Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Waboba Street labda

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
1.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 40
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. augusztus 13.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Lehet labdázni gömbölyű labdaforma nélkül?

Igen! A Waboba Street speciális kialakításának köszönhetően ezt is kipróbálhatod. A játékosok a különböző dobási technikákkal tudják szabályozni a röppályát, annak irányát és a pattanási arányt, ami mozgalmassá és elképesztően izgalmassá teszik a játékot. Kialakítod a saját dobási technikádat, különféle pörgetésekkel, dobási szögekkel és erősségekkel. Alakítsd ki saját dobási technikádat, különféle pörgetésekkel, dobási szögekkel és erősségekkel. Ne halogasd a próbát!

Ismerkedj meg vele közelebbről!


 

A Waboba Street labda egy különleges gumilabda, mely elképesztően magasra tud pattanni (a magasságot Te szabályozod a dobás erősségével). Ráadásul speciális kiképzésének köszönhetően földre dobás után a fizika törvényeit meghazudtoló módon  mindig más irányba pattan.

Kiválóan fejleszti a reflexeket, a mozgáskoordinációt és sosem válik unalmassá. Nemtől, kortól függetlenül, bárki, bárhol játszhat vele akár egyedül, akár többedmagával.

A Waboba Street labda többféle színkombinációban érhető el (Pl.: kék-szürke, piros-szürke, zöld-fehér). A rendelésnél jelezd, melyik színkombinációt szeretnéd (A színkívánságot a készlet függvényében tudjuk teljesíteni). Jelzés hiányában véletlenszerűen kiválasztott színű labda kerül elküldésre. 

Hol lehet játszani a Waboba Street labdával?

A Waboba Street labdával kültéren és beltéren egyaránt remekül lehet játszani (ez utóbbi esetében csak akkor, ha elegendő a tér a játékhoz!). Persze a dobás erejét érdemes mindig az adott helyszínhez méretezni, ellenkező esetben könnyen megtréfálhat akár minket, akár a közelben lévőket.

Hogyan lehet játszani a Waboba Street labdával?

Minden szónál többét ér, ha megnézed az alábbi videót, hogyan lehet játszani a Waboba Street labdával.

Forgalmazó: Yo-Core Bt.

Származási hely: Svédország

Neked ajánljuk: