Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

WillySpheres - homokgömbölyítő - homokozó készlet (4 db)

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
2.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 60
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. június 03.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Unod az egyhangú homokformázókat? Enélkül ne menj  homokozó közelébe!

Légy kreatív, csapj fel homokszobrásznak és alkoss lenyűgözőt WillySpheres homokgömbölyítő segítségével!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

WillySpheres - homokgömbölyítő, CURIOCITY ajánlásával

  • 20 cm-től 50 cm átmérőjű gömbformákat és íveket készíthetsz vele bármilyen nedves homokba vagy akár a Kinetic Sand örökmozgó homokba
  • Már 5 éves kortól is könnyedén alkothatsz vele teknőst, katicát, halat vagy éppen krokodilt
  • Nagyobb gyerekek, sőt felnőttek számára is különleges élménnyé válik vele a homokozás
  • Kiválóan fejleszti a kreativitást, a kézügyességet
  • Remek meglepetés, tökéletes választás kisebb értékű ajándéknak
Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

Willy Stijgerart homokszobraiUgye te is gondoltál már arra, milyen jó lenne valami klassz dolgot alkotni a homokba? Ehhez mostantól másra sincs szükséged, csak a zsebben is elférő varázslatos homokformázóra, a WillySpheres homokgömbölyítőre, no meg persze nedves homokra, minél többre.

A többek között homok és jégszobrairól híres szobrászművész, Wilfred Stijger találmányával mostantól gyerekjáték szabályos gömbalakzatokat és ívelt formákat készíteni a homokból. Sőt, télen akár hóból ill. olyan modellező anyagokból is alkothatsz vele, mint a Kinetic Sand™ örökmozgó homok, vagy a ShapeIt! szobrászhomok, mikor melyik áll rendelkezésre.

Ha igazán kreatív húsvéti ajándékot keresel, ne is kutass tovább!

Hogyan lehet alkotni a WillySpheres homokgömbölyítő-vel?

Tömörítsd össze kezeddel, vagy egy lapáttal a nedves homokot, majd helyezd a tetejére a WillySpheres homokgömbölyítőt, mozgasd körkörösen egyre nagyobb ívben és takarítsd el vele a felesleges homokot. A homokkupacból egyszerre „kiemelkedik” a szabályos gömbforma.

Innentől kezdve könnyedén alkothatsz óriás teknőst vagy katicabogarat, de ha hűsítő gyanánt szeretnél egy kis téli hangulatot csempészni a forró homokba, még "hóembert" is varázsolhatsz vele.

Persze nem szükséges mindig gömböket formáznod. A WillySpheres homokgömbölyítő segítségével bármilyen ívelt alakzatot elkészíthetsz, legyen az egy madár szárnya, vagy a Tadzs Mahal kupolája. Csak rajtad áll, mi mindent alkothatsz még vele!

Nézd meg az alábbi videón, milyen egyszerűen lehet példul homokból halat készíteni!

Mekkora gömböket tudok a WillySpheres homokgömbölyítővel készíteni?

WillySpheres homokgömbölyítő négyféle méretbenA WillySpheres csomagban négyféle méretű homokgömbölyítőt találsz: 20, 30, 40 és 50 cm átmérőjű gömböket (sorrendben narancssárga, világoskék, lila és zöld színű homokgömbölyítők), illetve íveket tudsz készíteni.

Kisebb homokozóba, vagy otthoni játékra (pl. 2-3 kg Kinetic Sand) a legkisebb méretű ajánlott, ha viszont valami lélegzetelállítót szeretnél ott, ahol a homokból korlátlan mennyiség áll rendelkezésre, vedd elő bátran a legnagyobbat!

Kinek való a WillySpheres?

A WillySpheres homokgömbölyítő mindenki számára remek játék, aki szeret a homokban játszani és alkotni. Nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek éppoly élvezetessé teszi a homokozót, akár a kisebbeknek, mert a hagyományos homokozó eszközöktől eltérően, ezzel bátran és maradéktalanul kibontakoztathatják a kreativitásukat. Egyszerűen sosem lehet megunni!

Kisebb gyerekek pedig már 4-5 éves kortól megtapasztalhatják a homokformázás új és izgalmas módját, amint a rendezetlen homokkupacokból egyszerre kiemelkednek a szabályos gömbformák.

Nem tudtok kimozdulni? Nincs miért szomorkodni! Próbáljátok ki a WillySpheres homokgömbölyítőt a Kinetic Sand™ örökmozgó homokkal, mely mindig úgy viselkedik, akár a nedves homok és sosem szárad ki!

Termékinformációk

3 éves kor alatt nem ajánlott. Műanyagból készült termék. Egészségre káros anyagot nem tartalmaz.

Származási hely: Hollandia, Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu