Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > > > >

Waboba Extreme labda

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
1.990 Ft
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 40
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. október 22.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Unod a lagymatag strandjátékokat? Extrém élvezetekre vágysz?

Itt a Waboba Extreme labda, amellyel garantáltan feldobhatod a strandolást! De a városi betondzsungelben is könnyedén találhatsz kistavat, szökőkutat, ahol kipróbálhatod ügyességedet vele.

A Waboba Extreme labda alapváltozata jelenleg nem elérhető. Válaszd a Bright változatot, mely élénkebb színeivel még inkább a nyár hangulatát idézi (egyébként teljesen ugyanaz, mint az alapváltozat). Ráadásul világító színeinek köszönhetően még könnyebben látható a vízben :)

A Waboba Extreme BRIGHT labdákat ide kattintva tudod megnézni >>>>>

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Waboba Extreme egy olyan különleges labda, amely a vízfelületre dobva éppúgy pattogni kezd, és messzire repül, akár a kacsázó kavics, azzal a különbséggel, hogy kellő ügyességgel sérülés veszélye nélkül elkapható.

Persze a vízfelületen pattogó és sebesen száguldó labdával való nem várt találkozás kellemetlen élményt tartogathat annak, aki nem számít rá, ezért ügyelj rá, nehogy avatatlanokat találj el vele. Ha pedig el akarod kapni, koncentrálj és szedd össze minden ügyességedet!

A Waboba Extreme labda többféle színkombinációban érhető el (Pl.: szürke-zöld, szürke-narancs). A rendelésnél jelezd, melyik színkombinációt szeretnéd. Jelzés hiányában véletlenszerűen kiválasztott színű labda kerül elküldésre. 

Hol lehet játszani a Waboba Extreme labdával?

A Waboba Extreme labdával bárhol lehet játszani, ahol kisebb nagyobb vízfelület áll rendelkezésre. Így akár a Balatonban vagy a tengerben, de a kisebb medencékben is remek szórakozást nyújt.

Hogyan lehet játszani a Waboba Extreme labdával?

A Waboba Extreme labda megfelelő szögben és erővel a vízfelületre dobva hasonlóan pattog, akár a kacsázó kavics, azzal a különbséggel, hogy a másik oldalon sérülésveszély nélkül elkaphatja bárki. Azt, hogy mit jelent a megfelelő dobási szög és erő, mindenkinek magának kell kikísérletezni, de segítségként összeszedtünk néhány hasznos tanácsot:

  • Oldalról lendítve dobd el, hogy a Waboba pattogni kezdjen a vízfelszínen!
  • Dobd magasabb szögből, hogy nagyobbakat pattanhasson!
  • Ha egy hullámnak dobod, akár 5 méterre is felpattanhat!
  • Ne dobd le függőlegesen! Ez nem teniszlabda! Így nem fog visszapattanni!

Minél erősebben hajítod el, annál messzebbre és szebben fog pattogni.
Csak semmi erőtlen dobálgatás!

Nézd meg az alábbi videót is, hogyan játszanak a "profik" a Waboba labdával.

 

Miből készül a Wababo Extreme labda?

A Waboba Extreme labda polimer zseléből készült, amelyet polimer elasztán borítás véd. Ennek az anyagnak köszönheti különleges tulajdonságait, illetve azt, hogy sosem ázik el.

Forgalmazó: Yo-Core Bt.

Származási hely: Svédország

Neked ajánljuk: