Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > > > >

Vortex Snakes, kiegészítő korongkészlet a Vortex Basic társasjátékhoz (piros-kék)

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
2.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 60
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. december 11.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Új Vortex játékváltozatokra vágysz? Itt a Snakes, a Vortex kiegészítő korongkészlete!

Ha már beleszerettél a Vortexbe és a forgatható tornyok szédületes játékélményébe, itt az ideje, hogy új kihívások elé nézz a dinamikus táblán.

A Vortex új kiegészítő korong készlete, a Snakes (kígyók) új dimenziót nyit a játékhoz, ugyanis nem elegendő csak a korongok színére figyelned, hanem a játék során mindig a megfelelő irányba kell forgatnod minden egyes korongot. A korongkészlet a Vortex Basic táblához használt tartóban kapható, így egyszerűen beteheted a már meglévő dobozba. Olvass tovább és ismerkedj meg vele!

A kiegészítő korongkészlet csak a Vortex Basic táblához használható. Ha nincs még Vortex Basic-ed, nálunk megvásárolhatod! Ha már van nagy méretű Vortex táblád, akkor pedig a Vortex Exkluzív kiegészítő korongkészleteiből választhatsz.

Szín:

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Vortex Snakes társasjáték,
CURIOCITY ajánlásával
(kiegészítő korongkészlet a Vortex Basic táblához)

  • családi társasjáték és parti játék egyben
  • rendkívül innovatív, izgalmas taktikai és stratégia játék
  • egyszerű játékszabály, kibontás után azonnal élvezhető játék
  • kiváló ajándék karácsonyra, születésnapra, ha valami igazán eredeti meglepetést szeretnél

Kíváncsi vagy, milyen játék a Vortex? NÉZD MEG AZ ALÁBBI VIDEÓT!

 

 

A Vortex az egyik legkülönlegesebb társasjáték, amivel valaha is találkoztál, és amelyet családoddal és barátaiddal egyaránt játszhatsz. Nézd meg és ismerd meg az ellenállhatatlan társasjátékot és engedd, hogy magával ragadjon az örvény!

Milyen játékokat lehet játszani a Vortex Snake-szel?

A Vortex Snakes kiegészítő korongkészlet alapjátékát két személy játszhatja, ehhez elegendő akár a piros-kék, akár a narancs-zöld kiegészítő korongkészlet. Amennyiben négyen szeretnétek játszani, úgy mind a két korongkészletre szükségetek lesz. Bármelyik színű korongkészlet játszható egyedül is.

Snakes

A Snakes játékban a korongkészletben található kígyó fej- és farokrészeket elhelyezzük a játékszabályban bemutatott induló felállások valamelyikében (vannak egyszerűbb és nehezebb kezdőpozíciók).

A korongok mozgatására vonatkozó játékszabály megegyezik a Vortex alapjátékával, azaz az első kört kivéve minden játékos 4-4 pozíciót mozgathat a tornyok forgatásával. Az első körben az első játékos 1, a második 2, a harmadik 3 pozíciót forgathat.

A soron lévő játékos csak akkor forgathatja el a tornyot, ha a körötte lévő kígyó részek összpontszáma nem kevesebb a másik színű kígyó pontszámainál. A kígyó feje 2 pontot, a farka 1 pontot ér. 

A játék célja, hogy minél több pontot gyűjts össze különböző hosszúságú kígyók létrehozásával és a korongok maradéktalan felhasználásával. Kígyót háromféleképpen hozhatsz létre:

  • Kétfejű kígyó: a kígyó bárhol elhelyezkedhet a táblán, akár két fej összekapcsolásával létrehozható. Az elszámolásnál minden eleme 2 pontot ér.
  • Egyfejű kígyó: egy fejből áll, és farka a tábla valamelyik pereme felé mutat (állhat egyetlen fejből is, vagy több farokrészből, amelyek bármely irányból összekapcsolódnak). Az elszámolásnál minden eleme 1 pontot ér. 
  • Fej nélküli kígyó: csak farokból álló kígyó rész, amelynek mindkét vége a tábla pereméhez ér (legalább két farokrészből kell állnia). Az elszámolásnál az egyes elemek nem érnek pontot, viszont, ha minden korongból sikerül szabályos kígyót készítened, azért plusz 3 pont jár.

A játéknak akkor lesz vége, ha valamely játékos, aki már rendelkezik legalább négy részből álló kígyóval, kezdeményezi a játék befejezését. A másik (vagy több játékos esetén a többi) játékos ezután 1 vagy 2 kört forgathat (előzetes megállapodás szerint), majd az elszámolás következik. A legtöbb pontot gyűjtő játékos nyer.

Mitől olyan izgalmas és megunhatatlan játék a Vortex?

A minden részében mozgatható táblának és a folyton újrarajzolódó felállásnak köszönhetően minden egyes játék egyedi, megismételhetetlen, akár a sakktáblán, itt is, szinte végtelen számú kombináció áll elő.

Kik játszhatják a Vortex társasjátékot?

A kiegészítő változatokat 8-10 éves kortól ajánljuk, de nagyobbaknak és felnőtteknek is komoly kihívásokat tartogat.

Termékinformációk

 A játék dobozában a következőket találod:

•  12 db kígyó korong mindkét színből

Gyártó: Tactrics B.V. (Hollandia) Importálja és Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Vedd meg csomagban kedvezménnyel!

Vortex Basic induló csomag

Szín:
+
Eredeti áron: 15.970 Ft
most csak 15.170 Ft
Kedvezményed: 5%

Neked ajánljuk: