Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

8.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 35.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Uh-Oh, Hippo - a falánk viziló memória játék

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 170
Várható szállítási díj: 990 Ft

Emlékszel mit evett a víziló? Fejleszd a memóriád az Uh-Oh Hippo társasjátékkal!

A Learning Resources mókás memória játékában a gyerekek különféle csemegékkel etethetik Hippo-t, a vízilót. Amikor az etetés véget ér, a víziló becsukja hatalmas száját. Amikor újra kinyitja, az egyik csemegét már meg is ette. Ki lesz, aki elsőként kitalálja mi volt az? Memóriafejlesztő állat etetős társasjáték 4 éves kortól.

8.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Hűha! Emlékszel, mit evett Hugó? Etesd meg Hugót, a vízilót! Helyezd a csemegéket a szájába és nézd meg, emlékszel-e rá, mit evett meg! Csukd be a száját, majd amikor újra kinyitod, egy csemege hiányozni fog. Emlékszel, melyik az? Mondd ki hangosan és nyomd meg Gery madarat, hogy meglásd, melyik csemege pottyan ki Hugóból.

Nézd meg a videót!

Milyen készségeket fejleszt az Uh-Oh Hippo társasjáték?

A játék elsősorban a memóriát fejleszti, mégpedig a szokásos párosítás helyett a hiányzó elemet kell felfedezni. Játék közben bővül a gyerekek szókincse és a koncentráló készségük, illetve az apró tárgyak berakosgatása révén finommotorikájuk is fejlődik.

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A készlet tartalma: viziló, 20 használati tárgy figura. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 4 év alatt nem ajánlott. 2-4 játékos részére. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Educational Insights (US). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére