Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > >

Castle of Mind társasjáték

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 170
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. szeptember 19.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Igazán elmés játékot keresel? Itt az új Castle of Mind társasjáték, ami egyedülálló módon teszi próbára gondolkodásod!

Ebben az új magyar absztrak társasjátékban nem elég eljuttatni piros bábudat a célpontba, hanem folyamatosan kell figyelned a játékteret, mert sosem tudhatod, honnan ér támadás, te pedig akkor jutsz előnyhöz, ha előrelátóbb vagy ellenfelednél és összahangoltan tudod mozgatni az összes bábudat.

Egyszerű játékszabály, mégis minden játszma más és más, mert sosincs két ugyanolyan állás, a tegnap még bevált stratégia pedig ma már nem biztos, hogy működni fog. Olvass tovább a részletekért, ismerd meg a Castle of Mind-ot (és nézd meg a videót)!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Castle of Mind (elme kastélya) színes termében két játékos csap össze. A játékosok színes bábukat (kis színes gombokat) irányítanak a kastély kövein. A játékot az nyeri, aki piros bábuját elsőként juttattja a pálya közepére, közben megakadályozva ellenfelét ebben.

A piros bábut játékosok további, különböző színű bábukkal segíthetik a bejutáshoz, de vigyázniuk kell. Ha ugyanis a másik játékos a bábujával megegyező színű mezőre lép (mondjuk sárga), úgy minden ellenfél bábu, amelyik ilyen színű mezőn áll, lekerül a tábláról.

A játékot azonban az teszi igazán izgalmassá, hogy a tábla kialakításának köszönhetően az ütés nem feltétlenül abban a mezőben történik, ahol az adott bábu áll (lehet, hogy a tábla átellenes oldalán lép be az ellenfél bábuja). Ez a csavar a játékmenetben megköveteli, hogy a játékosok figyelme folyamatosan kiterjedjen az egész pályára és igyekezzenek előre végiggondolni az ellenfél lehetséges lépéseit.

A játék ebből következően kiválóan fejleszti:

  • a stratégiai gondolkodást
  • a logikus gondolkodást
  • az előrelátást
  • az odafigyelést, koncentrációt
  • türelmet és kitartást

Ízelítőnek nézd meg a játék bemutató videóját!

További részletek a Castle of Mind társasjátékról

Korosztály: +8 év
Játékidő: 15-80 perc

A lenyelhető részek miatt 3 év alatti gyermekkel nem játszható.

Kiadja: Fontanus Központ Kft.

Neked ajánljuk: