik csemegét már meg is ette. Ki lesz, aki elsőként kitalálja mi volt az? Memóriafejlesztő állat etetős társasjáték 4 éves kortól.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Hűha! Emlékszel, mit evett Hugó? Etesd meg Hugót, a vízilót! Helyezd a csemegéket a szájába és nézd meg, emlékszel-e rá, mit evett meg! Csukd be a száját, majd amikor újra kinyitod, egy csemege hiányozni fog. Emlékszel, melyik az? Mondd ki hangosan és nyomd meg Gery madarat, hogy meglásd, melyik csemege pottyan ki Hugóból.

Nézd meg az alábbi videót!

Milyen készségeket fejleszt az Uh-Oh Hippo társasjáték?

A játék elsősorban a memóriát fejleszti, mégpedig a szokásos párosítás helyett a hiányzó elemet kell felfedezni. Játék közben bővül a gyerekek szókincse és a koncentráló készségük, illetve az apró tárgyak berakosgatása révén finommotorikájuk is fejlődik.

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A készlet tartalma: viziló, 20 használati tárgy figura. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 4 év alatt nem ajánlott. 2-4 játékos részére. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Educational Insights (US). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu