Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

3.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

WillySpheres - homokgömbölyítő - homokozó készlet (4 db)

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. április 26.
Szerezhető CC pontok: 70
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Unod az egyhangú homokformázókat? Enélkül ne menj  homokozó közelébe!

Légy kreatív, csapj fel homokszobrásznak és alkoss lenyűgözőt WillySpheres homokgömbölyítő segítségével!

3.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ugye te is gondoltál már arra, milyen jó lenne valami klassz dolgot alkotni a homokba? Ehhez mostantól másra sincs szükséged, csak a zsebben is elférő varázslatos homokformázóra, a WillySpheres homokgömbölyítőre, no meg persze nedves homokra, minél többre.

A többek között homok és jégszobrairól híres szobrászművész, Wilfred Stijger találmányával mostantól gyerekjáték szabályos gömbalakzatokat és ívelt formákat készíteni a homokból. Sőt, télen akár hóból ill. olyan modellező anyagokból is alkothatsz vele, mint a Kinetic Sand™ örökmozgó homok.

Ha igazán kreatív húsvéti ajándékot keresel, ne is kutass tovább!

Hogyan lehet alkotni a WillySpheres homokgömbölyítő-vel?

Tömörítsd össze kezeddel, vagy egy lapáttal a nedves homokot, majd helyezd a tetejére a WillySpheres homokgömbölyítőt, mozgasd körkörösen egyre nagyobb ívben és takarítsd el vele a felesleges homokot. A homokkupacból egyszerre „kiemelkedik” a szabályos gömbforma.

Innentől kezdve könnyedén alkothatsz óriás teknőst vagy katicabogarat, de ha hűsítő gyanánt szeretnél egy kis téli hangulatot csempészni a forró homokba, még "hóembert" is varázsolhatsz vele.

Persze nem szükséges mindig gömböket formáznod. A WillySpheres homokgömbölyítő segítségével bármilyen ívelt alakzatot elkészíthetsz, legyen az egy madár szárnya, vagy a Tadzs Mahal kupolája. Csak rajtad áll, mi mindent alkothatsz még vele!

Mekkora gömböket tudok a WillySpheres homokgömbölyítővel készíteni?

WillySpheres homokgömbölyítő négyféle méretbenA WillySpheres csomagban négyféle méretű homokgömbölyítőt találsz: 20, 30, 40 és 50 cm átmérőjű gömböket (sorrendben narancssárga, világoskék, lila és zöld színű homokgömbölyítők), illetve íveket tudsz készíteni.

Kisebb homokozóba, vagy otthoni játékra (pl. 2-3 kg Kinetic Sand) a legkisebb méretű ajánlott, ha viszont valami lélegzetelállítót szeretnél ott, ahol a homokból korlátlan mennyiség áll rendelkezésre, vedd elő bátran a legnagyobbat!

Kinek való a WillySpheres?

A WillySpheres homokgömbölyítő mindenki számára remek játék, aki szeret a homokban játszani és alkotni. Nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek éppoly élvezetessé teszi a homokozót, akár a kisebbeknek, mert a hagyományos homokozó eszközöktől eltérően, ezzel bátran és maradéktalanul kibontakoztathatják a kreativitásukat. Egyszerűen sosem lehet megunni!

Kisebb gyerekek pedig már 4-5 éves kortól megtapasztalhatják a homokformázás új és izgalmas módját, amint a rendezetlen homokkupacokból egyszerre kiemelkednek a szabályos gömbformák.

Nem tudtok kimozdulni? Nincs miért szomorkodni! Próbáljátok ki a WillySpheres homokgömbölyítőt a Kinetic Sand™ örökmozgó homokkal, mely mindig úgy viselkedik, akár a nedves homok és sosem szárad ki!

Termékinformációk

3 éves kor alatt nem ajánlott. Műanyagból készült termék. Egészségre káros anyagot nem tartalmaz.

Származási hely: Hollandia, Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére